Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Odds bij Michael van Gerwen – Michael Smith Premier League of Darts in Rotterdam Ahoy

Er wordt weer gedart in Nederland. The Premier League of Darts doet in zijn zevende ronde Nederland aan. Dat betekent dat Michael van Gerwen voor eigen publiek de Premier League of Darts night seven kan winnen. Dan moet hij wel eerst Michael Smith verslaan.

Een avond met topaffiches.

Er worden op donderdagavond vier partijen gespeeld waarna de halve finale en de finale volgen. Peter Wright is de eerste die het toneel betreed en het opneemt tegen James Wade om Dat is dus een wedstrijd tussen de wereldkampioen tegen de verliezend halve finalist en die partij vindt dit jaar voor de derde keer plaats. Beide darters wonnen tot nu toe een keer van elkaar. Wade heeft een overwinning nodig en staat voorlaatste in de Premier League tabel. Wright won al een Premier League night en is favoriet bij de Nederlandse bookmakers

Een half uur na Wright – Wade neemt Gary Anderson op tegen Joe Cullen. Anderson won vorige week de Premier League night six en zag hierdoor tegenstander Joe Cullen zijn laatste plek overnemen. Cullen bereikte de finale in Liverpool op het tweede evenement maar won sindsdien geen enkele partij gewonnen. Cullen is dan ook de underdog tegen Anderson. Voor wedden op Cullen krijg je 2.10 terwijl Anderson op 1.73 staat. Jonny Clayton neemt het op tegen favoriet Gerwyn Price en hierbij krijg je 2.10 voor Clayton en 1.73 voor Price die desondanks een handblessure nog altijd eerste staat in de Premier League of Darts ranking. 

Quoteringen PDC Premier League 24032022
©Betcity – 24/03/2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Alle schijnwerpers op Michael van Gerwen

Door de vele successen wordt elke wedstrijd van Michael van Gerwen onder een vergrootglas gelegd. Dat geldt voor zowel overwinningen als nederlagen.  MVG zal groots worden onthaald in de Ahoy als hij op zoek gaat naar zijn derde avondwinst in drie weken. Michael Smith is echter wanhopig op zoek naar een overwinning als tweemalig verliezend finalist. Ook de UK open finale ging verloren voor Smith en dus heeft een stunt tegen MVG wel nodig. Van Gerwen versloeg Smith in de halve finale van week vier. Gaat het MVG lukken om “Bully Boy” voor eigen publiek te verslaan. Dat zie je, samen met een lekkere sportsbook bonus hieronder.

Goede odds bij wedden op Michael van Gerwen – Michael Smith

Het zal niet als verrassing komen dat Michael van Gerwen favoriet is in Ahoy tegen Michael Smith. Net als de Jack’s bonus is de bonus bij Betcity een gratis weddenschap. Als je minimaal € 20,00 stort krijgt je een gratis weddenschap van € 20,00. Michael van Gerwen staat bij Betcity voor een overwinning op 1.52 terwijl winst van Smith op 2.50 staat. Gaat het Mighty Mike lukken om opnieuw Smith te verslaan? De link hieronder brengt je direct naar de beste odds en die mooie bonus.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Voorbeschouwing en odds bij Nederland - Denemarken
volgend artikel
Keuken Kampioen Divisie wedden 25-03-2022