Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Hoe werkt het Zebet Zepoints loyalty programma

Zebet is één van de weinige Nederlandse bookmakers met een loyalty programma. Het programma wordt High Loyalty Zepoints genoemd en is een mooie Zebet bonus die zeker de moeite waard is. Hoe deze promotie precies in zijn werk gaat, hoe je punten behaald en wat je vervolgens met jouw Zepoints kunt doen, bespreken we allemaal op deze pagina.

Je kunt bij Zebet loyaliteitspunten verzamelen met je weddenschappen. Die worden ZEpoints genoemd. Elke inzet van € 1,00 of hoger leeft je Zepoints op. Let er wel even op dat live bets uitgesloten zijn van het loyalty programma, maar met single bets, combinatie bets en systeem bets kun je wel Zepoints scoren. Wanneer je 2.000 Zepoints hebt gespaard kun je deze inruilen voor € 10,00 aan freebets. Deze freebets zijn vervolgens in te zetten wanneer en hoe je maar wilt, ook is de winst die voortvloeit uit het Zebet loyalty programma direct opneembaar en heb je dus niet te maken met lastige rondspeelvoorwaarden.

Hoe hoger je inzet is, hoe meer Zepoints je krijgt. Voor een inzet tussen de € 1,00 en € 1,50 krijgt je 6 Zepoints, maar dit kan oplopen tot maar liefst 40 punten voor inzetten boven de € 10,00.

2.000 Zebet points = € 10,00 freebet
©Zebet

Belangrijkste voorwaarden bij de Zebet Zepoints loyalty programma

De voorwaarden bij dit loyalty programma zijn erg transparant en zeker niet overgecompliceerd. Er zijn slechts een paar voorwaarden waar je rekening mee dient te houden. Een belangrijke voorwaarde die duidelijk wordt aangegeven is dat je bij het plaatsen van identieke weddenschappen bij single bets slechts één keer Zepoints krijgt bijgeschreven. Bij een combinatie weddenschappen krijg je geen extra punten als je al eens punten hebt ontvangen voor een eerdere bet die ook in je combinatie voorkomt. Verder worden de systeembets op dezelfde manier afgehandeld als combinatie weddenschappen en krijg je dus punten voor elk onderdeel van je combinatie. Op live bets spaar je geen Zepoints. 

Bij identieke weddenschappen verdien je alleen Zepoints over de weddenschap met de hoogste quotering, Gewonnen weddenschappen via een Cashout leveren geen Zepoints op. Zodra je 2.000 Zepoints hebt verzameld kun je deze inwisselen voor een € 10 freebet in de app van Zebet Nederland.  

Zo gebruik je het Zebet Zepoints loyalty programma

Stap 1: Plaats weddenschappen van minimaal € 1,00 op alle markten en weddenschappen, zolang dit geen live weddenschappen zijn. Systeembets, single bets en combinatieweddenschappen tellen wel mee voor deze bookmaker bonus.

Stap 2: Elke inzet bonvend e € 1,00 levert je Zepoints op volgens het schema dat je hieronder ziet.

Stap 3: Zodra je 2.000 Zepoints hebt bereikt, kun je deze inwisselen in de app of in je dashboard in je Zebet profiel. Hier krijg je dan een € 10 freebet voor. De winsten uit je freebet zijn direct opneembaar.

Zepoints punten bij Zepoints loyalty programma
© Zebet

Conclusie

Een bonus zonder veel moeilijke voorwaarden is altijd mooi meegenomen. Zebet is een van de weinige Nederlandse bookmakers met een loyalty programma en deze is ook nog eens hartstikke interessant. Hoe hoger je inzet, hoe meer Zepoints ontvangt. Je dient er alleen even rekening mee te houden dat je geen Zepoints krijgt voor live weddenschappen en dat bij identieke weddenschappen, je alleen Zepoints krijgt voor de hoogste quotering. Zeker als je met hogere inzetten speelt, zul je merken dat de Zepoints redelijk hard oplopen en je dus vrij snel over je gratis weddenschap kunt beschikken!