Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
nieuws toto

AZ neemt het op tegen Tuzla kwalificatie Conference League

Terwijl half Nederland de zon opzoekt in eigen- of het buitenland, begint voor AZ alweer het voetbalseizoen. Op donderdag ontvangt AZ het Bosnische Tuzla en nemen de Alkmaarders de eerste horde richting de Conference League groepsfase.

AZ zoekt opnieuw Conference League succes

Vorig jaar kwam AZ Alkmaar ook uit in de Conference League. Daarvoor moest de ploeg van Pascal Jansen eerst meerdere kwalificatiewedstrijden overleven. Dat lukte en uiteindelijk sloeg AZ zich ook door de groepsfase. Uiteindelijk werd het in de achtste finale uitgeschakeld door FK Bodo/Glimt uit Noorwegen. Het seizoen begint dus al vroeg voor AZ dat midden vorige maand begonnen is aan de voorbereiding. Inmiddels zijn er vier oefenwedstrijden gespeeld waarvan er twee werden gewonnen. Eerst versloeg AZ PEC Zwolle met 3-1 en daarna volgde een gelijkspel tegen PAOK Saloniki (2-2). Een paar dagen later tegen Olympiakos verloor AZ de eerste wedstrijd van de voorbereiding. Afgelopen zaterdag wonnen de mannen van Jansen wel met 0-1 van het Belgische Westerlo.

De Alkmaarders hebben vrijwel geen blessures op de langdurig geblesseerde Yukanari Sugawara na. De Japanner is herstellende van een knieoperatie en miste dan ook de volledige voorbereiding. Het is nog niet bekend wanneer Sugawara zijn rentree kan maken. Verder zijn er geen blessures bekend. Ook qua transfers is het momenteel rustig en dus lijkt Jansen zijn selectie bijna rond te hebben. We gaan zo kijken wat de beste bookmakers Nederland voor odds geven bij deze wedstrijd. Eerst schijnen we ons licht op de tamelijk onbekende tegenstander Tuzla.

Wat weten we van Tuzla City?

Tuzla City wordt getraind door Dragan Jović, een van de meest succesvolle coaches van Bosnië. Voor Tuzla is de wedstrijd tegen AZ al de tweede voorronde. Eerder werd er al gewonnen van SP Tre Penne uit San Marino. Eerst werd het 2-0 in Serravalle en thuis in Sarajevo werd het Europese debuut gevierd met een 6-0 overwinning. Tuzla City werd vorig jaar tweede in de Premijer Liga. Pas een paar jaar geleden bereikte Tuzla het hoogste niveau in Bosnië en je kunt dus wel stellen dat de Bosnische club aan een goede reeks bezig is. De spelers van Tuzla zullen niet bekend in je oren klinken tenzij je de Premijer Liga op de voet volgt. Tuzla heeft in Europa nog geen tegengoal gehad maar de kans is zeker aanwezig dat daar op donderdag verandering in komt. Van alle Nederlandse bookies hebben we bij Toto sportsbook de beste odds gevonden en laten we daarom gelijk gaan kijken hoe je het beste kunt wedden op AZ – Tusla City.

AZ favoriet tegen Tuzla City voorronde Conference League
© Toto – 19-07-2022- Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds en bonus bij AZ – Tuzla City

Het zal je vast niet verrassen dat AZ de favoriet is tegen Tuzla City in eigen huis. AZ staat op 1.09 voor de overwinning terwijl je voor winst van Tuzla City in Alkmaar je maar liefst 20 keer je inleg krijgt. Dat is overigens niet het enige dat je kunt krijgen want er staat ook een mooie Toto bonus voor je klaar waar je een 100% gratis weddenschap kunt pakken ter waarden tot € 50,00. Voor een gelijkspel tussen AZ en Tuzla staan op 7.40. Het zijn mooie odds bij een belangrijke wedstrijd zo vroeg in het seizoen. Kan AZ in de eerste wedstrijd al een goede stap nemen om zich te plaatsen voor de volgende ronde tegen Dundee? Zet gelijk in op deze wedstrijd en pak die mooie bonus!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Gratis wedden op de ATP Hamburg 2022
volgend artikel
Wint Nederland van Frankrijk op het EK 2022 (v)?