Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Wie wint de Conference League 2024? Wedden op Olympiakos – Fiorentina

Woensdag staat de finale van de UEFA Europa Conference League tussen Olympiakos en Fiorentina op het programma. Beide teams hebben indrukwekkende prestaties geleverd om deze fase te bereiken en zullen strijden om de trofee in de AEK Arena in Athene.

Kansen van Olympiakos

Olympiakos heeft dit seizoen een indrukwekkende prestatie geleverd door de finale te bereiken. Het team begon het seizoen in de UEFA Europa League, maar door de derde plek te behalen achter West Ham en Freiburg in groep A kwamen ze terecht in de Conference League. Daar begon de weg naar de finale en versloegen ze onder andere Fenerbahçe en Aston Villa. Olympiakos eindigde op de derde plaats in de Griekse Super League. Ze hadden een moeilijk seizoen met maar liefst drie verschillende coaches, maar met een derde plek in de Super League en dus een finaleplek in de Conference League, kun je toch wel spreken van een prima jaar.

De grote man aan de kant van Olympiakos is ongetwijfeld Ayoub El Kaabi, de topscorer van de competitie. El Kaabi liet zich het hele seizoen al zien, maar blonk uit tegen Aston Villa waarin hij met een hattrick uit en twee goals in de return maar liefst vijf keer wist te scoren. Is een geweldige El Kaabi om Olympiakos favoriet te maken bij de betting sites?

Olympiakos - Fiorentina odds Conference League finale 2024

© Circus 26.05.2024 – odds kunnen veranderen

De kansen voor Fiorentina

Fiorentina staat voor de tweede achtereenvolgende keer in de Conference League finale. Vorig jaar verloren ze in de finale van West Ham en dus willen ze dit jaar revanche. Fiorentina kent een wisselend seizoen, maar heeft zich door de zesde plek in de Serie A wel al verzekerd van Europees voetbal volgend jaar. Net als Olympiakos is het laatste kwart van het seizoen sterk. Zo versloegen ze niet alleen Viktoria Plzen en Club Brugge in de Conference League, maar wonnen ze ook al van Atalanta en Cagliari en speelden ze gelijk tegen Napoli. La Viola is vier wedstrijden op rij ongeslagen, maar het is wel al even geleden dat ze de nul wisten te houden. De laatste keer dat Fiorentina geen tegengoal kreeg was op 21 april tegen Salernitana, negen wedstrijden geleden.

Met Andrea Belotti en Lucas Beltran heeft Fiorentina twee gevaarlijke spelers die het verschil kunnen maken. Beltran maakte de winnende treffer tegen Club Brugge en zorgde dus voor een plek in de finale. Toch zal de defensie op scherp moeten staan voor deze Conference League finale. Fiorentina weet hoe het is om een finale te spelen en wil natuurlijk niet voor de tweede keer op rij naast de Conference League titel grijpen. We pakken snel de Circus app erbij om te kijken naar de odds bij deze wedstrijd en pakken gelijk een mooie bonus mee.

100x je inzet bij wedden op Conference League finale 2024

Of je nu wilt wedden op Fiorentina of op Olympiakos, bij Circus profiteer je voor de Conference League van spectaculaire Super Odds. Dat zijn odds boosts waarmee je 100x je inzet pakt voor winst van Olympiakos of Fiorentina. In plaats van de standaard odds van 3.15 voor Fiorentina, 3.35 voor een gelijkspel en 2.36 voor Olympiakos pak je dus 100x je inleg! Dit buitenkansje laat je natuurlijk niet liggen. Meld je aan via de knoppen op deze wedstrijd en profiteer nog snel van deze prachtige quoteringen.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
FA Cup Finale: Manchester City vs. Manchester United
volgend artikel
Voorbeschouwing op de Champions League Finale: Borussia Dortmund vs Real Madrid