NetBet is helaas niet meer in Nederland beschikbaar. Kies een alternatief via onze Bookmaker Bonus pagina.

NetBet bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

Door een samenwerking tussen WeddenBonus.com en NetBet profiteren onze wedders van een exclusieve stortingsbonus van 50% tot maar liefst € 200. Dit in plaats van de reguliere bonus van 50% tot € 50. Vul allereerst voor het maken van je eerste storting de exclusieve NetBet Bonus Code NL200 in. Nadat je vervolgens 1x je stortingsbedrag inzet op odds van 1.60 of hoger krijg je je 50% bonus. Hierna heb je 60 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 6x in te zetten op opnieuw 1.60(+) odds om je gehele bonus vrij te spelen. meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

50%

Maximum bonusbedrag

€ 200

Min. storting

€ 20

Betaalmethodes voor bonus

PayPal paysafecard Visa Mastercard Skrill NETELLER Bank Transfer

Bonus code

NL200

Rondspeel voorwaarden

7 x eerste storting + 6 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

60 dagen

Laagste quotering

1.60

Voorwaarden voor uitbetaling

De Netbet bonus is een exclusieve stortingsbonus van 50% tot maximaal € 200. Om de Netbet bonus te ontvangen dien je in de cashier de Netbet promotiecode NL200 in te geven. Stort vervolgens binnen 24 uur nadat je de bonus code hebt ingegeven een minimum bedrag van € 20. Storten kan onder andere met Visa/Mastercard, Neteller, Skrill, PayPal en PaySafe. Nadat je je storting gemaakt hebt, zet je je stortingsbedrag 1x in op quoteringen van 1.60 of hoger. Vervolgens ontvang je de bonus en dien je je stortingsbedrag en bonusbedrag nog 6x in te zetten binnen 60 dagen op quoteringen van 1.60 of hoger. Hou er rekening mee handicap en under/over weddenschappen niet meetellen voor het vrijspelen van de bonus. Mocht je combinatie- of systeemweddenschappen spelen dienen alle selecties een minimum quotering van 1.60 te hebben. Nadat je aan de rondspeel voorwaarden voldaan hebt, kun je de bonus vrij uitbetalen. meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

01-09-2019

Voorbeeld

Stel je stort een bedrag van € 400 met de Netbet bonus code NL200. Je profiteert nu volledig van de 50% welkomstbonus met een maximum van € 200. Je zet nu allereerst 1x je stortingsbedrag a € 400 in op quoteringen van 1.60 of meer om de bonus te verkrijgen. Hierna dien je nog 6x je stortingsbedrag (= € 2.400) en 6 x je bonusbedrag (= € 1.200 in te zetten) op quoteringen van 1.60 of hoger om de bonus vrij te spelen. In totaal dien je een bedrag van € 4.000 in te zetten op quoteringen van 1.60 of hoger binnen 60 dagen om van de maximale bonus van € 200 te profiteren. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonusbedrag van € 200
  • Goede minimum rondspeel quote van 1,60
  • Relatief hoog bedrag rondspelen binnen 60 dagen

Conclusie

Door de exclusieve samenwerking tussen WeddenBonus.com en NetBet is het maximale bonusbedrag gestegen naar € 200 wat zeer hoog is. De rondspeel voorwaarden van in totaal 7x je stortingsbedrag en 6x het bonusbedrag zijn gemiddeld net als de rondspeel termijn van 60 dagen. De quotering van 1.60 om rondspelen mogelijk te maken is bovengemiddeld goed en maakt deze bonus extra interessant. Ook de quoteringen op Netbet zijn aantrekkelijk en we geven deze Netbet Bonus daarmee in totaal dan ook 4 sterren. meer minder

Licenties

Malta Gaming Authority (MGA) Agenzia delle Dogane e dei Monopoli ΕΕΕΠ Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Maak een account aan bij Netbet en voeg de Netbet bonus code NL200 toe in je cashier.
2
Maak vervolgens binnen 24 uur na het ingeven van de Bonus Code een storting van minimaal € 20.
3
Zet allereerst je stortingsbedrag 1x in om de bonus te verkrijgen en erna je stortingsbedrag en bonusbedrag 6x. Dit alles tegen quoteringen van 1.60 of hoger en binnen 60 dagen.

