Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Super odds van 50x bij wedden op de Conference League

Wedden op Conference League wedstrijden doe je nu met wel heel goede odds. Zo kun je bijvoorbeeld 50 keer je inzet krijgen als je wedt op FC Vaduz – AZ.

Wedden op de mooiste Conference League wedstrijden deze week

Natuurlijk kun je wedden op FC Vaduz – AZ, maar er zijn nog veel meer mooie wedstrijden deze week. AZ is de enige Nederlandse ploeg in de Conference League, maar er zijn bijvoorbeeld meerdere Belgische ploegen die een gooi doen naar de hoofdprijs in deze competitie. Gent en Anderlecht staan allebei op vier punten na vier wedstrijden en moeten aan de bak om ervoor te zorgen dat ze zich nog kunnen plaatsen voor de knock-out fase. AA Gent speelt uit bij Shamrock Rovers dat laatste staat en waar ze de vorige wedstrijd in eigen huis met 3-0 van wonnen. Daarom zijn ze ook dit keer favoriet bij de betting sites en krijg je 1.66 voor een overwinning. Een gelijkspel staat al op 3.85 en voor winst van de thuisploeg krijg je maar liefst 5.10 keer je inzet.

Anderlecht neemt het op tegen het Roemeense FCSB dat laatste staat. Anderlecht is er ook nog niet en moet winnen op donderdag. West Ham United heeft zich al geplaatst en dat betekent dat er nog maar één plek over is. Het zal gaan tussen Anderlecht en de huidige nummer twee Silkeborg, het verschil is twee punten. Wint Anderlecht op donderdag dan kunnen ze de tweede plek overnemen met nog één wedstrijd te spelen. De bookmakers geven de Belgen de favorietenrol met 1.33 voor een overwinning en 8.65 voor Footbal Club FCSB. Bovendien verwachten we nog Super odds oftewel verhoogde quoteringen bij deze wedstrijd.

Wedden op FC Vaduz - AZ Conference League
© Circus – 26/10//2022 – Quoteringen zijn onderheving aan verandering

Wedden op AZ op bezoek bij FC Vaduz?

De meeste aandacht in de Conference League gaat natuurlijk uit naar AZ, de koploper in Groep E. AZ verloor de vorige wedstrijd in de Conference League van Apollon Limassol terwijl ze zich al kunnen kwalificeren voor de knock-out fase. Echter is het nu door dat verlies een stuk spannender en zijn de verschillen kleiner geworden. Toch heeft AZ nog maar een punt nodig want ze zijn nog altijd koploper en hebben maar liefst vijf punten voorsprong op nummer drie Apollon.

Ook de twee hieropvolgende wedstrijden in de Eredivisie gingen verloren en dus is AZ zeker niet in goeden doen. Lukt het ze nu eindelijk weer om te winnen en de groepsfase te overleven? Wedden op Conference League doe je natuurlijk met goede odds en dus krijg je voor winst van AZ 1.48 wat hoog is gezien de favorietenrol. Een gelijkspel staat op 4.65 en winst van FC Vaduz levert je 5.85 op.

WeddenschapOdd
FC Vaduz wint5.85
Gelijkspel4.65
AZ wint1.48
Odds Boost AZ wint50.00
Overzicht Circus odds FC Vaduz – AZ -10-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Mooie bonus bij wedden op de Conference League

Behalve de voornoemde ploegen komen ook Fiorentina, OGC Nice en Villarreal in actie. Er zijn een hoop wedstrijden en daarmee is een Circus bonus ook wel lekker. Hiermee pak je namelijk maar liefst € 250 aan gratis weddenschappen. Via de link onder dit artikel kun je je gelijk aanmelden zodat jij nog snel de bonus kunt pakken en de free bets pakt.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Scoor nu tot wel € 5.000 met LiveScore Bet Squads
volgend artikel
Verdien wekelijks een € 5,00 live free bet bij Jack’s