Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
jackscasino nieuws

Voorbeschouwing op de Champions League Finale: Borussia Dortmund vs Real Madrid

De Champions League-finale van 2024 zal ongetwijfeld de boeken ingaan als spectaculair. Op Wembley nemen Borussia Dortmund en Real Madrid het tegen elkaar op. Bij zo’n kraker van jewelste horen natuurlijk goede odds. In deze voorbeschouwing kijken we uitgebreid naar de kansen van beide ploegen en gaan we over een bonus om u tegen te zeggen.

Wisselende resultaten voor BVB

Borussia Dortmund heeft weliswaar de Champions League behaald, maar kende allesbehalve een geweldig seizoen. Zo werden ze ‘slechts’ vijfde in de Bundesliga met maar liefst 27 punten achter kampioen Leverkusen. In de Champions League ging het een stuk beter, maar kwam de finaleplek toch van ver. Dortmund kende een moeizame start in de groepsfase en verloor al in de groepsfase van Paris Saint-Germain en speelde gelijk tegen AC Milan. Ze herstelden zich vervolgens echter met overwinningen op Newcastle United en AC Milan in de return en wisten de groepsfase af te sluiten met een 1-1 gelijkspel tegen PSG. In de knock-outfase versloeg Dortmund PSV uiteindelijk met 3-1, en vervolgens Atlético Madrid in een spannend tweeluik, waarbij ze een 2-1 nederlaag in Madrid ombogen naar een 4-2 overwinning thuis. Na twee keer te winnen van PSG staan ze nu in de finale en kunnen ze voor het eerst sinds 1997 de Cup met de grote oren winnen. Hebben de beste bookmakers Nederland vertrouwen in een overwinning van die Schwarzgelben? Met odds van 5.30 voor winst van Borussia Dortmund lijkt het daar niet op en ook een gelijkspel levert je nog 4.20 op. De bookies lijken dus niet te rekenen op een Champions League-overwinning van BVB, jij wel? Dan heb je in ieder geval goede odds om mee te wedden.

Real Madrid: Europese meesters

Real Madrid heeft onder Carlo Ancelotti opnieuw laten zien waarom ze de onbetwiste koningen van Europa zijn. Dit seizoen werden ze al kampioen in La Liga en maken ze zich nu op om de vijftiende Champions League trofee aan de prijzenkast in het Santiago Bernabéu Stadion toe te voegen. De Madrilenen hebben al de nodige ervaring in het verslaan van Duitse ploegen dit seizoen. Ten eerste werd er afgerekend met Union Berlin in de groepsfase en vervolgens was Leipzig aan de beurt in de knock-outfase, Nadat Manchester City verslagen werd in de kwartfinale, toonde Real Madrid opnieuw aan geen problemen te hebben met het verslaan van Duitse ploegen. Real Madrid heeft een indrukwekkende staat van dienst tegen Duitse teams, met slechts één nederlaag in hun laatste 20 wedstrijden tegen Bundesliga-tegenstanders.  Dat zijn statistieken om op verder te bouwen, denken ze bij Real Madrid en ook de betting sites staan er zo in. Je kunt wel zeggen dat Real topfavoriet is met een quotering van 1.70 voor de overwinning. Op zoek naar hogere odds? De Jacks 100x promotie levert je bij Jack’s 50x of 100x je inzet in. Bij een storting van €100 of meer krijg je de 100x odds boost voor winst van Real Madrid in de Champions League finale! Zelfs een storting van €20 levert je nog 50x op als Real Madrid wint in de Champions League.

Champions League finale odds Borussia Dortmund - Real Madrid 01//06/2024

©Jack’s 29.05.2024 – odds kunnen veranderen

Wedden op Champions League finale met bonus

Bij een prachtige Champions League finale horen niet alleen goede quoteringen, maar ook een prachtige sports betting bonus! En die hebben we voor je gevonden. Bij Jack’s pak je als nieuwe speler namelijk een machtige mooie Free Bet tot €100! Die kun je mooi gebruiken bij het wedden op de Champions League finale of zelfs het aankomende EK voetbal! Meld je aan via de knoppen op deze pagina en kop die gratis weddenschap nog snel binnen!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie wint de Conference League 2024? Wedden op Olympiakos - Fiorentina
volgend artikel
Is Nederland klaar voor het EK? Wedden op NED - CAN