Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Gokken op West Ham United – AZ: halve finale Conference League

#ad West Ham United en AZ nemen het tegen elkaar op in de halve finale van de UEFA Europa Conference League. Voor beide ploegen een uitzonderlijke prestatie en heel stiekem dromen ze misschien al van de eindwinst. Dan moeten er echter nog wel drie wedstrijden worden gewonnen. De halve eindstrijd gaat namelijk over twee wedstrijden. Het heenduel wordt op donderdag 11 mei om 21:00 uur gespeeld in het Olympisch Stadion in Londen en precies een week later in het AFAS Stadion in Alkmaar. De wedstrijd wordt nog spannender met behulp van bet sites Nederland.

Let daarom extra goed op als nieuwe speler bij bet365 Nederland. Met de nieuwe welkomstbonus kom je aanmerking voor €50 aan gratis wedkredieten. Dat is een kans die je niet kan laten liggen. Die 50 krijg je zo:

  • Bedenk een gebruikersnaam en wachtwoord en maak daarmee een account aan
  • Stort een bedrag tussen de €5 en €10
  • Claim de actie om je storting te vervijfvoudigen
  • Plaats een (geldige) weddenschap van maximaal €10
  • Als je event is afgelopen, dan komt de bonus vrij
  • Selecteer ‘wedkredieten gebruiken’ en je hebt de bonus binnen!

Er zijn een paar voorwaarden waar je aan moet voldoen. Om je te helpen, hebben we de belangrijkste voor je opgezocht. Je moet minimaal 24 jaar oud zijn, claim de bonus binnen 30 dagen na het aanmaken van je account en de quotering van je inzet moet minimaal 1.20 zijn, anders telt deze niet mee.

bet365 nl wedden
Screenshot Bet365 – 9/5/23

Quoteringen West Ham United – AZ: stunt voor de Alkmaarders?

Om optimaal te profiteren van de bet365 wedkredieten helpen we je op weg met een korte voorbeschouwing. Wie is bijvoorbeeld de favoriet? AZ is lekker bezig in de Eredvisie. Een paar mindere weken zijn afgesloten en de afgelopen wedstrijden komen de Alkmaarders weer aan voetballen toe. Afgelopen weekend konden ze de derde plaats overnemen van Ajax, maar speelden ze met 0-0 gelijk op bezoek bij Ajax.

West Ham United versloeg in de Premier League wel een grote naam. De mannen van Manchester United keerden puntloos terug uit Londen na een bezoek bij The Hammers, die met 1-0 wonnen. Dat was een grote verrassing, want West Ham staat slechts veertiende in de Premier League. In de vorige ronde van de Conference League versloeg het Gent en in de achtste finale was het te sterk voor AEK Larnaca. Geen grote namen dus. Je zou kunnen zeggen dat AZ licht te favoriet is.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Odds AC Milan – Internazionale: gokken op Champions League
volgend artikel
Wedden op ATP WTA Rome: sla een love game en win