Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Verhoogde odds bij Partizan – Feyenoord vanavond

In de Conference League gaat Feyenoord op zoek naar een overwinning tegen Partizan. Het doel is om de kwartfinale te bereiken. Winnen de Rotterdammers de eerste wedstrijd in Servië?

Partizan Belgrado ontvangt Feyenoord met vertrouwen

Partizan won eerst met 0-1 op bezoek bij Sparta Praag en ook de tweede wedstrijd werd gewonnen. In eigen huis werd het 2-1 voor de Serviërs. Ook afgelopen weekend won Partizan in de eigen competitie en zo staan ze op vier overwinningen uit vijf wedstrijden. Partizan staat bovenaan in eigen land maar verloor wel de topper tegen Rode Ster. Bij de ploeg uit Belgrado ontbreken op donderdag avond in ieder geval Ricardo Gomes en Danilo Pantic. Pantic is geblesseerd terwijl Gomes geblesseerd is. 

Het vertrouwen voor deze wedstrijd komt ongetwijfeld vanwege de tien thuisoverwinningen op rij dat Partizan behaalde. Als ze van Feyenoord winnen kan het zomaar de elfde overwinning op rij worden, daarbij wordt er dan ook gelijk een goede stap gezet richting de kwartfinale van de Conference League. Voor we gaan kijken wat voor odds de beste bookmakers bij deze wedstrijd geven, kijken we eerst nog even naar Feyenoord.

Feyenoord nog nooit gewonnen in Servië

De Rotterdammers zijn de laatste weken niet in hun allerbeste vorm. Zo werd er dit weekend gelijkgespeeld tegen Groningen en werd er de week daarvoor al verloren van AZ. In de Conference League werd Feyenoord wel eerste in de groep en de ploeg van Arne Slot het doet het de laatste weken dan ook beter in Europa dan in de eigen competitie.

Toch heeft Feyenoord in het verleden het knap lastig gehad in Servië en hebben ze ook te maken met een schorsing van Guus Til. Die liep hij op tegen Slavia Praag in de groepsfase. In de thuiswedstrijd tegen Partizan zal Til er wel weer bij zijn. Feyenoord kan met een goed resultaat het karwei volgende week in een volle Kuip afmaken. We hebben verhoogde odds gevonden bij deze wedstrijd en daarbij is er ook nog een mooie betting bonus aanwezig. 

Feyenoord favoriet tegen Partizan Belgrado
© Toto- 10-03-2022

Waar vind je de verhoogde odds bij Partizan Belgrado – Feyenoord?

Van alle bookmakers heeft Toto de beste odds bij deze wedstrijd. Ook de Toto bonus, een gratis weddenschap ter waarde van € 50,00, is zeer interessant. Je krijgt 2.18 voor een overwinning van Feyenoord in Belgrado. De thuisploeg staat op 3.65 en een gelijkspel levert 3.15 op. Daarnaast zijn er bij Toto speciale acties te vinden waarbij je wedt of vijf Europa- en Conference League wedstrijden tegelijk. Andere interessante weddenschappen is “Sinisterra scoort binnen 10 minuten” voor 20 keer je inleg, of Linssen scoort meer dan Partizan voor 6.00. Dezelfde odd krijg je als Kokcu scoort van buiten de 16 meter. Deze mooie noteringen pak je, net als de bonus, via onderstaande knop.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Real Madrid - Paris Saint-Germain wedden
volgend artikel
Vier keer je inzet bij Cambuur - Ajax op vrijdagavond