Belangrijke Informatie

Wij promoten enkel bookmakers met een landelijke licentie. In Nederland heeft enkel TOTO momenteel een licentie. Vanaf 1 september komen er meerdere bookmakers met Nederlandse licenties bij.

 

Interwetten Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

Wij adverteren enkel bookmakers met een landelijke licentie. In Nederland beschikt enkel TOTO over zo'n licentie. Vanaf 1 september 2021 komt hier verandering in, dan krijgen meerdere bookmakers een Nederlandse licentie.

Interwetten biedt een Interwetten Bonus van 100% tot € 100! Deze bonus is beschikbaar voor nieuwe klanten uit Nederland en kent flexibele voorwaarden. Zo hoef je je eerste stortingsbedrag slechts 5x in te zetten en zijn alle inzetten op quoteringen van 1.70 of hoger reeds geldig. In totaal heb je 14 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen. Dit lijkt kort, echter wordt je bonus uitbetaald in stappen van 20%. Kortom, voor elke keer dat je je stortingsbedrag inzet, speel je 20% van je bonus vrij! Groot voordeel is ook, dat op systeemweddenschappen na, alle weddenschappen gelden voor het vrijspelen van je Interwetten bonus! We raden je tevens aan om na het vrijspelen van je Interwetten welkomstbonus te profiteren van de Interwetten Mobiel Bonus. Hierbij krijg je € 25 cashback op je eerste mobiele weddenschap.
meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100

Min. storting

€ 15

Betaalmethodes voor bonus

paysafecard Visa Mastercard Skrill NETELLER Bank Transfer

Soort bonus

Rondspeel voorwaarden

5 x eerste storting rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

14 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

1.70

Voorwaarden voor uitbetaling

Je kunt gebruik maken van de Interwetten Bonus door binnen 10 dagen na je registratie je eerste storting te maken. Je ontvangt een 100% bonus op je eerste storting tot een maximum bedrag van € 100. Na je storting heb je 14 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen. Op systeemweddenschappen na gelden alle mogelijke weddenschappen op quoteringen van 1.70 of hoger voor het vrijspelen van je bonus. Je bonus wordt uitbetaald in stappen van 20%. Na het voldoen aan elke 20% van je bonus voorwaarden, ontvang je 20% bonus. Hiermee kun je dus zelf bepalen hoeveel je wilt spelen en hoeveel bonus je ontvangt! meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Voorbeeld

Je maakt een account aan bij Interwetten en stort vervolgens binnen 10 dagen een bedrag van € 100. Dit betekent dat je gebruik maakt van de 100% tot € 100. Om je gehele bonus vrij te spelen dien je nu binnen 14 dagen 5x je stortingsbedrag (= € 500) in te zetten op quoteringen van 1.70 of hoger. Stel na 7 dagen heb je € 300 ingezet. Dit betekent dat je aan 60% van de bonusvoorwaarden hebt voldaan. In dat geval heb je reeds € 60 bonus ontvangen die geheel is vrijgespeeld. Je hebt hierna nog 7 dagen de tijd om de andere € 200 rond te spelen zodat je de maximale bonus van € 100 bereikt! meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonusbedrag en bonuspercentage
  • Enkel bonusbedrag hoeft 5x rondgespeeld te worden
  • Quoteringen vanaf 1,70 volstaan al
  • Na elke 20% inzet ontvang je al een bonusdeel
  • Relatief korte tijd om gehele bonus vrij te spelen

Conclusie

De Interwetten Bonus is een erg goede bonus. Zowel het bonuspercentage als bonusbedrag zijn bovengemiddeld hoog. Daarnaast zijn de bonus voorwaarden met het slechts 5x rondspelen van je stortingsbedrag en de minimale quotering van 1.70 erg flexibel. Ook het feit dat je bonus in stukken van 20% wordt uitbetaald helpt het verkrijgen van je bonus enorm. Ten slotte is de website en het wedaanbod ook nog erg goed en kun je tevens profiteren van de Interwetten Mobiel Bonus. Deze Interwetten Bonus is daarmee een van de beste beschikbare bonussen en waarderen wij dan ook met 5 sterren! meer minder

Licenties

Ministerium für Inneres, ländliche Räume und Integration (Schleswig-Holstein) Malta Gaming Authority (MGA) Dirección General de Ordenación del Juego Hessisches Ministerium des Innern und für Sport

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Registreer je bij Interwetten en maak een storting van minimaal € 15.
2
Je ontvang na je storting een bonus van 100%.
3

Speel je stortingsbedrag binnen 14 dagen 5x rond op quoteringen van 1.70 of hoger. Per x dat je je stortingsbedrag inzet, ontvang je 20% van een bonus. 5x Rondspelen, betekent 100% vrijgespeelde bonus!

