Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Voorbeschouwing en odds bij Nederland – Denemarken

Nederland neemt het op vrijdagavond op tegen Denemarken in de Johan Cruijff Arena. Hoewel de wedstrijd vriendschappelijk is, staat er genoeg op het spel en is Nederland – Denemarken hartstikke interessant om op te wedden.

Nederland moet het doen zonder Louis van Gaal

De eerste persconferenties met bondscoach Louis van Gaal deze week waren weer om je vingers bij af te likken. Toch kreeg Oranje een flinke klap te verwerken toen de bondscoach zich op dinsdag ziek moest afmelden. Van Gaal zal er op vrijdagavond in ieder geval niet bij zijn. De bondscoach ziet de wedstrijd als een graadmeter hoe zijn Oranje ervoor staat in aanloop naar het WK in Qatar. Nederland is dan wel zeker van het WK, de wedstrijden in kwalificatiegroep G waren niet bepaald om over naar huis te schrijven. 

Van Gaal zit met een keepersprobleem en daarom zou Mark Flekken, een keeper waar een half jaar geleden nog niemand van gehoord had, zomaar eens onder de lat kunnen staan op vrijdag. Virgil van Dijk, Memphis Depay en Frenkie de Jong maken (vanzelfspreken) ook uit van de selectie. Gaat Nederland in een volle Johan Cruijff Arena Denemarken verslaan? Voor we bij de bet sites Nederland naar de beste odds gaan kijken en zelfs een bet365 bonus bespreken,kijken we eerst naar Denemarken.

Cristian Eriksen weer terug bij Denemarken

Heel Europa hield zijn hart vast toen Christian Eriksen tijdens het afgelopen EK in elkaar zakte op het veld. Allerlei doemscenario’s gingen op en het was nog maar de vraag of Eriksen ooit zou kunnen praten, lopen of voetballen. De afgelopen maanden werkte de Deen aan zijn revalidatie en deze week sluit hij zelfs weer aan bij de vlaggenschip van het Deense voetbal. Uitgerekend in de Johan Cruijff Arena, waar het bijna 15 jaar geleden allemaal voor hem begon.

De Denen kenden een sterk EK maar werden wel uitgeschakeld door Engeland in de halve finale. Denemarken heeft zich net als Nederland al geplaatst voor het WK en kunnen dus ook op zoek gaan naar een goede vorm voor het EK over ruim een half jaar begint. Laten we de odds van de online bookmakers Nederland erbij pakken en kijken welk land favoriet is.

Nederland favoriet tegen Denemarken bij Bet365
© Bet365 22/03/2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds en bonus bij Nederland – Denemarken

Als je wilt wedden met de beste odds dan kun je dat nu het beste doen bij Bet365 waar je gelijk een gratis weddenschap krijgt van € 100,00! Bij Bet365 is Nederland favoriet met 1.83 voor een overwinning. Voor winst van Denemarken in Amsterdam krijg je 4.33 en een gelijkspel staat op 3.50. Een andere bookmaker met vaak mooie acties en goede odds bij Oranje is Betcity, waar je zeker eens onze Betcity ervaringen kunt doorlezen. De beste odds pak je dit keer echter bij Bet365 via de link hieronder. 

Aanmelden bij bet365

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wint Max Verstappen de F1 Bahrein 2022? Dan pak je 33 keer je inzet
volgend artikel
Odds bij Michael van Gerwen - Michael Smith Premier League of Darts in Rotterdam Ahoy