09:00 uur

Profiteer van vernieuwde 200% tot € 100 BetFIRST Aanbieding!

Nieuwe Nederlandse en Belgische klanten bij BetFIRST kunnen nu profiteren van een vernieuwde welkomstbonus van maar liefst 200% tot € 100! Een zeer goede bonus bij een geweldige bookmaker die wij jou graag verder voor je toelichten. Ook blikken we in dit artikel vooruit op de finale in de EFL Cup tussen Arsenal en Manchester City.
 

Hoe krijg ik 200% tot € 100 bonus bij BetFIRST?

  • Klik op een van de BetFIRST aanmeld buttons op onze website en schrijf je in.
  • Stort € 10(+) met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Direct na je storting ontvang je een bonus van maar liefst 200% tot max. € 100.
  • Zet stortings- en bonusbedrag 3x in binnen 30 dagen op odds van 1.70 of hoger.

 

BetFIRST Bonus Code
© BetFIRST

 

BetFIRST – Geweldige Bookmaker!

Bovenstaande BetFIRST Bonus blinkt zowel uit in hoogte van het bonuspercentage en bedrag maar ook zeker in de zeer flexibele bonus voorwaarden. Na het vrijspelen van je bonus is er daarnaast genoeg reden om te blijven wedden bij BetFIRST. Zo biedt het een zeer snelle Nederlandstalige website, een klantenservice via mail, live chat en telefoon en ook nog eens zeer veel betaal en uitbetaal opties. Ook het Sportweddenschappen en Voetbal Bet aanbod is met meer dan 25 sporten en vele selecties per wedstrijd erg goed. De quoteringen zijn ten slotte van goed niveau en je kunt continue van vele promoties genieten. Wil je direct na je aanmelding wedden op de finale tussen Arsenal en Manchester City? Lees dan nog even onze voorbeschouwing.
 

Voorbeschouwing Arsenal Manchester City

Traditiegetrouw is de League Cup de eerste prijs die gewonnen kan worden in het Engelse voetbalseizoen. Dit jaar hebben koploper Manchester City en nummer 6 Arsenal de finale bereikt. Beide ploegen zijn nog Europees actief waarbij dit met name voor Arsenal met het oog op de finale negatief is. Arsenal kwam namelijk donderdagavond nog in actie terwijl Manchester City vorige week reeds speelde. Daarnaast is Manchester City bezig aan een veel sterker seizoen en ze zijn met een 1.60 odd dan ook dik favoriet. Gelijkspel levert 4.40 op en winst Arsenal 5.20. Het duel wordt afgewerkt op neutraal terrein in het Wembley Stadion. Wij zien ook dit duel een prooi voor Man. City, jij ook? Speel bij BetFIRST en win!

Claim de bonus! Meer informatie