Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
nieuws toto

Tuzla City – AZ: Winnen de Alkmaarders ook uit in de voorronde Conference League?

AZ won in eigen huis nipt met 1-0 van Tuzla City en gaat nu op reis naar Bosnië om de klus te klaren en zich te plaatsen voor de volgende voorronde. Wat zijn de kansen van AZ en waar kun je het beste wedden op deze wedstrijd?

AZ verzuimt te scoren in thuiswedstrijd

AZ ging tegen Tuzla City wervelend van start en stond al na 10 minuten op 1-0 voorsprong. Dat was een droomstart waar het team van Pascal Jansen op hoopte tegen de onbekende Bosnische tegenstander. Het publiek hoopte wellicht op dubbele cijfers maar het balletje ging het net maar niet in. Na de rake penalty van Dani de Wit lukt het niet om de voorsprong uit te breiden. Milos Kerkez kwam nog het dichtst bij een doelpunt maar zijn schot raakte de lat. In de tweede helft ging AZ opnieuw op zoek naar doelpunten maar Odgaard kopte na tien minuten een niet te missen kans over.

Tuzla werd ook steeds gevaarlijker maar door goed optreden van de verdediging onder leiding van Bruna Martins Indi. Het spel ging vervolgens over en weer maar behalve een grote kans van Dani de Wit kwam AZ niet dichter bij een overwinning. De Alkmaarders zullen nu uit in Bosnië de 1-0 voorsprong moeten verdedigen om zo de derde kwalificatieronde te bereiken en het tegen Dundee United op te nemen. Is AZ favoriet bij de bet sites Nederland in het uitduel tegen FK Tuzla City?

Wat zijn de kansen van de Bosnische club tegen AZ?

Vooraf werd er niet veel verwacht van FK Tuzla City. De ploeg debuteert dit seizoen in Europa en de wedstrijd tegen AZ is dan ook pas de vierde Europese wedstrijd van Tuzla. Hoewel de Bosniërs wel overtuigend wonnen van Tre Penne uit San Marina. Daar werd over twee wedstrijden met 8-0 van gewonnen. Tegen AZ werd dan wel weer een tegenstander van formaat geloot, of in ieder geval een club met Europese ervaring. Desondanks het verlies heeft Tuzla ook aan kunnen tonen dat het bij vlagen gevaarlijk kon zijn tegen AZ.

De nadruk zal ongetwijfeld de eerste helft liggen op het verdedigen waarna wellicht via de counter nog gezocht wordt naar een thuis voorsprong. Verdedigend is Tuzla sterk met slechts één uit tien wedstrijden waarbij er meer dan één tegendoelpunt viel. Het wordt een alles of niets wedstrijd voor Tuzla City, waarbij er dus in ieder gescoord moet worden. Om het wedden op Tuzla City – AZ extra aantrekkelijk te maken, hebben we een mooie Toto bonus voor je gevonden. Daarnaast zijn ook de odds nog eens extreem aantrekkelijk.

AZ in Bosnië favoriet tegen Tuzla City
© Toto – 28-07-2022- Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste bonus en odds om te wedden op Tuzla City – AZ 

Als je de beste odds voor Tuzla – AZ wilt pakken, doe je er goed aan om even een kijkje te nemen op de Toto app of website. Daar zie je niet alleen dat AZ favoriet is met 1.40 keer je inzet. Een gelijkspel staat nog op 4.50 maar voor FK Tuzla City krijg je maar liefst 6.20. AZ is ook de topfavoriet om de volgende ronde te bereiken. Daar krijg je namelijk 1.05 voor terwijl FK Tuzla City 8.10 oplevert. Bij deze odds komt ook nog een mooie welkomstbonus in de vorm van € 50 aan gratis bets. Je pakt ze via onderstaande link!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie gaat er naar de finale op het EK damesvoetbal: Duitsland of Frankrijk?
volgend artikel
Liverpool - Manchester City Community Shield 2022 voorbeschouwing en odds