Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Vier keer je inzet bij Cambuur – Ajax op vrijdagavond

Cambuur trapt in eigen huis het Eredivisieweekend af tegen Ajax. De nummer acht van de Eredivisie hoopt op een stunt tegen de koploper. We bespreken de wedstrijd en gaat over de odds.

Cambuur verloor de vorige wedstrijd met 9-0 van Ajax

De Friezen hopen dan wel op een stunt, maar ondertussen zullen ze toch ook gewoon moeten proberen niet zoveel goals tegen te krijgen. In Amsterdam werd het op 18 september 9-0. Al bij rust stonden de Amsterdammers met 4-0 voor en was de wedstrijd al gespeeld. Toen in de 84e minuut David Neres de 9-0 op het scorebord zette, vreesde heel Leeuwarden zelfs nog voor een 10-0 nederlaag maar die bleef uit. Na die nederlaag deed Cambuur het echter heel aardig en daardoor staan ze nu op de achtste plek in de Eredivisie. In oktober en november won Cambuur zes keer in zeven wedstrijden en ook aan het begin van deze jaargang werden er weer punten gepakt. 

De laatste weken blijven de resultaten echter weer wat uit  Zo werd er in de afgelopen 10 wedstrijden slechts één keer gewonnen er speelde Cambuur ook drie keer gelijk. De andere zes wedstrijden gingen allemaal verloren. Na de wedstrijd tegen Ajax komen er twee makkelijkere wedstrijd aan met Go Ahead Eagles en NEC.  Gaat het Cambuur lukken om toch weer punten te pakken? Voor we naar de odds van de Nederlandse bookmakers gaan, kijken we eerst hoe Ajax ervoor staat.  

Kan Ajax eindelijk weer eens overtuigend winnen?

Ajax lijkt zichzelf de laatste weken steeds vaker in de problemen te brengen. Eerst werd er al verloren van Go Ahead Eagles en daarna gaven de Amsterdammers nog bijna een 2-0 overwinning weg door RKC gelijk te laten maken. Uiteindelijk was het Dusan Tadic die de Amsterdamse eer hoog wist te houden en een goal maakte vanaf de penaltystip. Ajax voorkwam een blamage en liet PSV niet nog dichterbij komen. 

Ajax heeft behalve de wedstrijd tegen Cambuur ook nog een andere wedstrijd op het programma staan een oaar dagen later. Dat is de beslissende wedstrijd tegen Benfica in de Champions League. Of Erik Ten Hag daarom met zijn sterkste opstelling gaat spelen is nog maar de vraag. Toch heeft Ajax een dusdanige selectie dat ze Cambuur zelfs met een paar wisselspelers zouden kunnen verslaan. Wordt het opnieuw 9-0 of komt Ajax opnieuw met de schrik vrij? We kunnen je al meedelen dat we ook een mooie Betcity bonus hebben gevonden. Genoeg redenen dus om verder te lezen.

Cambuur Ajax 11032022 Wedden
Quoteringen SC Cambuur Ajax Betcity

De hoogste odds bij deze wedstrijd

Wedden op Cambuur – Ajax wordt met verhoogde odds wel heel interessant. Als nieuwe speler bij Betcity krijg je namelijk vier keer je inzet voor een overwinning en dat is hoger dan de standaard 1.16 als Ajax wint. Cambuur staat op 16.00 en een gelijkspel levert je 8.50 op. Behalve deze verhoogde odds is er ook nog een gratis weddenschap te pakken van € 20,00. Is dat geen geweldige sportsbook bonus? De link om je direct aan te melden zie je hieronder. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Verhoogde odds bij Partizan - Feyenoord vanavond
volgend artikel
Voorbeschouwing en odds bij Manchester United - Atletico Madrid