12:06 uur

Gokken op Transferperiode – Zet € 10 in en krijg € 5 gratis!

Nu het voetbalseizoen ten einde is gekomen, beginnen de speculaties over nieuwe transfers weer. Ook BetFIRST gaat hierin mee en geeft jou een € 5 Free Bet cadeau bij een inzet van € 10 of meer op de transfermarkt. Hoe jij kan meespelen lichten wij graag voor je toe. Aanvullend blikken we ook op alle interessante extra´s voor nieuwe klanten.
 

Hoe krijg ik mijn € 5 Free Bet cadeau?

  • Klik op een van de BetFIRST buttons op onze website en meld je aan of log in.
  • Ga naar de Promotie Pagina, Transferperiode Wedden en klik op ´deelnemen´.
  • Plaats een enkelvoudige € 10(+) bet op de transfermarkt met odd van 1.40(+).
  • Je krijgt direct een € 5 Free Bet cadeau. Benut deze op een 1.50(+) odd en win!

 

Welke transferbets zijn beschikbaar?

De transfermarkt is op elk moment in beweging en afhankelijk van de geruchten veranderen de qouteringen ook. In onderstaand overzicht zie je een voorbeeld van een transferweddenschap waar je op dit moment (medio juni) kunt inzetten. Mocht je dit artikel later lezen, bekijk dan zeker even de quoteringen en andere opties van dat moment. Bovenstaande actie loopt nog tot 31 augustus en je kunt er eenmalig gebruik van maken.

 

Transferperiode Wedden
© BetFIRST

 

 

Nieuw bij BetFIRST? Wed € 100 risicovrij!

Naast bovenstaande Voetbal Bet Transferperiode Bonus voor nieuwe en bestaande klanten heeft BetFIRST ook nog een geweldige actie die enkel voor nieuwe klanten beschikbaar is. Je kunt nu een eerste weddenschap plaatsen op een evenement en quotering naar keuze en bij verlies ontvang je je inzet tot maar liefst € 100 terug! Je hoeft hiervoor enkel een e-mail te sturen aan support.nl@betfirst.be met in de titel ´Lucky Weddenschap´. Het cashback bedrag hoef je hierna slechts 1x in te zetten binnen 30 dagen op een odd van 1.20 of hoger. In het geval je je weddenschap wint, zijn er geen enkele bonus voorwaarden. BetFIRST is verder zowel voor Nederlanders als Sportweddenschappen Belgie een zeer goede bookmaker.

Claim de bonus! Meer informatie