Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Nieuws over Livescorebet

Scoor nu tot wel € 5.000 met LiveScore Bet Squads

Ben je op zoek naar een nieuw spel dat het wedden op sport en dan met name voetbal nog interessanter maakt? Maak dan eens kennis met Squads van Livescorebet! Een geweldig spel waarbij je maar liefst € 5.000 kunt winnen?

Hoe werkt LiveScore Bet Squads?

Door je aan te melden als speler bij LiveScoreBet kun je gratis aan het spel Squads deelnemen. Elke werkdag ontgrendel je een speler en als die speler scoort pak je gelijk een cash prijs! Hoe meer spelers van jouw team scoren, hoe hoger je prijs. Na het onthullen van de vijfde en laatste speler in jouw squad begint er een rad te draaien. Het vakje waar het rad op stopt is de prijs die je ontvangt per doelpunt. Zo makkelijk werkt het.

De totale prijzenpot is deze week € 5.000 en als een van je spelers scoort krijg jij een deel van dit mooie bedrag. Elke week kun je weer andere spelers onthullen en dat betekent dus dat je week in – week uit Squads kunt spelen en dus kunt winnen als jouw spelers scoren.. 

Wat zijn de belangrijkste voorwaarden bij deze bonus?

Elke bonus heeft natuurlijk z’n voorwaarden, maar bij LiveScorebet zijn deze erg voordelig. Zo heb je niet te maken met een minimaal stortingsbedrag en heb je ook niet te maken met een rondspeelvoorwaarde. Squads is een gratis spel en het enige wat je hoeft te doen is dagelijks terugkeren om 14.00 uur om je speler te onthullen. Nadat er bekend is welke vijf spelers in je team zitten, bepaalt het rad wat je prijs per doelpunt is. Als er meerdere spelers zijn met dezelfde doelpuntenmakers, dan wordt de prijzenpot verdeeld. 

Wanneer er een speler van jouw team niet in actie komt, krijg je geen vervanger aangewezen. Dat is namelijk onderdeel van het spel. Ook als je niet op tijd je speler inzet of onthult is dat jammer. Overigens worden de spelers willekeurig uitgezonden, vandaar ook dat het een wedden bonus is. Het kan dus zomaar voorkomen dat je vijf verdedigers te voorschijn tovert. De Squads spelers worden dan wel willekeurig uitgekozen, ze maken wel onderdeel uit van de verschillende Europese topcompetities.

Free Combi Bet van € 10 bij LivescoreBet
© LiveScoreBet – screenshot van 25-10-2022

Pak ook de LivescoreBet welkomstbonus

Vaak kunnen bonussen niet met elkaar gecombineerd worden, maar bij deze bookmaker kun je de Squads pakken samen met de mooie LivescoreBet welkomstbonus. Dat is een bonus waarbij je een free bet tot maar liefst € 100 kunt krijgen. Dat doe je door je aan te melden via de onderstaande link en minimaal € 10 te storten. Vervolgens wordt je inzet gekoppeld aan je bonus en krijg je dus net zoveel als je eerste inzet met een maximum van honderd euro! Meld je dus snel aan en pak dus niet één maar twee bonussen. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Speciale Champions League super promoties bij BetCity!
volgend artikel
Super odds van 50x bij wedden op de Conference League