NetBet Bonus

NetBet Bonus

Eerste stortingsbonus
Populair
Max. bonus
€ 200
Percentage
50%
Min. storting
€ 20
Bonus code
NL200
Rondspeelvoorwaarden
7 x eerste storting + 6 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.60
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
6.8
NetBet is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

NetBet Bonus details

Door een samenwerking tussen WeddenBonus.com en NetBet profiteren onze wedders van een exclusieve stortingsbonus van 50% tot maar liefst € 200. Dit in plaats van de reguliere bonus van 50% tot € 50. Vul allereerst voor het maken van je eerste storting de exclusieve NetBet Bonus Code xxxx in. Nadat je vervolgens 1x je stortingsbedrag inzet op odds van 1.60 of hoger krijg je je 50% bonus. Hierna heb je 60 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 6x in te zetten op opnieuw 1.60(+) odds om je gehele bonus vrij te spelen.

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonusbedrag van € 200
  • Goede minimum rondspeel quote van 1,60
  • Relatief hoog bedrag rondspelen binnen 60 dagen

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

60 dagen

Geldig t/m:

01-09-2019

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

De Netbet bonus is een exclusieve stortingsbonus van 50% tot maximaal € 200. Om de Netbet bonus te ontvangen dien je in de cashier de Netbet promotiecode NL200 in te geven. Stort vervolgens binnen 24 uur nadat je de bonus code hebt ingegeven een minimum bedrag van € 20. Storten kan onder andere met Visa/Mastercard, Neteller, Skrill, PayPal en PaySafe. Nadat je je storting gemaakt hebt, zet je je stortingsbedrag 1x in op quoteringen van 1.60 of hoger. Vervolgens ontvang je de bonus en dien je je stortingsbedrag en bonusbedrag nog 6x in te zetten binnen 60 dagen op quoteringen van 1.60 of hoger. Hou er rekening mee handicap en under/over weddenschappen niet meetellen voor het vrijspelen van de bonus. Mocht je combinatie- of systeemweddenschappen spelen dienen alle selecties een minimum quotering van 1.60 te hebben. Nadat je aan de rondspeel voorwaarden voldaan hebt, kun je de bonus vrij uitbetalen.

Voorbeeld

Stel je stort een bedrag van € 400 met de Netbet bonus code NL200. Je profiteert nu volledig van de 50% welkomstbonus met een maximum van € 200. Je zet nu allereerst 1x je stortingsbedrag a € 400 in op quoteringen van 1.60 of meer om de bonus te verkrijgen. Hierna dien je nog 6x je stortingsbedrag (= € 2.400) en 6 x je bonusbedrag (= € 1.200 in te zetten) op quoteringen van 1.60 of hoger om de bonus vrij te spelen. In totaal dien je een bedrag van € 4.000 in te zetten op quoteringen van 1.60 of hoger binnen 60 dagen om van de maximale bonus van € 200 te profiteren.

Conclusie

Door de exclusieve samenwerking tussen WeddenBonus.com en NetBet is het maximale bonusbedrag gestegen naar € 200 wat zeer hoog is. De rondspeel voorwaarden van in totaal 7x je stortingsbedrag en 6x het bonusbedrag zijn gemiddeld net als de rondspeel termijn van 60 dagen. De quotering van 1.60 om rondspelen mogelijk te maken is bovengemiddeld goed en maakt deze bonus extra interessant. Ook de quoteringen op Netbet zijn aantrekkelijk en we geven deze Netbet Bonus daarmee in totaal dan ook 4 sterren.

Nieuws 🚨

Win een Bentley of een Miljoen met onze WK Poule Tips!
Bitcoin Weddenschappen Plaatsen - Uitleg & Alle Bookmakers