Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

ADO Den Haag – Top Oss in de Keuken Kampioen Divisie

#Ad – Twee voormalig Eredivisie ploegen nemen het op zaterdag tegen elkaar op. ADO den Haag speelt tegen Top Oss dat op de 18e plek staat en de punten hard nodig heeft.

ADO Den Haag wint acht keer op rij

ADO Den Haag is lekker bezig de laatste wedstrijden. Ze wonnen maar liefst acht keer op rij en wisten de laatste vijf wedstrijden zelfs meer dan drie keer per wedstrijd te scoren. Toch staat ADO nog op de vijfde plek. Wel hebben ze een wedstrijd minder gespeeld dan de concurrentie en kunnen ze met een overwinning op Top Oss wellicht een plek opschuiven. Thomas Verheydt is de man van het seizoen met maar liefst zestien goals in 20 wedstrijden. Ook Sem Steijn, de zoon van Maurice Steijn doet het ook niet onverdienstelijk met 11 goals.Vicente Besuijen staat op de derde plek qua doelpunten met zes stuks. Hij heeft daarentegen wel weer acht assists afgeleverd. 

Het verschil tussen ADO Den Haag en koploper FC VOlendam is tien punten. ADO heeft daarbij wel een wedstrijd minder gespeeld. Het enige nadeel wat de Hagenezen hebben is dat alle ploegen boven hen, ook blijven winnen. Wellciht dat daar dit weekend verandering in komt. We gaan zo kijken wat ze bij de iDeal bookmakers verwachten van deze wedstrijd.

Kan Top Oss omhoog klimmen?

De 18e plek is voor een ploeg als Top Oss wat teleurstellend. Met een overwinning dit weekend kan de ploeg wel nog twee plekken opschuiven. Dan hangt het wel af van de resultaten van Telstar en Helmond Sport.  Oss heeft al vier wedstrijden niet meer verloren en lijkt dus aan de betere hand. Tegelijkertijd werd er vand eze vier wedstrijden wel slechts een gewonnen. Bij Oss hopen ze dan ook op een goed vervolg na de 3-2 overwinning op VVV.

Een nederlaag kan betekenen dat Top afzakt naar de negentiende plek en dan nog maar een punt meer heeft dan FC Dordrecht. Er staat dus een hoop op het spel voor Top Oss en er moet eigenlijk gewonnen worden. Of dat gaat lukken zie je op zaterdag. Bij Bet365 Nederland pakken we de odds erbij. 

Hoge odds bij ADO Den Haag - TOP Oss 15-01-2022
©Bet365-14-01-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij deze wedstrijd

ADO wilt winnen om aan te sluiten bij de top drie en TOP Oss wilt gewoon zo snel mogelijk de achttiende plek achter zich laten. Bij Bet365 zien we goede odds en kun je als nieuwe speler bovendien gratis wedden. ADO is favoriet met 1.44. Voor een overwinning van TOP Oss krijg je maar liefst zeven keer je inzet. Een gelijkspel staat op 4.75 . Er staat een hop op het spel en daarom is het wedden op deze wedstrijd zo interessant.

Aanmelden bij bet365

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Manchester City - Chelsea in de Premier League op zaterdag
volgend artikel
Wedden op PSV - Ajax: de topper in de Eredivisie