weddenbonus nieuws

Wedden op Ajax, Groningen en FC Twente op zaterdag 31 oktober

Op zaterdag staan er gelijk alweer mooie wedstrijden op het Eredivisie programma. We bespreken de odds bij Ajax, Groningen en Twente hieronder en hebben een lekkere bonus kunnen vinden.

 

Derde wedstrijd in zeven dagen voor Ajax

Het lijkt nog maar kort geleden die monster uitslag van 0-13 tegen VVV. Dat is het ook want hoewel Ajax op dinsdag speelde tegen Atalanta, een week geleden pas was die legendarische wedstrijd van de Amsterdammers. Een wedstrijd waar heel Europa het over had en waar Lassine Traore de sterren uit de hemel speelde.

 

Ook tegen Atalanta wist Traore weer te scoren. De pas negentienjarige spits uit Burkina Faso gooit momenteel hoge ogen en lijkt de spitsenpositie van Ajax op te vullen. Omdat Ajax nu tegen Fortuna Sittard speelt dat laatste staat, kun je bij de beste bookmakers nu al inzetten op het aantal goals van Traore. Ajax is natuurlijk favoriet. Fortuna Sittard kon nog niet winnen dit seizoen en staat dan ook stijf onderaan met twee punten uit zes wedstrijden. Winst van Ajax staat op 1.08. Vorig jaar werd het 5-0 voor Ajax en voor wedden dat Fortuna wint krijg je nu 17.00. Als Ajax zou verslappen en het net als dinsdag een gelijkspel wordt, dan krijg je hier tien keer je inzet voor terug.

 

De odds bij Groningen – VVV

We noemden het net al even, maar we hopen toch echt dat VVV de klap een beetje te boven is gekomen. De gigantische nederlaag zal ongetwijfeld zijn sporen hebben nagelaten in Limburg. Nu staat de verre uitreis naar Groningen op de kalender. Groningen staat zevende en wist twee weken geleden drie punten te pakken tegen hetzelfde Ajax. VVV zien we terug op de veertiende plek.

 

We verwachten dat Groningen er hier met de buit vandoor gaat. VVV won deze week wel nog in de beker maar de laatste Eredivisie is alweer van 13 september. Inzetten op Groningen geeft je bij Svenplay 1.48. De bookmakers houden niet echt rekening met winst van VVV. Hier krijg je 6.50 voor. We raden je aan om de Svenplay bonus mee te pakken zodat je bij je eerste storting tot € 100 extra krijgt. Een gelijkspel staat bij deze bookmaker op 4.10.

 

 

Eredivisie wedden met Ajax, Groningen en Twente

© Svenplay

 

Twente – PEC Zwolle

Het was een lastige week voor FC Twente. Waar er eerst in de eredivisie al verloren werd in Utrecht was gisteren De Graafschap sterker in de beker. Ron Jans zal een derde nederlaag toch zeker willen voorkomen en we verwachten dan ook dat tegen PEC, Twente er vol bovenop zal zitten. Kik Pierie en Nathan Markelo zijn geblesseerd maar verder lijken de spelers van FC Twente allemaal fit.

 

Ook bij PEC zijn er geen blessures bekend. Zwolle staat negende, vijf punten achter FC Twente dat zesde staat. Pec zal met name strijden om een plek bij de subtop te krijgen of in ieder geval in de top tien te blijven. Voor FC Twente kan een overwinning ze zo maar eens de top drie in sturen. Twente is favoriet bij Svenplay waar je dus die goede bookmaker bonus kunt pakken. Hier krijg je 1.90 voor winst van FC Twente en 3.53 voor winst van PEC Zwolle. Mocht je denken dat het een gelijkspel wordt in het oosten van het land dan pak je hier 3.84 mee.

 

Het belooft een mooi voetbal weekend te worden en het wordt nog mooier met de speciale bonus die je via de knop hieronder pakt!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Kunnen Gent en Antwerp winnen in de Europa League?
volgend artikel
Drie mooie Eredivisiewedstrijden op zondag