Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
nieuws toto

De beste odds om te wedden op Manchester United – Liverpool 

Manchester United heeft het nogal zwaar de laatste weken en nu staat maandag Liverpool op het programma. Wat zijn de kansen van Manchester United tegen het Liverpool van Jurgen Klopp?

Hoe erg wordt het seizoen van Ten Hag bij Manchester United?

Erik ten Hag wist natuurlijk dat er een lastige klus op hem stond te wachten, maar dat zijn eerste weken zo zouden verlopen, had hij toch ook niet zien aankomen. De eerste twee wedstrijden waren eigenlijk een garantie voor zes punten, maar het tegendeel werd bewezen. Manchester United verloor de eerste wedstrijden van Brighton met 1-2 en Brentford met 4-0. Ook de twee oefenwedstrijden daarvoor werden niet gewonnen en dus is de start van United dramatisch. Ook de situatie met Ronaldo helpt de Nederlandse oefenmeester natuurlijk niet. 

Manchester United kent de slechtste start van het seizoen sinds het seizoen 1992-1993. Toen werd er echter wel, na twee nederlagen in het begin, het kampioenschap gepakt. Toch wordt er eerder een vergelijking gemaakt met Frank de Boer in Engeland dan met een aankomend kampioenschap. Hoewel Man United de manager sinds de jaren zeventig niet halverwege het seizoen heeft ontslagen, zwengelen de geruchten over een vertrek van Ten Hag wel al aan. Een afstraffing tegen Liverpool zou de positie van Ten Hag in ieder geval niet ten goede komen. We verwachten niet dat de bookmakers Nederland Manchester United als favoriet neerzetten tegen Liverpool, maar zullen zo over de odds gaan.

Ook Liverpool is nog niet in goeden doen

Zonder de verschrikkelijke resultaten van Manchester United zouden mensen veel meer praten over de reeks van Liverpool in de twee wedstrijden van het Premier League-seizoen 2022-23. The Reds, die tot de topfavorieten behoren, hebben nog steeds geen overwinning behaald. Twee keer op rij werd er namelijk gelijk gespeeld. Op zich is dat niet eens zo heel slecht, maar omdat ze tegen mindere ploegen speelden zijn de resultaten toch best schrikbarend. Zo werd het 2-2 tegen Fulham en 1-1 tegen Crystal Palace. Van die ploegen zou Liverpool normaliter toch gewoon moeten winnen. Zeker van Fulham dat vorig jaar nog in de Championship speelde. 

Toch zal Liverpool met vertrouwen naar Old Trafford afreizen, de mannen van Jürgen Klopp hebben namelijk sinds 2018 niet meer van Manchester United in de Premier League verloren en alle drie de voorgaande partijen werden door de Reds gewonnen. Wint Liverpool de eerste wedstrijd van het seizoen of wordt het toch Manchester United dat gaat verrassen op maandag? We hebben een mooie Toto bonus gevonden dat het wedden op Manchester United – Liverpool wel heel interessant maakt. Die zullen we samen met de quoteringen hieronder bespreken.

Odds Manchester - Liverpool | Toto
© Toto – 18-08-2022- Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij Manchester United – Liverpool

Het zal vast niet als verrassing komen dat Liverpool de grote favoriet is bij de bookmakers. De verschillen in de odds zijn dan ook enorm. Winst van manchester United staat op 5,15 terwijl je 1,58 krijgt voor een overwinning van Liverpool. Ook een gelijkspel levert veel op met 4,50. Bovendien kun je gratis wedden op Manchester United – Liverpool. Als nieuwe speler krijg je namelijk een gratis weddenschap tot € 50,00! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je via de onderstaande knop aan te melden en de stappen te volgen. Eerst onze Toto review lezen kan natuurlijk ook.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Goede odds bij wedden op RKC -Feyenoord
volgend artikel
Wedden op Manchester United - Liverpool vanavond