Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Wint Nederland van Frankrijk op het EK 2022 (v)?

De groepsfase zit erop en omdat de Oranje Leeuwinnen tweede zijn geworden komen ze in de kwartfinale favoriet Frankrijk tegen. Heeft Oranje een kans tegen de Franse dames en bereiken ze de halve finale?

Frankrijk één van de favorieten op het EK

Het Franse elftal is dan wel niet de topfavoriet van dit EK maar doet volgens de bet sites Nederland toch zeker mee om het kampioenschap. Frankrijk zat in groep D met België, Ijsland en Italië. De Franse dames wonnen de eerste twee wedstrijden van Italië en België en wisten toen al dat ze een plek in de kwartfinale verdiend hadden. Het was zelfs al bekend dat ze groepshoofd werden. Daarom dat de derde wedstrijd weinig betekenis had en Frankrijk dus krachten kon sparen. Die derde groepswedstrijd werd tegen IJsland gelijk gespeeld. België won van Italië en belandde zo op de derde tweede plek. 

Frankrijk heeft goede herinneringen aan de laatste wedstrijd tegen Nederland. Op 22 februari van dit jaar werd er namelijk met 3-1 gewonnen van Oranje. Marie-Antoinette Katoto scoorde twee keer en ook Wendie Renard was trefzeker. Dezelfde Katoto was ook al trefzeker in de wedstrijd tegen Italië op het EK. Met acht goals in drie wedstrijden kun je de Fransen als levensgevaarlijk beschouwen en dat maakt ze dan ook een serieuze kanshebber voor de eindwinst.

Wat zijn de kansen van Oranje?

Hoewel de resultaten vooralsnog prima zijn, zijn er de nodige problemen bij Oranje. Alsof er nog niet genoeg blessures waren, moest Lieke Martens na de match tegen Portugal ook afhaken. Voor Martens zit het EK er dus op. Ook Sari van Veenendaal moest eerder al naar huis vanwege een schouderblessure. Het vertrek van Martens kom natuurlijk slecht uit voor bondscoach Mark Parsons. Toch was er ook nog goed nieuws, want Vivianne Miedema en Jackie Groenen zijn allebei weer terug in de selectie. Toch is het natuurlijk de vraag hoe Oranje reageert op het gemis van opnieuw een van haar topspelers. De vorige wedstrijden kwam Nederland nog goed door, zelfs met ontbrekende speelsters. Nu staat er met Frankrijk natuurlijk wel gelijk een tegenstander van formaat te wachten. Is Oranje opgewassen tegen Frankrijk?  BIj Circus, een van de beste bookmakers België waar je ook in Nederland kunt wedden hebben we een mooie bonus gevonden en kun je ook wedden met de beste odds.

Frankrijk favoriet tegen Nederland kwartfinale EK 2022
© Circus – 20-07-2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds en bonus om te wedden op Frankrijk – Nederland

Om je goed voor te bereiden op deze spannende kwartfinale komen we met de speciale Circus bonus waarmee je nu maar liefst 10 keer je inzet pakt als Nederland zich kwalificeert voor de halve finale. Dat doe je met de Circus Super Odds. Ook de reguliere quoteringen zijn al de moeite waard. Frankrijk is namelijk de grote favoriet met 1.72 voor de overwinning. Je krijgt dus een stuk meer voor winst van Nederland. Die odds staan op 4.60 en een gelijkspel staat op 3.85. Als jij dus denkt dat Oranje wint kun je nu deze geweldige odds pakken. Dat doe je via de onderstaande link.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
AZ neemt het op tegen Tuzla kwalificatie Conference League
volgend artikel
Wie wint de Formule 1 GP van Frankrijk dit weekend?