Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

3 free bets van 10 euro per stuk voor het WK bij BetCity

Met  nog een week te gaan pakt Betcity uit. Je pakt hier namelijk drie free bets van € 10 per stuk om in te zetten op het WK. Het goede nieuws is, dat deze bonus zowel voor nieuwe als reeds geregistreerde spelers beschikbaar is.

Drie € 10 free bets voor het WK bij Betcity

Het houdt maar niet op bij Betcity. Na het oranje shirt en de WK-pool is er nu nog een bonus waarbij je niet één, niet twee, maar drie free bets kunt pakken. Je claimt je bonus al voor het storten en vervolgens zorg je ervoor dat je € 30,00 op je account zet. Hierna verschijnen de free bets automatisch in je account. Dit zijn overigens drie verschillende free bets. De eerste is een pre-match weddenschap, de tweede een live bet en de laatste is een free bet voor BetBuilder weddenschappen.

Wedden op het WK 2022 met gratis weddenschappen wordt je zo wel heel makkelijk gemaakt. Je kunt deze free bets claimen zonder dat je zelfs je stortingsbedrag inzet. Wel heb je tot 24 november de tijd om je WK weddenschappen met deze free bets te plaatsen. Je kunt deze free bets claimen voor 20 november 2022. Niet te lang wachten dus!

Pak nu 3 free bets van € 10  op het WK bij Betcity
Betcity – screenshot van 14-11-2022

Nieuwe spelers pakken ook een welkomstbonus

Als je nog nooit bij Betcity hebt gespeeld, profiteer je nu van een € 50,00 welkomstbonus. De Betcity welkomstbonus geeft je namelijk een extra gratis weddenschap die je mag inzetten op een sport en wedstrijd naar keuze. Je bent met deze welkomstbonus dus niet gebonden aan het WK en kunt net zo goed iets anders kiezen. 

Om de welkomstbonus van vijftig euro te pakken dien je € 50,00 te storten. Is dat je wat te gortig? Dan is het handig om te weten dat je met een storting tussen de € 20,00 en € 49,99 alsnog een free bet pakt van € 20,00. Voor deze welkomstbonus krijg je 30 dagen de tijd om deze in te zetten.

Een maand vol WK promoties bij Betcity

Behalve de welkomstbonus en drie keer een free bet kun je de aankomende maand nog veel meer promoties verwachten bij deze bookmaker. We hadden het al over de wk-pool en het Grote Speler Oranje shirt. Ook zijn er verschillende odds boosts te vinden bij mooie wedstrijden en zal er vast nog meer volgen. Houd onze website dan ook goed in de gaten en meld je nog snel aan om een van de vele bonussen te pakken!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
€ 50 aan free bets bij Jack’s met de nieuwe WK 2022 welkomstbonus
volgend artikel
Senegal - Nederland: Voorbeschouwing met quoteringen en promoties!