NetBet Review & Ervaringen

NetBet is al meer dan 15 jaar actief en hiermee een betrouwbare partij. Het kent een groot klantenbestand met klanten uit heel Europa. Wat je nog meer bij NetBet kunt verwachten lees je in onderstaande NetBet Review.

NetBet Account maken en Geld Storten

Door op een van de NetBet Buttons op onze website te klikken kom je op de NetBet website terecht. Vervolgens klik je op ´Sign Up´ en kun je je persoonlijke gegevens invullen. Als je de NetBet Bonus Code NL200 gebruikt bij je aanmelding kun je van bovenstaande exclusieve bonus genieten. Deze bonus verkrijg je na het maken van een storting. Storten kan onder andere met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Bookmakers PayPal, PaySafeCard en en reguliere bankoverschrijving.

NetBet Welkomstbonus en Promoties

In bovenstaande tabel vind je meer informatie terug over de welkomstbonus van NetBet. Ook heeft NetBet een Mobiel Bonus. Bij je eerste € 10(+) mobiele weddenschap krijg je € 10 bonusgeld cadeau. Daarnaast krijg je bij winnende combinatieweddenschappen van 3 of meer selecties een extra percentage winst. Hoe meer selecties, hoe meer winst, dit kan oplopen tot maar liefst 50%. Ten slotte heeft NetBet ook regelmatig promoties rondom grote wedstrijden en verloot het vaak tickets voor belangrijke evenementen.

NetBet Stortingsbonus
© NetBet

NetBet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Bij NetBet kun je op meer dan 30 verschillende sporten wedden. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om op bijvoorbeeld eSports, politiek en entertainment in te zetten. Voor elk van deze sporten biedt NetBet eveneens voldoende selecties waar je op kunt spelen. Voor voetbalwedstrijden zijn dit vaak meer dan 100 selecties. Wedden kan zowel via je desktop als via je Mobiel. Hiervoor heeft NetBet een App ontwikkelt die zowel voor Android als iOS beschikbaar is.

NetBet Quoteringen en Limieten

Met een gemiddelde quoteringen marge van minder dan 5% voor zowel voetbalweddenschappen als andere sportweddenschappen heeft NetBet uitstekende quoteringen. Ook zul je bij NetBet niet snel met limieten te maken krijgen. Deze prima quoteringen en het ontbreken van snel opleggen van limieten zorgt ervoor dat je zo voordelig mogelijk kunt wedden.

NetBet Uitbetaling en Contact

Het voordelig wedden kan je uiteraard mooie winsten opleveren. Mocht je dan ook willen overgaan tot het aanvragen van een uitbetaling dan kan dit via 3 kanalen. Allereerst kun je ervoor kiezen om uit te betalen via Neteller of Skrill. Bij deze online wallets staat het geld van een uitbetaling nagenoeg direct op je rekening. Als derde optie kun je ook kiezen voor een bankoverschrijving. In dat geval staat het geld binnen  enkele werkdagen op je rekening. Aan een uitbetaling zijn geen kosten verbonden. Mocht je contact willen opnemen met de klantenservice kan dit via 3 kanalen. Namelijk via het webformulier, via de live chat of per telefoon. Voldoende mogelijkheden voor uitbetaling en een snelle support dus!

NetBet Conclusie

We kunnen concluderen dat de toegankelijkheid van NetBet erg goed is door het aanbieden van een goede website, voldoende (uit)betaalopties en een top support. Daarnaast is ook het bookie product uitstekend door een groot wedden aanbod, voldoende promoties en goede quoteringen. Het enige mindere punt wat we eigenlijk kunnen noemen is dat de website niet in het Nederlands is. Engels en Duits zijn echter prima alternatieven en een aanmelding bij NetBet kunnen we dan ook zeker aanraden.