Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Mooie odds bij Den Bosch vs FC Emmen op vrijdag

Het balletje in de Keuken Kampioen Divisie gaat weer rollen en er staat gelijk een mooi affiche op het programma.FC Den Bosch neemt het op tegen FC Emmen op Sportpark de Vliert.

Den Bosch heeft al vier wedstrijden op rij niet meer gewonnen

Voor FC Den Bosch liep het einde even niet zoals gewenst. Waar de ploeg de maanden daarvoor nog wel een wedstrijdje wist te winnen, ging het vanaf eind november mis. Op 26 november werd er met 3-0 van FC Volendam verloren en vervolgens kwam NAC langs om maar liefst vijf keer tegen het thuisspelende Den Bosch te spelen. Ook de wedstrijd tegen Roda was doelpuntrijk en werd met 3-2 verloren. UIteindelijk werd er in december nog wel een punt gepakt. Op bezoek in Alkmaar werd het tegen AZ 3-3. In minder dan een maand tijd kreeg FC Den Bosch dus veertien doelpunten tegen.

Door deze reeks nederlagen kon de concurrentie van de Blue White Dragons uitlopen. Tegelijkertijd  kwamen de ploegen onder Den Bosch een stuk dichterbij. Opnieuw verliezen kan enorme schade opleveren. Toch spreken de statistieken niet in het voordeel van Den Bosch. FC Emmen won wel regelmatig en is ook in onderlinge resultaten de sterkste. De grote vraag is natuurlijk of de beste bookmakers van Nederland vertrouwen hebben in een overwinning van Den Bosch. Antwoord daarop krijg je even verderop.

Verkleint FC Emmen het gat met de top 2 van de Keuken Kampioen Divisie?

Op dit moment is de achterstand van FC Emmen op koploper FC Volendam nog zes punten. Excelsior staat met slechts drie punten een stuk dichterbij. Bovendien speelt Excelsior tegen ADO Den Haag en daar kunnen wel eens wat punten verspeeld worden. Daat betekent dus dat Emmen goed kan profiteren door van Den Bosch te winnen. FC Volendam neemt het op tegen Telstar en lijkt niet al te veel problemen te ondervinden bij die wedstrijd.

Hoewel FC Emmen verrassend uit de KNVB Beker geknikkerd door Excelsior Maassluis. Ze wisten wel de laatste twee wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie te winnen. De laatste wedstrijd tussen beide ploegen werd gewonnen door Emmen. De laatste keer dat Den Bosch won van FC Emmen was op op 21 augustus 2016. Laten we snel de odds van de betting sites erbij pakken zodat je kunt kijken hoe je kunt inzetten.

Wedden op FC Den Bosch - FC Emmen 07-01-2022
©Bet365-06-01-2021-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Welke bookmaker heeft de beste odds bij deze wedstrijd?

Wedden op deze wedstrijd doe je nu het beste bij Bet365. Hier kun je gratis wedden met de speciale Bet365 bonus en zijn er ook nog eens mooie odds te vinden. Voor een overwinning van het thuisspelende Den Bosch staan de quoteringen 5.25 en gelijkspel levert je 4.33 op en voor winst van FC Emmen krijg je 1.57. Wie denk jij dat er gaat winnen?

Aanmelden bij bet365

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wint NAC van FC Eindhoven op zaterdag?
volgend artikel
Manchester United - Aston Villa in de FA Cup