Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Wedden op World Matchplay Darts: Van Gerwen terug aan de top?

Het grootste toernooi van de zomer in de dartswereld staat op het punt te beginnen. Van zaterdag 15 juli tot en met zondag 23 juli spelen de beste darters van de planeet op de World Matchplay Darts. De titelverdediger is Michael van Gerwen, maar het is de vraag of de Nederlander dat niveau opnieuw kan bereiken dit jaar.

World Matchplay Darts: zelf cashen door winst van jouw favoriet

De bonus bij bet365 Nederland helpt je om de kansen om te cashen te vergroten. Je hebt nu de mogelijkheid om te profiteren van een mooie aanbieding. Ga voor €50 aan gratis wedkredieten. Wij vertellen hoe je die gratis bets kunt innen:

  • Maak een account aan: verzin een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Stort een bedrag tussen €5 en €10
  • Claim de betreffende actie en vervijfvoudig je storting
  • Plaats een bet van maximaal €10
  • De bonus komt vrij na je evenement
  • Kies ‘wedkredieten gebruiken’ en de bonus is van jou

Vergeet niet de belangrijkste voorwaarden door te lezen om er zeker van te zijn dat je de sportsbook bonus ontvangt. Je moet minimaal 24 jaar oud zijn en je dient de bonus te claimen binnen 30 dagen na het aanmaken van je account. Om de bet365 wedkredieten te ontvangen, moet je quotering van de bet minimaal 1.20 zijn.

Favorieten World Matchplay Darts: Smith, Price, Van Gerwen

Michael Smith is een van de grote favorieten. De regerend wereldkampioen is tevens lijstaanvoerder op de Order of Merit. De eerste ronde is voor hem een mooie partij tegen dartslegende Steve Beaton, inmiddels 59 jaar oud. Michael van Gerwen blijft ook altijd een kanshebber, maar hij herstelt nog van een blessure aan zijn pols, waar hij onlangs aan is geopereerd. Het talent is er natuurlijk nog altijd, dus vergeet hem niet bij het inzetten.

Dan hebben we nog Peter Wright en Gerwyn Price. De eerste van de twee, Snakebite, moet er vooral zin in hebben. Het is soms niet te voorspellen hoe hij het gaat doen, maar meestal zie je het na zijn eerste partij wel. Price kan altijd zorgen voor een verrassing en wordt verwacht in minimaal de halve finale.

Naast Michael van Gerwen doen voor Nederland Raymond van Barneveld, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode mee. Nu weet je als het goed is genoeg om te kunnen cashen bij een van de betting sites Nederland tijdens de World Matchplay Darts 2023; succes!

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Wedden op Grand Prix Silverstone in Groot-Brittanië
volgend artikel
Gokken op Dinamo Zagreb – Hajduk: topper in Kroatië