Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Midtjylland – Feyenoord betting tips en 50x je inzet!

In Denemarken speelt Feyenoord donderdag de derde Europa League van het seizoen tegen Midtjylland. Bij deze wedstrijd hebben we geweldige odds gevonden en bespreken we zo ook gelijk een goede bonus!

Midtjylland is vier wedstrijden op rij ongeslagen

Midtjylland verloor de eerste wedstrijd van de Europa League van Sturm Graz. maar sindsdien verloor de club niet meer. Nu is Midtjylland al vier wedstrijden op rij ongeslagen. De meest indrukwekkende wedstrijd was de overwinning op lazio in de Europa League. Het werd in Denemarken maar liefst 5-1 voor de thuisploeg. Midtjylland was extreem effectief want met slechts 25% vijf keer scoren gebeurt niet zo heel vaak. Alle vijf doelpunten werden gemaakt door andere spelers en uiteindelijk was het pas in de 57e minuut dat Lazio nog iets kon terugdoen. Direct na deze overwinning werd ook Copenhagen met 2-1 verslagen.

Afgelopen zondag verspeelde Midtjylland wel twee kostbare punten in de Deense competitie tegen Viborg.In de eigen competitie gaat het nog niet geweldig wat Midtjylland staat slechts op de zevende positie met negen punten achterstand op koploper Nordsjaelland. Met vier wedstrijden zonder nederlaag in de pocket en een dikke overwinning op Lazio, heeft Midtjylland zeker vertrouwen om een goed resultaat te behalen tegen Feyenoord. Geloven de bookmakers Nederland ook in een goede afloop voor de Denen? Dat zie je zo als we de odds erbij pakken,

Feyenoord niet geweldig na zesklapper tegen Sturm Graz

De eerste wedstrijd in de Europa League verliep niet geweldig voor de Rotterdammers. In Italië verloor Feyenoord namelijk met 4-1 van Lazio. De volgende wedstrijd in Europa werd wel weer gewonnen en dat deden de Rotterdammers met verve. Ze versloegen Sturm Graz namelijk met maar liefst met 6-0. De daaropvolgende wedstrijd ging Feyenoord gelijk onderuit tegen PSV. Ook de laatste wedstrijd in de Eredivisie wist Feyenoord niet te winnen. Ajax en PSV verspeelden punten op zaterdag en daar konden de Rotterdammers op zondag van profiteren. Dat verzuimde de ploeg van Arne Slot te doen want tegen N.E.C. kwam Feyenoord niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Hierdoor staat Feyenoord momenteel vierde in de Eredivisie. In de Europa League zijn de Rotterdammers koploper en dat willen ze graag zo houden. Wedden op Europa League wedstrijden doe je natuurlijk met de hoogste odds en als je ook nog een bonus kunt krijgen, is dat helemaal mooi meegenomen.

Midtjylland - Feyenoord odds 06-10-2022
© Betcity-05-10-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

50x je inzet als Feyenoord wint!

Bij Betcity krijg je nu 50 x je inzet als Feyenoord van Midtjylland wint in Denemarken. Die odd krijg je alleen met de Betcity welkomstbonus. De standaard odds zijn ook zeer interessant want voor winst van Feyenoord krijg je dan namelijk 2.18. Een overwinning van Midtjylland levert 3.05 op en als beide ploegen niet verder komen dan een gelijkspel, geeft dat 3.75. Zeker omdat Feyenoord volgens veel kenners een goede kans heeft om te winnen zijn deze odds bijzonder interessant. 

WeddenschapOdd
Midtjylland wint2.18
Gelijkspel3.75
Feyenoord wint3.05
Odds Boost Feyenoord wint50.00
Overzicht Betcity odds Midtjylland – Feyenoord -5-10-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Heerlijke Midtjylland – Feyenoord betting tip

Beide ploegen scoorden er de laatste weken en daarom verwachten we dat dat op donderdag niet anders zal zijn. Beide teams scoren, Feyenoord wint in de reguliere speeltijd en Santiago Gimenez is één van de doelpuntenmakers geeft je in totaal een odd van 6.00. Gimenez was ook al trefzeker tegen Sturm Graz en na een teleurstellende week in de Eredivisie zal hij ongetwijfeld op scherp staan en zien we de Mexicaan wel scoren!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Pakt PSV de eerste drie punten in de Europa League?
volgend artikel
Kan Ajax in Italië wel van Napoli winnen?