Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Gokken op Man City – Bayern : hoge odds kwartfinale Champions League

De Champions League is aanbeland bij de laatste acht. Alleen de grootste en beste teams zijn nog over, dus worden de wedstrijden ook steeds spectaculairder. Op dinsdag 10 april gaat het om 21:00 uur los met Manchester City – Bayern München. Twee ploegen die de laatste jaren vaak tot de beste ploegen van Europa behoren. Nu komen ze elkaar al tegen in de kwartfinale. Kan Pep met Erling Haaland in de ploeg winnen van zijn oude club uit Duitsland? De BetCity welkomstbonus maakt het duel nog veel spannender.

Als nieuwe speler bij BetCity krijg je namelijk de kans om 5x €10 aan free bets te innen! Die kans kun je niet laten lopen. Maak een account aan en stort minimaal €10 via iDeal op je account. Dat kan hier omdat BetCity een van de iDeal bookmakers is. Zet dit bedrag vervolgens in op een (gezamenlijke) quotering van minimaal 1.50. Dan stromen de free bets binnen op je account en die kun je gebruiken voor:

Krijg 5 Free Bets!Type
Free Bet 1€ 10 voor live weddenschappen
Free Bet 2€ 10 voor BetBuilders
Free Bet 3€ 10 voor prematch weddenschappen
Free Bet 4€ 10 voor tennis
Free Bet 5 € 10 om vrij in te zetten
Let er nog wel even op dat je minimaal 24 jaar oud bent, een nieuw account aanmaakt en je geen andere bonussen tegelijkertijd kunt claimen. De welkomstbonus verloopt na 30 dagen. 

Inzetten op Man City – Bayern: odds goals Haaland & kans De Ligt

Bayern München heeft de koppositie in de Bundesliga overgenomen van Borussia Dortmund na een onderling duel. Kort daarvoor werd Julian Nagelsmann vervangen door coach Thomas Tuchel. Nu staat het twee punten los. In de DFB Pokal liep het afgelopen week iets minder. SC Freiburg, nummer 5 in de competitie, was met 1-2 te sterk in de Allianz Arena door een benutte penalty in de laatste minuut. In de competitie werd Freiburg afgelopen weekend echter wel verslagen. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam van de voet van Matthijs de Ligt: een prachtig afstandsschot van 25 meter. 

Manchester City achtervolgt Arsenal al het hele seizoen en lijkt nu serieus dichterbij te komen. Arsenal speelde dit weekend namelijk met 2-2 gelijk tegen Liverpool, terwijl de ploeg van Pep Guardiola met 1-4 wist te winnen bij Southampton. Met een wedstrijd minder gespeeld kijkt de blauwe kant van Manchester tegen een achterstand van 6 punten aan. In de Champions League schakelde City zonder veel moeite het Duitse RB Leipzig uit. In de heenwedstrijd werd het nog 1-1, maar in de terugwedstrijd kreeg Erling Haaland het op zijn heupen: 7-0. 

Bovenstaand odds overzicht wordt je mogelijk gemaakt door Betcity en weddenbonus.com!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Preview Liverpool – Arsenal: hoge odds voor PL-clash!
volgend artikel
Gokken op Feyenoord – AS Roma: extreem hoge odds winst Feyenoord