Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

BUFFBet Mobile App

Opgelet: BUFFBet is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Hoewel er nog geen app ontwikkeld werd voor BUFFBet, kan je wel zonder problemen wedden via de mobiele BUFFBet site in andere landen. Bovenaan kan je inloggen of je registreren, en vervolgens kan je naar beneden scrollen en dan de sport selectie aanduiden of de promoties checken. Helemaal bovenaan krijg je dan de verschillende sporten en belangrijkste events te zien. Ook de live support is makkelijk te contacteren. De site is dus prima ge-updatet om ook te werken via je mobiel, dus voorlopig heb je zelfs niet eens een BUFFbet app nodig. We kijken natuurlijk wel uit naar het ogenblik er een BUFFbet iOS App en BUFFBet Android app wordt ontwikkeld. Dan kom je hier ook te weten waar je de nieuwe BUFF.bet app kan downloaden.

Buff.bet stortingsbonus voor cash back


© BUFFBet

BUFFbet mobiele bonus

Aangezien het BUFFbet aan een app ontbreekt, is er momenteel nog geen specifieke promotie voor BUFFBet mobiel beschikbaar. Onze bookmakers nieuws pagina houdt je op de hoogte van nieuwe promoties. Als BUFF.bet op termijn toch op de proppen komt met een nieuwe app of promotie, zal dat daar kenbaar worden gemaakt.

Nieuw bij BUFFBet? Free Bet Bonus tot € 25

Voor nieuwe spelers uit Nederland is er een BUFF.bet bonus voorzien van 100% bovenop je eerste storting, en dit tot € 100. Geniet van deze prachtige bonus, of kies voor de nog interessantere cashback bonus.  Afhankelijk van welke bonus je verkiest, verschillen ook de voorwaarden. Lees de voorwaarden voor de cashbackbonus hier onder BUFFBet bonus. Speel je toch liever via een app, dan kan je een kijkje nemen op onze Mobiel wedden pagina en alle bookmakers apps ontdekken.