Interwetten Bonus

Interwetten Bonus

Eerste stortingsbonus
Aanbevolen
Max. bonus
€ 100
Percentage
100%
Min. storting
€ 15
Rondspeelvoorwaarden
5 x eerste storting rondspelen
Min. quotering
1.70
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.8

Interwetten Bonus details

Wij adverteren enkel bookmakers met een landelijke licentie. Interwetten is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Interwetten biedt elders een Interwetten Bonus van 100% tot € 100! Deze bonus is beschikbaar voor nieuwe klanten uit Nederland en kent flexibele voorwaarden. Zo hoef je je eerste stortingsbedrag slechts 5x in te zetten en zijn alle inzetten op quoteringen van 1.70 of hoger reeds geldig. In totaal heb je 14 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen. Dit lijkt kort, echter wordt je bonus uitbetaald in stappen van 20%. Kortom, voor elke keer dat je je stortingsbedrag inzet, speel je 20% van je bonus vrij! Groot voordeel is ook, dat op systeemweddenschappen na, alle weddenschappen gelden voor het vrijspelen van je Interwetten bonus! We raden je tevens aan om na het vrijspelen van je Interwetten welkomstbonus te profiteren van de Interwetten Mobiel Bonus. Hierbij krijg je € 25 cashback op je eerste mobiele weddenschap.

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonusbedrag en bonuspercentage
  • Enkel bonusbedrag hoeft 5x rondgespeeld te worden
  • Quoteringen vanaf 1,70 volstaan al
  • Na elke 20% inzet ontvang je al een bonusdeel
  • Relatief korte tijd om gehele bonus vrij te spelen

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

14 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

01-01-2020

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Je kunt gebruik maken van de Interwetten Bonus door binnen 10 dagen na je registratie je eerste storting te maken. Je ontvangt een 100% bonus op je eerste storting tot een maximum bedrag van € 100. Na je storting heb je 14 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen. Op systeemweddenschappen na gelden alle mogelijke weddenschappen op quoteringen van 1.70 of hoger voor het vrijspelen van je bonus. Je bonus wordt uitbetaald in stappen van 20%. Na het voldoen aan elke 20% van je bonus voorwaarden, ontvang je 20% bonus. Hiermee kun je dus zelf bepalen hoeveel je wilt spelen en hoeveel bonus je ontvangt!

Voorbeeld

Je maakt een account aan bij Interwetten en stort vervolgens binnen 10 dagen een bedrag van € 100. Dit betekent dat je gebruik maakt van de 100% tot € 100. Om je gehele bonus vrij te spelen dien je nu binnen 14 dagen 5x je stortingsbedrag (= € 500) in te zetten op quoteringen van 1.70 of hoger. Stel na 7 dagen heb je € 300 ingezet. Dit betekent dat je aan 60% van de bonusvoorwaarden hebt voldaan. In dat geval heb je reeds € 60 bonus ontvangen die geheel is vrijgespeeld. Je hebt hierna nog 7 dagen de tijd om de andere € 200 rond te spelen zodat je de maximale bonus van € 100 bereikt!

Conclusie

De Interwetten Bonus is een erg goede bonus. Zowel het bonuspercentage als bonusbedrag zijn bovengemiddeld hoog. Daarnaast zijn de bonus voorwaarden met het slechts 5x rondspelen van je stortingsbedrag en de minimale quotering van 1.70 erg flexibel. Ook het feit dat je bonus in stukken van 20% wordt uitbetaald helpt het verkrijgen van je bonus enorm. Ten slotte is de website en het wedaanbod ook nog erg goed en kun je tevens profiteren van de Interwetten Mobiel Bonus. Deze Interwetten Bonus is daarmee een van de beste beschikbare bonussen en waarderen wij dan ook met 5 sterren!

Nieuws 🚨

Vecht Gent zich terug in de Champions League?
Gent – Dynamo Kiev voorronde Champions League