1xBet Bonus

1xBet Bonus

Eerste stortingsbonus
Populair
Max. bonus
€ 130
Percentage
100%
Min. storting
€ 1
Bonus code
1x_3837
Rondspeelvoorwaarden
1 x eerste storting + 5 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.40
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
7.3
Opgelet: 1xBet is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

1xBet Bonus details

Spelers in het buitenland profiteren via onze website van een exclusieve stortingsbonus bij 1xBet van 100% tot € 130. Geef simpelweg bij je registratie in het promocode veld de code 1x_3837 in. De opzet van deze bonus is anders dan de standaard die andere bookmakers hanteren, maar daarom zeker niet minder interessant. Je storting wordt geplaatst in je echt geld account en je bonus in het bonus account. Je hoeft enkel de verkregen bonus in het bonus account binnen 30 dagen 5x in te zetten op combi bets met 3 of meer selecties. Minstens 3 selecties dienen een 1.40(+) odd te hebben. Je stortingsbedrag hoef je niet te gebruiken voor het vrijspelen, dus komt niet in gevaar. Je kunt bij 1xBet storten met o.a. Bancontact!

Voordelen & nadelen

  • Goed bonusbedrag en bonuspercentage
  • Relatief flexibele inzet voorwaarden
  • Je speelt enkel met je bonusgeld
  • Storten met o.a. Bancontact is mogelijk
  • Maximale winst met bonusbedrag is € 130

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen

Geldig t/m:

07-05-2019

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg

Voorwaarden voor uitbetaling

De 1xBet Bonus is een exclusieve stortingsbonus van 100% tot € 130 waar je gebruik van kunt maken door het gebruiken van de bonus code 1x_3837 bij je registratie. Storten kan o.a. met Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard en Bitcoin. Na je storting ontvang je gelijk 100% bonus tot € 130 in je bonus account. Je stortingsbedrag wordt geplaatst in je echt geld account en hoef je niet te gebruiken. Je dient het bedrag uit je bonus account binnen 30 dagen 5x in te zetten op combinatie weddenschappen met 3 of meer selecties waarvan minimaal 3 selecties een 1.40(+) odd hebben. Nadat je hieraan hebt voldaan keert 1xBet maximaal de waarde van je bonusbedrag uit naar je echt geld account. Ongeacht het resultaat van het geld uit je bonus account, dien je de waarde van het stortingsbedrag (uit het echt geld account) 1x in te zetten op 1.10(+) odds voordat je kunt overgaan tot het doen van een 1xBet uitbetaling.

Voorbeeld

Je maakt een storting van € 130 en ontvangt nu € 130 bonus. Je start nu met het inzetten van je bonusgeld. Stel na 5x ingezet te hebben op 3 selectie combi bets met 1.40(+) odds heb je in totaal een bonussaldo van € 190. Hiervan wordt € 60 afgeschreven en € 130 bonusgeld omgezet in echt geld. Hierna is je echt geld saldo € 230 en dien je nog 1x de waarde van je bonus (€ 130) in echt geld in te zetten op 1.10(+) odds voordat je kunt uitbetalen.

Conclusie

De 1xBet Bonus is een stortingsbonus van 100% tot € 130 maar verder anders dan andere bonussen. Dit doordat je geld verdeeld wordt in een echt geld en bonus geld account. Enkel met het bonusgeld hoef je aan de bonus voorwaarden te voldoen. De 1xBet Bonus Voorwaarden zijn prima, het enige nadeel is dat maximaal de waarde van je bonus wordt uitgekeerd uiteindelijk, ook als je winst maakt. Voordeel is wel weer dat je nadat je 1x je stortingsbedrag in echt geld inzet op 1.10 odds je over kunt gaan tot een uitbetaling. Mocht je dus direct je bonusgeld verliezen kun je na het 1x inzetten van je stortingsbedrag reeds uitbetalen. Met het echt geld hoef je dus niet aan de bonusgeld vrijspelen condities meer te voldoen. Wij waarderen deze bonus met 3,5 ster.

Nieuws 🚨

Juventus - Torino in de Serie A - kan Torino naar Europa doorstoten?
EK kwalificatie groep D: Zwitserland - Denemarken bij 1xBet