Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
nieuws toto

Voorspelling: Oostenrijk vs Turkije – Euro 2024

Op dinsdag staat de achtste finale van het EK 2024 op het programma: Oostenrijk neemt het op tegen Turkije in een beslissende wedstrijd. Beide teams moeten winnen om door te gaan naar de kwartfinales, maar wie is er favoriet bij de sports betting nederland sites en waar vind je de beste odds om te wedden op Oostenrijk – Turkije

Hoe hebben Oostenrijk en Turkije zich gekwalificeerd?

Oostenrijk kwalificeerde zich door sterke prestaties in Groep D. Ze begonnen het toernooi met een krappe 1-0 nederlaag tegen Frankrijk, gevolgd door een 3-1 overwinning op Polen en een spannende 3-2 overwinning op Nederland. Deze resultaten zorgden ervoor dat Oostenrijk als tweede in hun groep eindigde en doorging naar de knock-outfase.

Turkije startte hun campagne in Groep F met een 3-1 overwinning op Georgië, maar leed daarna een zware 3-0 nederlaag tegen Portugal. In hun laatste groepswedstrijd herstelden ze zich met een 2-1 overwinning op Tsjechië, waardoor ze als tweede in hun groep eindigden en zich kwalificeerden voor de achtste finales.

Toto welkomstbonus

©Toto screenshot van 28.06.2024

Eerste groepswedstrijden

Oostenrijk: Oostenrijk begon hun toernooi met een 1-0 nederlaag tegen Frankrijk, ondanks een solide verdedigende prestatie. Vervolgens versloegen ze Polen met 3-1, waarbij hun aanvalslinie indruk maakte. In hun laatste groepswedstrijd behaalden ze een spannende 3-2 overwinning op Nederland, waardoor ze verzekerd waren van een plek in de knock-outfase.

Turkije: Turkije startte sterk met een 3-1 overwinning op Georgië, maar werd vervolgens overklast door Portugal en verloor met 3-0. In hun laatste groepswedstrijd tegen Tsjechië toonden ze veerkracht en wonnen ze met 2-1, wat hen de tweede plek in hun groep opleverde en een plaats in de knock-outfase.

Teamanalyse: Oostenrijk en Turkije

Oostenrijk: Oostenrijk speelt met een goed georganiseerde en gedisciplineerde stijl. Hun sterkte ligt in de balans tussen verdediging en aanval. Christoph Baumgartner en Marcel Sabitzer zijn sleutelspelers in het middenveld en Marko Arnautovic moet voor de aanvallende dreiging zorgen.

Belangrijke spelers Oostenrijk:

 • Christoph Baumgartner: Creatieve middenvelder, belangrijk voor assists en doelpunten.
 • Marcel Sabitzer: Middenvelder met een goede balans tussen verdediging en aanval.
 • Marko Arnautovic: Aanvaller, bekend om zijn fysieke spel en doelpunten.

Turkije: Turkije vertrouwt op hun technische vaardigheden en aanvallende speelstijl. Hakan Çalhanoğlu is de spil van hun aanval, bekend om zijn vrije trappen en creatieve passes. Kerem Aktürkoğlu biedt snelheid op de vleugels, terwijl Enes Ünal dodelijk is in het strafschopgebied. Wist je trouwens dat je ook gratis wedden kunt op deze wedstrijd? Even verderop bespreken we in detail hoe je een geweldige free bet kunt scoren.

Belangrijke spelers Turkije:

 • Hakan Çalhanoğlu: Creatieve middenvelder, bekend om zijn precisie in vrije trappen en spelinzicht.
 • Kerem Aktürkoğlu: Snelle vleugelaanvaller die levensgevaarlijk is voor de verdedigers.
 • Enes Ünal: Aanvaller, zorgt voor een constante dreiging in het strafschopgebied.
Oostenrijk - Turkije odds 02-07-2024

©Toto 28.06.2024 – odds kunnen veranderen

Verwachte opstellingen Oostenrijk – Turkije

Oostenrijk (4-2-3-1):

 • Doelman: Heinz Lindner
 • Verdedigers: Stefan Lainer, Philipp Lienhart, David Alaba, Andreas Ulmer
 • Middenvelders: Konrad Laimer, Marcel Sabitzer, Christoph Baumgartner, Florian Grillitsch, Valentino Lazaro
 • Aanvaller: Marko Arnautovic.

Turkije (4-3-3):

 • Doelman: Altay Bayındır
 • Verdedigers: Zeki Çelik, Merih Demiral, Caglar Söyüncü, Umut Meraş
 • Middenvelders: Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Okay Yokuşlu
 • Aanvallers: Kerem Aktürkoğlu, Enes Ünal, Cengiz Ünder.

Wedden op Oostenrijk – Turkije

Met de knock-outfase van Euro 2024 in volle gang, biedt deze wedstrijd interessante weddenschapsmogelijkheden. Hierbij kun je denken aan de Betbuilder toto, maar er staat nog veel meer moois voor je klaar. Zelf denken we dat deze wedstrijd zomaar eens in een gelijkspel kan eindigen en dat levert je bij Toto zomaar eens 3.35 op. Oostenrijk lijkt in vorm en kende een geweldige start tegen Nederland en wisten knap drie punten te pakken, maar Turkije heeft bewezen dat ze elke tegenstander het lastig kunnen maken. Hieronder de odds voor winst van beide ploegen alsmede het zojuist genoemde gelijkspel. Houd er rekening mee dat deze kunnen veranderen.

Wedden Odds:

 • Winst Oostenrijk: 1.87
 • Winst Turkije: 3.35
 • Gelijkspel: 4.00
Toto EK Welkomstbonus 2024

©Toto screenshot van 28.06.2024

EK 2024 Wedden Bonus

Naast goede odds is het ook fijn om te wedden op Oostenrijk vs Turkije met een mooie EK 2024 bonus van Toto. Met deze welkomstbonus sport wedden pak je €50 aan gratis weddenschappen. Het grote voordeel is dat je maar een tientje hoeft in te zetten om 50 euro te ontvangen! Zo kun je dus gratis wedden op Oostenrijk-Turkijke, maar bijvoorbeeld ook wedden op Oranje. Je bent overigens niet gebonden aan het EK, je free bets kunnen op allerlei sport evenementen worden geplaatst, wel zo fijn tijdens deze geweldige sportzomer.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Duitsland - Denemarken achtste finale EK
volgend artikel
8e finale EK wedden op Frankrijk - België