Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Schotland – Oekraïne WK play-offs voorbeschouwing 01-06-2022

#Ad Schotland en Oekraïne strijden op woensdagavond om zich te plaatsen voor de Europese play-off finale die recht geeft op het laatste WK ticket aan het einde van het jaar. De winnaar van woensdag neemt het op zondag op tegen Wales. Wie gaat er winnen?

Wie wordt de tegenstander van Wales in de finale?

Twee maanden nadat de oorspronkelijke ontmoeting zou plaats vinden, vindt op woensdagavond eindelijk de halve finale van de play-offs plaats tussen Schotland en Wales. Oekraïne komt nu voor het eerst in actie sinds vorig jaar met als doel het WK te behalen. Daar zijn nog twee wedstrijden voor nodig. Hoewel Schotland een hoop sympathie heeft voor de situatie in Oekraïne, zullen de Schotten de kans op het WK ticket zeker niet zomaar weggeven. Steve Clarke, oefenmeester van het Schots nationaal team, gaf al aan dat zij maar één doel hebben en dat is Qatar bereiken. De Schotten kwamen deze jaargang twee keer in actie. Het werd op 24 maart 1-1 tegen Polen en op 29 maart 2-2 op bezoek bij Oostenrijk. De laatste keer dat Schotland verloor was op 1 september 2021, maar daarna werd er gelijk vier keer op rij gewonnen. Schotland is dus zes wedstrijden achtereen ongeslagen en in goede vorm.

Oekraïne behaalde de kwartfinale van het WK en verloor daar met 0-4 van Engeland. Dat was gelijk de laatste wedstrijd die verloren ging. In de WK kwalificatie kon Ukraine zich staande houden tegen Frankrijk en Tsjechië en wisten ze onder andere Finland en Bosnië en Herzegovina Herzegovina te verslaan. In totaal is Oekraïne dus al acht wedstrijden ongeslagen. Daarbij is er de nodige motivatie om het land in deze barre tijden te sterken met wat sportief succes. Voor we naar de odds van Bet365 Nederland gaan kijken, dienen we eerst het teamnieuws en de blessures van beide teams te bespreken om je optimaal voor te bereiden bij het wedden op Schotland – Oekraïne.

Schotland – Oekraïne teamnieuws en blessures

Na een lang seizoen zijn er altijd blessures, of is lang niet iedereen meer even fit. Dat geld aan Schotse zijde voor Kieran Tierney die geblesseerd is, maar ook Ryan Jack heeft een blessure en kan niet meedoen. Nathan Patterson keert weer terug van een blessure en daarmee zijn de blessures van Schotland al genoemd. Voor Steve Clarke lijkt het erop dat hij slechts twee spelers hoeft te missen. Bij Oekraïne zijn er helemaal geen blessures in aanloop naar het cruciale duel met Schotland. Dat houdt in dat Oleksandr Zinchenko, kampioen geworden met Manchester City, gewoon zal starten, net als Yarmolenko, Yaremchuk en Tsyhankov. Oekraïne kende een goed WK en een goede reeks in de WK kwalificatie tot dusver. Kunnen ze winnen van Schotland? We gaan eens kijken hoe de bet sites Nederland daar over denken.

De hoogste odds bij Schotland - Oekraine - Schotland favoriet
©Bet365 – 31-05-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds en bonus bij Schotland – Oekraïne

Als je wilt wedden op Schotland – Oekraïne, is het wel zo fijn als je goede odds en zelfs een mooie bonus kunt pakken. Met de Bet365 wedkredieten ben je alvast zeker van die goede bonus. Dit zijn gratis weddenschappen ter hoogte van je stortingsbedrag tot wel € 100. Daarnaast zijn de quoteringen ook nog eens erg voordelig. Bij deze bookmaker is Schotland favoriet met 2.30 voor de zege terwijl je 3.50 voor Oekraïne krijgt. Een gelijkspel geeft je drie keer je inzet. Een 2-1 overwinning staat met de bet boost op 12.00. Deze goede odds en dus de mooie bonus pak je via de link hieronder. 

Aanmelden bij bet365

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie wint Roland Garros 2022?
volgend artikel
Gratis weddenschap bij wedden op Roland Garros