Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Premier League of Darts night 15 wedden

#Ad Ook deze week is er weer een Premier League of Darts en dit keer staan er een paar geweldige wedstrijden voor je klaar. Vorige week won Gerwyn Price, maar wie wint de Premier League

Nog drie Premier League of Darts nights te gaan

Dit seizoen staan er 17 avonden gepland en met het 15e event in aantocht, komt de ontknoping snel dichterbij. Bovendien worden na de 16e ronde de playoffs gespeeld met de top vier spelers. De helft van alle acht Premier League of Darts spelers maakt dus nog een kans om kampioen te worden. Het is spannend dit seizoen want de verschillen in ranglijst zijn klein. Jonny Clayton heeft vier avonden gewonnen en staat op 34 punten met daarachter 31 punten voor Michael van Gerwen. James Wade staat derde met 25 punten en Peter Wright, de nummer één van de wereld staat op de vierde plek met twintig punten.

De top drie is eigenlijk al vrij zeker van een play-offs plek, maar Gerwyn Price, Joe Cullen en ook Michael Smith proberen nog een gooi te doen nog naar een top vier klassering. Daar hebben ze nog twee avonden de tijd voor. Met negen punten lijkt Gary Anderson het seizoen al afgeschreven te hebben. Michael Smith heeft 14 punten en weet dat het voor hem ook lastig gaat worden. Joe Cullen met 17 punten en Gerwyn Price met 18 punten lijken de meeste kans te maken.  Dan moeten er echter wel punten gepakt worden de komende twee weken. Bovendien zijn ze ook afhankelijk van de andere spelers. We kunnen je alvast vertellen dat het Bet365 is dat van de betting sites Nederland de beste odds heeft om te wedden op de Premier League of Darts. 

De wedstrijden op Premier League Night 15

Gerwyn Price en Jonny Clayton zijn twee Welshmen die samen een topduo vormen en de World Cup wonnen. Toch nemen ze het op donderdagavond als eerste tegen elkaar op. Price won vorige week en dat bracht hem dichter bij de top vier. Clayton is dan wel de koploper, hij is er op gebrand om eerste te blijven en zijn titel van vorig jaar te prolongeren. Bij Bet365 Nederland lijken ze het nog niet te weten wie er gaat winnen want de odds voor beide spelers staan op gelijke hoogte. Je krijgt namelijk 1.90 voor zowel een overwinning van Clayton als winst van Price.

Vervolgens nemen twee Michaels het tegen elkaar op. Michael Smith weet dat hij deze week punten moet pakken om nog enige kans te maken op een top vier positie. Hij staat gelijk tegenover de nummer twee van de Premier League of Darts dit seizoen Michael van Gerwen en delft het onderspit volgens de bookmakers. De Nederlander is flink favoriet met 1.57 voor een overwinning terwijl je voor Michael Smith 2.37 krijgt. Smith, oftewel Bully Boy, is de enige speler die nog een avond gewonnen heeft en dat zal ongetwijfeld doorwegen in de odds.

Wedden op de Premier League of Daarts 19-05-2022 met de beste odds.
©Bet365 – 18-05-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

James Wade en Peter Wright zullen ongetwijfeld voor een spektakelstuk gaan zorgen. Je kunt nu wedden op James Wade vs Peter Wright nadat Wade vorige week afwezig was. Deze partij gaat tussen de nummer drie en vier van de Premier League of Darts en Wright moet winnen om binnen de top vier te blijven. Als James Wade wint is hij vrijwel zeker van zijn play-off plek voor de finale in Rotterdam. Wright is echter favoriet met 1.72. Voor een overwinning van Peter Wright krijg je 2.10. Wat je overigens ook krijgt is € 100 aan Bet365 wedkredieten als je je als nieuwe speler registreert via de linker onder dit artikel. Zo kun je zelfs gratis wedden op de Premier League of Darts.

De laatste wedstrijd is die tussen Joe Cullen en Gary Anderson. Laatstgenoemde is op de weg terug na een blessure en matig seizoen maar Joe Cullen lijkt toch de betere speler op dit moment. Anderson staat onderaan de ranglijst en lijkt behalve de eer nergens meer voor te spelen. Cullen kan op wonderlijke wijze nog in de top vier belanden met een overwinning. Het zal je dan ook niet verbazen dat Cullen met 1.66 tegenover 2.20 favoriet is. 

Het zal erom gaan spannen in de O2 Arena op donderdagavond. Er staan mooie wedstrijden gepland en je kunt wedden met de beste odds. Zet daarom snel in!

Aanmelden bij bet365

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de Europa League finale
volgend artikel
De laatste Jupiler Pro League wedstrijd: wedden op Club Brugge - Anderlecht