Bet777 Bonus – eerste stortingsbonus

Bet777 biedt een geweldige stortingsbonus van 50% tot maar liefst € 150 aan! Maak een storting, ga naar je bonusaccount, klik binnen 7 dagen op ´klik en claim´ en ontvang een 50% bonus! Hierna hoef je je bonusbedrag slechts 4x in te zetten op odds van 2.00 of hoger. Hiervoor heb je 15 dagen de tijd. Voordeel is tevens is dat de website geheel in het Nederlandstalig beschikbaar is en storten met Bancontact mogelijk is!

Tijdelijk en exclusief: Spelers kunnen nu in het registratieformulier de Bet777 Bonus Code ´Topfree´ ingeven en krijgen na een maand aanvullend een € 10 Free Bet cadeau en erna levenslang maandelijks een € 5 Free Bet bij € 50(+) maandelijkse inzet.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

50%

Maximum bonusbedrag

€ 150,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Na het maken van je eerste € 10(+) storting kun je binnen 7 dagen via je bonusaccount en de klik en claim button een 50% stortingsbonus tot maar liefst € 150 claimen. Storten kan onder andere met Bancontact/Mister Cash, Neteller, Skrill, PayPal, Hipay en een PaySafeCard. Hierna heb je 15 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen. Dit kan reeds door je bonusbedrag 4x in te zetten op odds van 2.00 of hoger. In het geval je voor combinatie weddenschappen kiest dienen minimaal 3 selecties 1.50(+) te zijn.

Tijdelijk en exclusief: Spelers krijgen door het aanmelden met de bonus code Topfree een € 10 Free Bet aanvullend naast de standaard welkomstbonus 1 maand na de eerste storting. Erna krijg je in elke maand dat je minimaal 5 x € 10 bets plaatst met enkvoudig 1.70(+) odd of in combi bet 2.00(+) aan het einde van de maand een € 5 Free Bet cadeau, levenslang! De Free Bet kun je benutten binnen 3 dagen d.m.v. enkelvoudige bet op 1.70(+) of combi bet op 2.50(+).

Bonus vrijspelen tijd

15 dagen

Laagste quotering

2.00

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

Bet 777 heeft jarenlange ervaring als online casino en wenst ook een grote bookmaker te worden. Daarom pakt men dan ook uit met een zeer interessante welkomstbonus. De 50% stortingsbonus actie tot € 150 is uniek. Dit door de hoogte van het bedrag en het slechts 4x rondspelen van je bonusbedrag op elke enkelvoudige weddenschappen naar keuze met een quotering van 2.00 of hoger is enorm gunstig. Ook de exclusieve bonus is van klasse niveau. De Bet777 Bonus waarderen wij dan ook met 5 sterren.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonusbedrag van € 150
  • Zeer flexibele bonus voorwaarden
  • Nederlandstalige website
  • Storten met en Bancontact mogelijk
  • Maximum 15 dagen tijd voor vrijspelen bonus

Voorbeeld

Na het maken van een storting claim je je 50% stortingsbonus tot € 150 en dien je je bonusbedrag 4x in te zetten op quoteringen van 2.00 of hoger. In het geval van een storting van bijvoorbeeld € 100 betekent dit dat je na een inzet van € 200 je bonus reeds hebt vrijgespeeld! In totaal heb je 15 dagen de tijd om aan deze voorwaarden te voldoen. We raden je aan om bij je aanmelding te kiezen voor een gebruikersnaam en wachtwoord zonder hoofdletters voor een succesvolle registratie.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Bet777 Review & Ervaringen

Bet777 is een geweldige bookmaker voor Belgische wedders. Zo biedt het onder andere als stortingsmethodes : Bancontact, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafeCard en HiPay. Ook uitbetalen kan o.a. via Skrill, Neteller, PayPal, HiPay en een bankoverschrijving. Ook de klantenservice is top met bereikbaarheid via telefoon, live chat en e-mail. Met tientallen verschillende sporten waar jij zowel pre-match als live op kunt wedden en meer dan 100 selecties verschillende selecties is ook het wedden aanbod top. Ten slotte biedt Bet777 goede quoteringen, veel promoties en is een Bet777 App beschikbaar. Wens je toch nog meer uitgebreide informatie? Lees dan onze uitgebreide Bet777 Ervaringen en leer meer.

Categorie Waarde Score
Aanmelden Europa ★★★★★
Storten Opties Veel ★★★★★
Welkomstbonus 50% tot € 150 ★★★★★
Promoties Veel ★★★★
Wed Aanbod Groot ★★★★★
Mobiele App Android, iOS ★★★★★
Odds Marge 5,1% ★★★★
Limieten Hoog ★★★★★
Uitbetaal Opties Veel ★★★★★
Contact Chat Tel ★★★★★
Totaalscore 9,6/10