Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Betway Mobiel: belangrijke info

Opgelet: Betway is momenteel niet beschikbaar voor Nederlandse spelers! Deze bookmaker beschikt immers nog niet over de Nederlandse licentie. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland voor een prima mobiel wedden app-alternatief. Belgen kunnen wel terecht bij Betway.

Betway is een goede bookmaker en scoort in bijna alle aspecten een heel hoge score. Zo is er op het vlak van mobiel wedden een heel ruim assortiment waarmee je een bet kan plaatsen. Je kan een bet plaatsen via de mobiele website, de Betway Android App of de Betway iOS App. We zullen de app hieronder bespreken en kijken of er een mobiele bonus beschikbaar is. Als je de mobiele app onmiddellijk wil downloaden, dan kan je hieronder op de button klikken.

Betway Android App downloaden

  • Maak eerst een account aan via de Betway foto of banner hier.
  • Daarna kan je de Betway Android App downloaden in de Google Play Store.
  • Na het downloaden en installeren kan je de App gebruiken.

Bij sommige sport apps moet je de settings in je telefoon wijzigen en dit is ook van toepassing als je mobiel een andere versie van Android draait. In dit geval zal je het volgende dienen te wijzigen: settings > applicaties > unknown source aanvinken. Daarna kan je de app installeren op je Android telefoon.

App betway mobiel
© Betway

Betway iOS App downloaden

De Betway iOS App is beschikbaar in de iTunes shop en daarom hoef je niets te wijzigen in de settings. Het downloaden en installeren van de app wijst zichzelf uit. Ga naar iTunes Apple en downloadt Betway Sport app.

Betway mobiele site

De mobiele site heeft eerst een hoofdmenu, waar je kan inloggen of kiezen voor de sport sectie. Eenmaal op Betway Sports krijg je verschillende iconen van de bekendste sporten en de wedstrijden die snel van start gaan. Daarnaast worden ook enkele top wedstrijden onder de loep genomen. Scroll je helemaal naar onderen, dan kom je op de quick links terecht, met de populairste sporten.

Betway mobiele bonus

Soms bieden bookmakers ook een mobiele bonus aan en dit is bij Betway het geval. Momenteel is er geen Betway bonus, daarom is het goed om onze bookmakers nieuws pagina in de gaten te houden. Zodra er een wijziging is, zullen we je inlichten.