weddenbonus nieuws

Gokken op Transferperiode – Pak je bonus!

Nu het voetbalseizoen ten einde is gekomen, beginnen de speculaties over nieuwe voetbaltransfers weer. Vele bookmakers die voetbalwedden aanbieden, hebben ook hier markten voor. Ook de bookmakers gaan hierin mee en bieden jou heel wat opties op te wedden op de transfermarkt. Hoe jij kan meespelen lichten wij graag voor je toe. Blijf dus lezen voor meer informatie over gokken op transfer periode!

Hoe kan ik gokken op voetbaltransfers in de transfer periode?

Bij de bookmakers is gokken op de transferperiode mogelijk via de special bets voor voetbal. Ook kan je gokken op voetbaltransfers gewoon via de zoekfunctie links bovenaan. Als je zoekt naar je favoriete speler of simpelweg “transfer” dan kom je direct op een lijst met alle mogelijke transfer bets terecht.

Wedden op voetbaltransfers? Welke opties zijn er?

De transfermarkt is op elk moment in beweging en afhankelijk van de geruchten veranderen de quoteringen voor te wedden op voetbaltransfers ook. In onderstaand overzicht zie je een voorbeeld van een transferweddenschap waar je op dit moment (medio juni 2019) kunt inzetten. Mocht je dit artikel later lezen, bekijk dan zeker even de quoteringen en andere opties van dat moment. We proberen deze zo vaak mogelijk aan te passen op elke nieuwe transfer periode, kom dus zeker nog eens terug voor extra informatie.

© Svenbet

Kylian Mbappe van PSG is één van de grootste geruchten op de transfermarkt. Waar gaat deze speler eindigen? Je kan op zijn transfer wedden met odds van 3.00 als je denkt dat het Real wordt. Er zijn aan groot aantal opties om te gokken op transfermarkt. De Belgische topper Eden Hazard is ondertussen al naar Real Madrid verhuisd voor € 100 miljoen. Hij zal volgend seizoen samen spelen met landsgenoot Courtois. Wie gaat er nog van club veranderen dit jaar op de voetbalmarkt? PSG zit bijvoorbeeld ook te azen op een nieuwe doelman. David De Gea is volgens de meeste scouts de perfecte optie en is ook de eerste kandidaat op de transferlijst van de Franse ploeg. Ook hier kan je op wedden bij allerlei bookmakers, kijk dus zeker in onze beste Nederlandse Bookmakers lijst.

Verder nog hebben we Tottenham Hotspur die ook een vervanger zoekt voor Christian Eriksen. Op hun verlanglijstje staat op de eerste plaats de Betis middenvelder Lo Celso. Deze claimt wel momenteel geen interesse te hebben in een verhuis naar het koude London. Blijf dus zeker het nieuws volgen zowel als de quoteringen transfermarkt 2019. Misschien verdien jij ook iets aan de transfermarkt, in plaats van Chelsea dat ondertussen 100 miljoen rijker is dankzij het vertrek van hun sterspeler. Het wordt dus nog een spannende periode nog voor het seizoen begint, dus mis niets van de actie. De transfermarkt in België is ook volop op gang. Vooral het Anderlecht van nieuwe Speler trainer Kompany, die dit seizoen ook nieuw is wilt zijn ploeg versterken. De zesde plaats van dit seizoen willen ze absoluut ook volgend seizoen vermijden. Er zullen dus nog heel wat talenten buiten Vince the Prince moeten bijkomen.

Niet genoeg transfermarkt gokken opties? Probeer BetFIRST

Naast bovenstaande Voetbal Bet Transferperiode Bonus voor nieuwe en bestaande klanten heeft BetFIRST voor Belgen ook een geweldige actie die enkel voor nieuwe klanten beschikbaar is. Je kunt nu een stortingsbonus krijgen voor wel liefst € 200 van 100%!  Rondspelen kan op quotering naar keuze boven de 1.40. Je krijgt hier ook nog eens onbeperkt de tijd voor, wat het echt wel een fantastisch aanbod maakt. Kijk dus zeker op BetFIRST eens naar de special bets op transfermarkt voor voetbal. Dit offer is één van de beste op de markt, en daarom raden wij het heel sterk aan.

Slot gedachten over wedden op voetbaltransfers

Elk transferperiode is het weer het zelfde verhaal. Elke kleine ploeg die het goed deed in eender welke competitie verliest het meerderdeel van hun beste spelers door middel van voetbaltransfers. De grote clubs met de grote portefeuille komen dan even aankloppen bij de kleinere teams om hun spelers aan te trekken. Het is een beetje triestig maar daar draait de voetbal economie tegenwoordig nu eenmaal om. Het is mede dankzij deze voetbaltransfers dat teams zoals Ajax en Anderlecht over de jaren heen hevig konden investeren in hun jeugdinfrastructuur. Uiteraard leidt dit dan opnieuw tot meer talenten, die dan weer opnieuw verkocht kunnen worden voor meer geld in de toekomst.

Je kan het niemand kwalijk nemen om in plaats van in België of Nederland te sukkelen, ineens naar een grote competitie te vertrekken voor een riant salaris. Teams als Chelsea, Madrid, Manchester United en andere toppers staan dan ook elke transferperiode klaar met hun chequeboekje om weer nieuwe talenten te kopen. Het gaat natuurlijk ook niet enkel om het geld, ook al heeft een talentvolle speler nog een lang contract, je kan moeilijk iemand dwingen om tegen zijn wil bij je club te spelen. Voetbaltransfers zijn dan hedendaags wel volledig geaccepteerd als een noodzakelijk kwaad in de voetbalwereld. Tenzij je als speler naar een rivaal vertrekt natuurlijk!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Euro 2020 kwalificatie: Belgie - Kazachstan super odds 5.0 winst Belgie
volgend artikel
Op naar Game 4 in de NBA finale Raptors - Warriors met € 100 bonus