Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
jackscasino nieuws

Wie gaat er naar de finale op het EK damesvoetbal: Duitsland of Frankrijk?

Niet Nederland maar Frankrijk staat in de halve finale van het EK damesvoetbal. De grote vraag is natuurlijk wie er naar de finale gaat. Worden het de Duitse dames of toch Frankrijk?

Duitsland als enige zonder tegendoelpunt

Duitsland werd nooit echt gezien als topfavoriet om het EK te winnen maar is toch de enige ploeg die alle vier de wedstrijden heeft gewonnen binnen 90 minuten. Ook is er daarbij nog geen tegendoelpunt gevallen. De Duitsers scoorden bovendien twee of meer goals in elk van de vier wedstrijden en staat nu al op 2.75 goals per wedstrijd. Het Duitse team laat er voorlopig dus geen gras over groeien en geeft vanaf de eerste minuut gas. In elk duel werd er namelijk ook nog eens in de eerste helft gescoord. Tegen Oostenrijk werd het 2-0 en daarmee bereikten de dames van Martina Voss-Tecklenburg dus de halve finale. De meest gevaarlijke dame aan Duitse zijde is aanvoerster Alexandra Popp met vier doelpunten in het toernooi.

Duitsland heeft tegen Spanje en runner-up van 2017 Denemarken al bewezen over veel kwaliteit te beschikken. Gaat het ze opnieuw lukken om een clean sheat te behouden? We gaan zo bij de beste bookmakers Nederland kijken naar de odds bij deze wedstrijd kijken om erachter te komen of “Die Nationalelf” favoriet zijn om het duel te winnen.

Frankrijk opnieuw favoriet?

Er is op dit EK nog geen wedstrijd geweest waarin de Fransen geen favoriet waren. Die favorietenstatus hebben ze ook waargemaakt. Na twee wedstrijden wist Frankrijk al dat ze in de kwartfinale stonden. Daarmee konden ze het zich dan ook veroorloven om de derde wedstrijd gelijk te spelen. Vervolgens stond Nederland op het programma in de kwartfinale. In die wedstrijd overheerste Frankrijk maar lukte het maar niet om het net te vinden. Uiteindelijk kwamen de Fransen door een penalty in de verlenging toch nog in de halve finale terecht. Wat echter wel opvalt is dat Frankrijk de eerste twee wedstrijden zeven keer wist te scoren en vervolgens slechts een doekpunt scoorde in de laatste twee wedstrijden in de reguliere speeltijd. 

Tegen Nederland schoten de Fransen maar liefst 33 keer op goal en viel het doelpunt uiteindelijk pas in de verlenging door een penalty. Herpakt Frankrijk zich en weten ze dit keer wel binnen 90 minuten te scoren? Wedden op Duitsland – Frankrijk doe je nu met verhoogde quoteringen en bovendien hebben we ook een goede bookmaker bonus voor je gevonden.

Odds Duitsland - Frankrijk EK Damesvoetbal - Jacks
© Jack’s 25-07-2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Verhoogde odds om te wedden op Duitsland – Frankrijk

Hoewel Nederland niet in de halve finale staat, is het wedden op deze wedstrijd alsnog heel interessant. Dat heeft te maken met de Jacks welkomstbonus maar maar ook met de verhoogde odds bij deze wedstrijd.. Zo krijg je maar liefst 13.00 als je wedt dat Frankrijk wint na penalties. Verder liggen de odds erg dicht bij elkaar. Duitsland is lichtjes favoriet met 2.65 en Frankrijk staat op 2.75. Je kunt een mooie dubbelslag maken door de verhoogde odds te pakken en drie keer je inzet pakken met 3.00 voor een gelijkspel.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Club Brugge - KRC Genk voorbeschouwing en odds
volgend artikel
Tuzla City - AZ: Winnen de Alkmaarders ook uit in de voorronde Conference League?