Bet777 Review & Ervaringen

Bet777 is momenteel niet meer beschikbaar in Nederland, enkel Belgen kunnen nog genieten van deze sportsbook. Bekijk al onze online bookmakers voor alternatieve NL bookmakers.

Bet777 is een geweldige bookmaker voor Belgische wedders. Zo biedt het onder andere als stortingsmethodes : Bancontact, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafeCard en HiPay. Ook uitbetalen kan o.a. via Skrill, Neteller, PayPal, HiPay en een bankoverschrijving. Ook de klantenservice is top met bereikbaarheid via telefoon, live chat en e-mail. Met tientallen verschillende sporten waar jij zowel pre-match als live op kunt wedden en meer dan 100 selecties verschillende selecties is ook het wedden aanbod top. Ten slotte biedt Bet777 goede quoteringen, veel promoties en is een Bet777 App beschikbaar. Wens je toch nog meer uitgebreide informatie? Lees dan onze uitgebreide Bet777 Ervaringen en leer meer.

Categorie Waarde Score
Aanmelden Europa ★★★★★
Storten Opties Veel ★★★★★
Welkomstbonus Zie site
Promoties Veel ★★★★
Wed Aanbod Groot ★★★★★
Mobiele App Android, iOS ★★★★★
Odds Marge 5,1% ★★★★
Limieten Hoog ★★★★★
Uitbetaal Opties Veel ★★★★★
Contact Chat Tel ★★★★★
Totaalscore 9,6/10

Bet777 Betalingsmiddelen

Je kan gaan storten en afhalen met een groot aandbod aan betalingsmiddelen bij deze geweldige Belgische Sportweddenschappen site. Onder andere heb je de mogelijkheid te storten met Bancontact, Neteller, Skrill en PayPal. Kredietkaarten kunnen sinds kort niet meer gebruikt worden door een nieuwe Belgische wetgeving. Toch zijn we heel tevreden met het platform van Bet777 waarmee je super snel betalingen kunt maken en ook laten uitbetalen. Altijd wel even opletten dat je stort met het middel waarmee je wil afhalen, aangezien deze altijd gelinked zijn.

 

Bet777 bonus promoties & vaste aanbiedingen

Er is een grote hoeveelheid Bet777 bonus promoties beschikbaar op de site. Op deze plek bespreken wij deze en lichten we even toe hoe deze juist werken. Alles over algemene voorwaarden zowel als hoe en wanneer je deze Bet777 acties kunt ontvangen komen allemaal aan bod.

 

Quoteringen voor wedden bij Bet777

De marges van deze Belgische bookmaker liggen redelijk in lijn met de beste bookmakers Nederland. Op voetbal kan gewed worden tegen gemiddelde marges van rond de 5%. Voor alle andere sporten is het een beetje afhankelijk van hoe bekend te markt is, maar deze liggen ook meestal rond de 5.5% over het algemeen. Sowieso zijn we daar heel tevreden mee, en hoor je ons daar niet over klagen in onze Bet777 review. Zet je graag in op voetbal, dan zit je hier goed!

 

De Bet777 Customer service

Heb jij af en toe wel eens een probleem met je account, maar heb je een hekel aan de meeste klantendiensten? Wij ook! Maar eerlijk gezegd de Bet777 klantendienst is uiterst beleefd en werkt naar behoren. Voor al je vragen kan je dag en nacht ze emailen, of via live chat een bericht sturen. Een telefonisch contact is ook mogelijk via het nummer 028082993. De laatste en waarschijnlijk ook wel minst nuttige optie is het contact formulier. Gebruik gewoon de live chat of stuur een email aangezien dit veel eenvoudiger en sneller is!

 

Bet777 Review & ervaringen besluit

Wij zijn over de hele lijn ontzettend enthousiast in onze Bet777 review, omdat onze Ervaringen met Bet777 altijd positief zijn geweest. Een goede klantendienst die je ook effectief kan helpen? Wie wist dat dit bestond! De promoties en uitstekende quoteringen marges op voetbal zijn ook een heel sterk punt. De enigste minpunten zijn dat je als Belgische klant niet met een kredietkaart zoals Mastercard of Visa kan storten, maar daar kunnen ze bij Bet777 niets aan doen. Kijk zelf eens op deze bookie via de onderstaande link, waar je rechtstreeks naar Bet777 alle informatie over hun bonussen kan gaan lezen.