Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Wint NAC van FC Eindhoven op zaterdag?

De nummers acht en negen van de Keuken Kampioen Divisie treffen elkaar op zaterdagavond 8 januari. Wordt het NAC Breda of FC Eindhoven dat de drie punten pakt?

Vier punten verschil in het voordeel van FC Eindhoven

Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Het verschil tussen FC Eindhoven en NAC is namelijk vier punten. FC Eindhoven heeft de achtste plek te pakken en NAC staat dus met vier punten achterstand op de negende plaats.Desondanks draait de ploeg uit Breda de laatste weken een stuk beter dan FC Eindhoven. Wat dat betreft heeft de ploeg in het Rat Verlegh Stadion een voordeel. 

FC Eindhoven wist slechts één van de laatste vijf wedstrijden te winnen. NAC deed het een stuk beter en won twee van de laatste vijf wedstrijden. Daarbij werd er ook nog twee keer gelijk gespeeld. Alleen de laatste wedstrijd werd verloren van ADO Den Haag. Het werd maar liefst 4-0 en NAC is dus uit op eerherstel. Gaat dat lukken tegen FC Eindhoven of zijn de Eindhovenaren in staat het gat te vergroten. We zullen zo kijken bij welke van de beste bookmakers Nederland je de beste odds kunt vinden.

Zijn de onderlinge resultaten een voorbode op deze wedstrijd?

De laatste wedstrijd tussen NAC en FC Eindhoven werd gewonnen door FC Eindhoven. Die wedstrijd werd gespeeld op 24 september 2021 in Eindhoven. De twee matchen daarvoor wist NAC te winnen. Op 12 februari 2021 werd het nog 2-1 voor NAC maar de keer daarvoor werd het maar liefst 4-2 voor de club uit Breda. Over het algemeen is NAC vaker de winnende ploeg, maar nog altijd staat FC Eindhoven vier punten boven de Bredanaars. 

OVerigens valt het wel op dat er bij de wedstrijden tussen NAC en FC Eindhoven vaker dan drie keer gescoord wordt. Dat is dus ook een interessante statistiek bij het wedden op deze wedstrijd.Hoeveel goals gaan er deze editie vallen? We hebben een mooie bookmaker bonus gevonden en pakken ook gelijk de geweldige odds er voor je bij.

breda eindhoven odds
© Betcity – 06-01-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De hoogste odds vind je bij Betcity

Wedden op de de mooie wedstrijd tussen NAC Breda en FC Eindhoven is erg interessant bij Betcity. Dat heeft te maken met het feit dat je hier een gratis weddenschap van € 20,00 krijgt bij deze bookmaker, maar ook dat de odds lekker hoog zijn, Zo krijg je voor een overwinning van NAC 1.68 en lopen de quoteringen voor winst van FC Eindhoven zelfs op tot 4,50. Een gelijkspel staat bij Betcity op 3.85. Meer over deze bookmaker lees je natuurlijk in onze Betcity review.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Chelsea vs Tottenham Hotspur in de EFL Cup vanavond
volgend artikel
Mooie odds bij Den Bosch vs FC Emmen op vrijdag