Nieuws Blog over Wed Bonussen en Bookmakers

Belangrijke Informatie

In lijn met de wet op kansspelen adverteren wij enkel bookmakers met een landelijke licentie. TOTO is op dit moment de enige bookmaker met zulk een licentie in Nederland. Vanaf 1 september 2021 zijn er meerdere bookmakers beschikbaar met een landelijke licentie in Nederland, hou onze website in de gaten voor alle ontwikkelingen!

 

van
tot
News & BlogNewsBlog

Het meest actuele Bookmaker en Wed Bonus Nieuws

In onze Nieuws Blog sectie vind je dagelijks het meest actuele nieuws terug over onderwerpen met betrekking tot Bookmakers en Wed Bonussen. Zo brengen we je direct op de hoogte als er een nieuwe Bookmaker beschikbaar is voor wedders uit Nederland en België en delen we alle aantrekkelijke Bonus aanbiedingen en speciale acties die Bookmaker beschikbaar stellen. Door het volgen van onze Nieuws Blog mis je geen promoties en kies je de aanbiedingen die bij jou passen.

Nieuwe Bookmakers

Voor veel wedders is het interessant om te weten als er een nieuwe bookmaker beschikbaar komt voor Nederlandse en Belgische wedders. Nieuwe Bookmakers pakken veelal uit met een lucratieve eerste stortingsbonus. Een goed voorbeeld van een Bookmaker die nog niet lang actief is en een zeer aantrekkelijke welkomstbonus aanbiedt is Bet777. Bij Bet777 wed je zeer gunstig wat een mooie aanbieding in de bookmaker wereld is. Een ander voorbeeld van een relatief nieuwe bookmaker is BetFIRST. Over de BetFIRST Bonus vind je informatie op de website van deze bookie. Beide bookmakers zijn voor nieuwe Europese klanten beschikbaar en de websites zijn geheel Nederlandstalig!

Bonus Aanbiedingen en Speciale Acties

Niet enkel wanneer er een nieuwe bookmaker beschikbaar is maar ook als een bestaande bookmaker een nieuwe bonus aanbiedt of speciale actie lanceert brengen wij jou op de hoogte. Als voorbeeld nemen wij 888Sport. 888Sport is een bookmaker voor wedders uit Nederland waarbij Wedden met Ideal mogelijk. We nemen 888Sport als voorbeeld omdat dit een bookmaker is met enorm veel promoties. Wekelijks kun je wedden met specials en wij brengen jou steeds op de hoogte als er een nieuwe aanbieding beschikbaar is. Een andere bookmaker die onder Nederlanders populair is, is William Hill. Ook William Hill heeft veelvuldig promoties en blinkt tevens uit door de William Hill Bonus waarmee je een € 25 gratis weddenschap krijgt. Een bookmaker die specifiek Belgische wedders accepteert is Betway. Met de exclusieve Betway Bonus krijgen Belgen een 100% stortingsbonus tot € 100.

Exclusieve Promoties via WeddenBonus.com

De Betway Bonus is exclusief doordat WeddenBonus.com een speciaal aanbod met Betway overeen is gekomen. Wij streven ernaar om jou zoveel mogelijk exclusieve bonussen en promoties te kunnen aanbieden. Dagelijks hebben wij contact met vele bookmakers en door het bijhouden van onze Nieuws Blog blijf jij daardoor op de hoogte van de meest recente aanbiedingen. Mocht je een opmerking, vraag of tip hebben, kun je altijd reageren op een artikel en zullen wij je zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.