Belangrijke Informatie

Vanwege negatieve ervaringen met GoldenPalace raden wij een aanmelding af. Gelukkig zijn er vele goede alternatieven! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Klik onderstaand en wed plezierig en voordelig!

  

Es ist ein Fehler bei der Datenabfrage aufgetreten!

GoldenPalace Review & Ervaringen

GoldenPalace behoort tot de Belgische Bookmakers en is reeds meer dan 50 jaar actief is. Het biedt zowel online sportweddenschappen aan als offline middels haar wedkantoren. Het accepteert niet enkel Belgische klanten, ook Nederlandse klanten zijn van harte welkom. Door de Nederlandstalige website is het speelgemak optimaal. Wat je nog meer bij GoldenPalace kunt verwachten lees je onderstaand.

Categorie Waarde Score
Aanmelden Be Nl ★★★★★
Storten Opties Veel ★★★★
Welkomstbonus 100% tot € 250 ★★★★
Promoties Veel ★★★★
Wed Aanbod Groot ★★★★
Mobiele App Android, iOS ★★★
Odds Marge 5,5% ★★★★
Limieten Hoog ★★★★★
Uitbetaal Opties Veel ★★★
Contact Email ★★★★
Totaalscore 8,0/10

 

GoldenPalace Account maken en Geld Storten

Door op een van de GoldenPalace buttons op onze website te drukken kom je direct op de website van GoldenPalace. Rechtsboven kun je vervolgens op ´word nu lid´ drukken en het aanmeldformulier invullen. Nadat je dit hebt gedaan kun je overgaan tot het maken van een storting. Bij GoldenPalace kun je storten met Bancontact, Visa, Mastercard, PaySafeCard en HiPay. Aan een storting zijn geen kosten verbonden.

GoldenPalace Welkomstbonus en Promoties

Bovenstaand heb je kunnen lezen dat GoldenPalace je de keuze geeft uit twee verschillende welkomstbonussen. Dit naast de € 5 Gratis Wedden die je kunt krijgen zonder storting. Naast deze bonussen voor nieuwe klanten heeft GoldenPalace ook regelmatig promoties voor bestaande klanten. Doordat het sponsor van Sint Truiden en Antwerp FC is combineert het vaak duels van deze ploegen met een bonus. Daarnaast geeft het vaak prijzen weg in wedcompetities. Heb jij bijvoorbeeld de meeste combinatieweddenschappen goed in een bepaalde week ding je mee voor prijzen.

GoldenPalace Welkomstbonus
© GoldenPalace

GoldenPalace Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Met 20 verschillende sporten waar jij op kunt inzetten is het wedden aanbod niet heel uitgebreid. Wat wel uitgebreid is zijn de hoeveelheid selecties waar je per wedstrijd op kunt wedden. Voor voetbalwedstrijden zijn dit vaak meer dan 500 verschillende selecties! Ook biedt GoldenPalace live weddenschappen aan. Wedden kan zowel via je desktop als mobiel. Voor mobiele weddenschappen heeft het haar mobiele website geoptimaliseerd en verschillende versies voor de verschillende besturingssystemen. Een mobiele app is helaas niet beschikbaar.

GoldenPalace Quoteringen en Limieten

Met een quoteringen marge van zo´n 5% tot 6% biedt GoldenPalace gemiddelde quoteringen aan die je ook bij de meeste andere bookmakers zult terugvinden. Limieten krijg je niet snel opgelegd bij GoldenPalace waardoor je zoveel kunt inzetten als je zelf kiest. Dit is zeker een voordeel!

GoldenPalace Uitbetaling en Contact

De enige uitbetaling optie die GoldenPalace biedt is een bankoverschrijving. Binnen enkele werkdagen kun je het aangevraagde bedrag op je rekening verwachten. Aan een uitbetaling zijn geen verdere kosten verbonden. Qua klantenservice biedt GoldenPalace je de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar support@goldenpalace.be of het wedformulier in te vullen. Ook is GoldenPalace bereikbaar via Social Media.

GoldenPalace Conclusie

GoldenPalace heeft verschillende goede punten maar ook nog enige verbeterpunten. Zo kan het aanbod aan stortingsmethodes nog uitgebreid worden, het aanbieden van iDeal, Neteller en Skrill zou de toegankelijkheid vergroten. In dat geval kan men ook meer uitbetaalopties aanbieden. Ook zou men de hoeveelheid sporten waar je op kunt wedden nog kunnen uitbreiden. De hoeveelheid selecties per wedstrijd waar je op kunt spelen is echter gigantisch groot. Ook zijn de quoteringen fair, is de (mobiele) website uitstekend en geniet je van voldoende promoties. GoldenPalace is hiermee een prima bookmaker.