Goldenpalace Bonus

Goldenpalace Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 250
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Bonus code
GP250 - GPSPORTS
Rondspeelvoorwaarden
20 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.70
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
6.9

Goldenpalace Bonus details

GoldenPalace is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

GoldenPalace biedt andere dan Nederlanders en Belgen de keuze uit 2 geweldige welkomstbonussen. Door bij je eerste storting de bonus code GP250 in te geven, ontvang je een stortingsbonus van 100% tot maar liefst € 250! Je hoeft hierna enkel je bonusbedrag 20x in te zetten om je bonus vrij te spelen. Je hebt hiervoor 60 dagen de tijd en alle weddenschappen op qouteringen van 1.70 of hoger tellen reeds mee.

Ook kun je kiezen om te storten met de bonus code GPSPORTS. In dat geval krijg je bij een verliezende eerste weddenschap op een odd van 1.70 of hoger, je inzet tot een bedrag van € 40 terug. Dit cashback bedrag dien je, zonder tijdslimiet, 5x in te zetten op quoteringen van 1.70 om om te zetten in echt geld. Als extra krijg je bij GoldenPalace nu ook € 5 cadeau zonder storting!

Voordelen & nadelen

  • Keuze uit 2 bonussen
  • Hoog Bonusbedrag
  • € 5 gratis zonder storting
  • Nederlandstalige website
  • Geen bonus bij winst 1e bet (GPSPORTS)

Bonus vrijspelen tijd

60 dagen

Geldig t/m:

01-06-2019

Geldig in de volgende landen

Luxemburg

Voorwaarden voor uitbetaling

Na je registratie bij Golden Palace kun je overgaan tot het maken van je eerste storting Het minimum stortingsbedrag bedraagt € 10 en je kunt o.a. storten met Bancontact/Mister Cash, Visa/Mastercard, Hipay en een PaySafeCard.

Bij je storting kun je kiezen voor de bonus codes GP250 of GPSPORTS. De GP250 code levert je een 100% stortingsbonus tot € 250 op die je vrijspeelt door je bonusbedrag 20x in te zetten op odds van 1.70(+) binnen 60 dagen. De GPSPORTS code zorgt ervoor dat wanneer je je eerste bet op een 1.70(+) odd verliest, je je inzet tot € 40 terug ontvangt in bonusgeld. Dit bonusgeld speel je vrij door, zonder tijdslimiet, 5x in te zetten op quoteringen van 1.70 of hoger. Daarnaast krijg je door het toesturen van je ID kaart € 5 cadeau zonder storting.

Voorbeeld

Allereerst registreer je je bij GoldenPalace en ga je over tot het maken van een storting. Als je kiest voor de code GP250 en bijvoorbeeld € 250 stort, krijg je direct € 250 bonus. Nadat je je bonusbedrag 20x inzet (= € 5.000) binnen 60 dagen op 1.70(+) odds is je bonus vrijgespeeld. Kies je voor de code GPSPORTS en je eerste bet op een 1.70(+) odd met een inzet van bijv. € 40 gaat verloren, dan ontvang je binnen 24 uur je inzet terug. Hierna wed je voor € 200 (5x je cashback bedrag) en is het bonusgeld omgezet in echt geld.

Conclusie

Met de keuze uit 2 welkomstbonussen biedt GoldenPalace voor iedere speler wat wils. Zeker de stortingsbonus is zeer aantrekkelijk door de hoogte van het bonusbedrag, het 20x inzetten van je bonusbedrag is helaas wat aan de hoge kant. De cashback bonus is van prima waarde en de € 5 zonder storting is een mooie extra. We waarderen het Golden Palace bonus aanbod met 3,5 ster.