Interwetten Review & Ervaringen – Betrouwbaar, gerenommeerd en toegankelijk!

Interwetten is een van oorsprong Oostenrijkse Bookmaker die reeds sinds 1990 actief is en bekend staat om haar betrouwbaarheid en toegankelijkheid. Honderduizenden wedders wisten reeds de weg naar deze bookmaker te vinden. Een van de redenen die de stap om te kiezen voor Interwetten vergroot is de welkomstbonussen die het voor je klaar heeft staan. Met een zeer flexibele € 100 stortingsbonus en risicovrije Mobiele Weddenschap van € 25 is de stap naar registratie zeer snel gemaakt. Graag laten wij je nog kennis maken aan de hand van onze verdere ervaringen met deze bookie in de Interwetten Review.

Interwetten Account Maken en Geld Storten – Gemakkelijk, snel en direct beschikbaar

Wedders uit Nederland kunnen een Interwetten account aanmaken. Nadat je op een van onze Bonus Banners hebt geklikt, hoef je enkel nog maar rechtsboven op ´register´ te klikken en kun je het registratieformulier invullen. Aanmelden is daarmee gemakkelijk. Erna heb je de mogelijkheid om onder andere geld te storten met Visa/Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller, PaySafeCard of Dinners Club. Helaas behoort iDeal niet tot de betaalopties. Storten kan reeds vanaf € 10.

Interwetten Welkomstbonus en Interwetten Promoties – Welkomstpakket van € 125 wacht op jou!

Interwetten staat met name bekend door haar zeer flexibele, bovenstaand beschreven, € 100 stortingsbonus. Doorgaans geeft het niet zo vaak verdere acties. Om dit te compenseren biedt het echter aanvullend een Mobiel Bonus waarbij je € 25 wed zonder enig risico. Meer informatie over deze promotie vind je ook in onderstaand artikel terug.

  • Interwetten Mobiel Bonus: Profiteer van 25 euro freebet met Interwetten App!

Interwetten Bonus
© Interwetten

Interwetten Wedden – Van Eredivisie en Champions League tot live en mobiel wedden met Interwetten App

Het wedaanbod van Interwetten is zeer divers. Je kunt uiteraard op voetbal wedden maar ook op sporten zoals skiën en roeien. Daarbij worden veel van deze sporten ook live aangeboden en zijn er behoorlijk veel quoteringen beschikbaar. De hoogte van de quoteringen zijn doorgaans redelijk. Wat ook een voordeel bij Interwetten is, is dat je Mobiel kunt Wedden. Zowel via de mobiele website als met de Interwetten App die je kunt downloaden via de website, Android Google Play Store of iOS App Store.

Interwetten Uitbetaling en Contact – Snelle uitbetaling en goed bereikbare klantenservice

Uitbetalen bij Interwetten kan via verschillende kanalen en gebeurt vaak erg snel. Geld overmaken naar je bank is hierbij gratis. Als je contact wil opnemen met Interwetten kan dat via verschillende kanalen. Zo is de support 24/7 telefonisch bereikbaar via +35 623 276 355, kun je mailen naar service.en@interwetten.com, het wedformulier invullen of de uitgebreide FAQ bekijken. Interwetten heeft in het verleden verschillende prijzen gewonnen met haar klantenservice en blijkt daarmee wederom een betrouwbare en gerenommeerde partner te zijn.

Interwetten Conclusie – Meld je aan en laat je van harte welkom heten!

Door de Interwetten Welkomstpromoties van € 125 is de stap snel gemaakt naar een registratie en het gemak en gebruiksvriendelijkheid van de website en klantenservice helpen hierbij. Na je aanmelding is storten gemakkelijk. De quoteringen zijn van redelijk niveau en er zijn zeer veel sporten waar jij zowel, pre-match, live als mobiel op kunt wedden met de Interwetten App. Uitbetalen gaat snel en de support staat altijd voor je klaar. Zodoende alle reden tot aanmelden!