13:25 uur

15 euro bonus winnen bij 10Bet!

Het WK heeft ons tot nu al enkele memorabele wedstrijden bezorgd. De uitschakeling van titelverdediger Spanje door Oranje, de bijna-uitschakeling van de Three Lions, spectaculaire doelpunten en goalkeepers die de wedstrijd van hun leven spelen. Om daarvan nu ook te kunnen profiteren, heeft 10Bet een bonus van 15 euro geintroduceerd.

Strike 15 bij 10Bet
© by 10Bet

Of je live-weddenschappen doorvoert, gewoon de homepage van 10Bet gebruikt of mobiele weddenschappen doorvoert, vergeet zeker niet van deze bonus van 15 euro gebruik te maken.
Om een kans op deze bonus te maken is het belangrijk dat je de bonus code STRIKE15 gebruikt en in het veld voor de bonus code intikt. De bonus kan exact een keer per speler worden aangevraagd en het aanbod is tot 30 juni om middernacht beschikbaar. De bonus wordt je dan goedgeschreven zodra je de inzet van jouw sportweddenschap een keer hebt rondgespeeld tegen een minimale quotering van 1,60.

Echter kun je dan de bonus nog niet helemaal laten uitbetalen. Eerst moet je hem 8 keer rondspelen in het gebied van sportweddenschappen, anders vervalt de bonus. Hierbij zijn echter handicap weddenschappen uitgesloten van het aanbod. Ook hier geldt er een minimale quotering van 1,60. De periode om aan deze voorwaarden te voldoen bedraagt 30 dagen, daarna vervalt de bonus anders automatisch. Belangrijk is ook, dat verschillende landen van deze promotie zijn uitgesloten, een lijst vind je op de pagina van de bookmaker. Voor andere aanboden rond het WK kijk je het best naar onze WK-pagina met alle actuele aanboden.

Natuurlijk doen we ons werk ook verder na het WK, dus kun je al vele berichten over nieuwe bonussen en promoties bij de meest bekende bookmakers verwachten. Om een overzicht over alle interessante bonussen te hebben, die op dit moment bij de legale bookmakers worden aangeboden kun je ons bonus-vergelijk raadplegen. Deze pagina wordt steeds geactualiseerd zodat je altijd nieuwe bonussen kunt vinden.