Belangrijke Informatie

Vanwege negatieve ervaringen met GoldenPalace raden wij een aanmelding af. Gelukkig zijn er vele goede alternatieven! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Klik onderstaand en wed plezierig en voordelig!

 

De Goldenpalace Bonus was beschikbaar tot 01-06-2019. Kijk op de Goldenpalace pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Golden Palace Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

GoldenPalace biedt Nederlanders en Belgen de keuze uit 2 geweldige welkomstbonussen. Door bij je eerste storting de bonus code GP250 in te geven, ontvang je een stortingsbonus van 100% tot maar liefst € 250! Je hoeft hierna enkel je bonusbedrag 20x in te zetten om je bonus vrij te spelen. Je hebt hiervoor 60 dagen de tijd en alle weddenschappen op qouteringen van 1.70 of hoger tellen reeds mee.

Ook kun je kiezen om te storten met de bonus code GPSPORTS. In dat geval krijg je bij een verliezende eerste weddenschap op een odd van 1.70 of hoger, je inzet tot een bedrag van € 40 terug. Dit cashback bedrag dien je, zonder tijdslimiet, 5x in te zetten op quoteringen van 1.70 om om te zetten in echt geld. Als extra krijg je bij GoldenPalace nu ook € 5 cadeau zonder storting!
meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 250

Min. storting

€ 10

Bonus code

GP250 - GPSPORTS

Rondspeel voorwaarden

20 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

60 dagen

Laagste quotering

1.70

Voorwaarden voor uitbetaling

Na je registratie bij Golden Palace kun je overgaan tot het maken van je eerste storting Het minimum stortingsbedrag bedraagt € 10 en je kunt o.a. storten met Bancontact/Mister Cash, Visa/Mastercard, Hipay en een PaySafeCard.

Bij je storting kun je kiezen voor de bonus codes GP250 of GPSPORTS. De GP250 code levert je een 100% stortingsbonus tot € 250 op die je vrijspeelt door je bonusbedrag 20x in te zetten op odds van 1.70(+) binnen 60 dagen. De GPSPORTS code zorgt ervoor dat wanneer je je eerste bet op een 1.70(+) odd verliest, je je inzet tot € 40 terug ontvangt in bonusgeld. Dit bonusgeld speel je vrij door, zonder tijdslimiet, 5x in te zetten op quoteringen van 1.70 of hoger. Daarnaast krijg je door het toesturen van je ID kaart € 5 cadeau zonder storting.
meer minder

Geldig in de volgende landen

Luxemburg

Geldig t/m:

01-06-2019

Voorbeeld

Allereerst registreer je je bij GoldenPalace en ga je over tot het maken van een storting. Als je kiest voor de code GP250 en bijvoorbeeld € 250 stort, krijg je direct € 250 bonus. Nadat je je bonusbedrag 20x inzet (= € 5.000) binnen 60 dagen op 1.70(+) odds is je bonus vrijgespeeld. Kies je voor de code GPSPORTS en je eerste bet op een 1.70(+) odd met een inzet van bijv. € 40 gaat verloren, dan ontvang je binnen 24 uur je inzet terug. Hierna wed je voor € 200 (5x je cashback bedrag) en is het bonusgeld omgezet in echt geld. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Keuze uit 2 bonussen
  • Hoog Bonusbedrag
  • € 5 gratis zonder storting
  • Nederlandstalige website
  • Geen bonus bij winst 1e bet (GPSPORTS)

Conclusie

Met de keuze uit 2 welkomstbonussen biedt GoldenPalace voor iedere speler wat wils. Zeker de stortingsbonus is zeer aantrekkelijk door de hoogte van het bonusbedrag, het 20x inzetten van je bonusbedrag is helaas wat aan de hoge kant. De cashback bonus is van prima waarde en de € 5 zonder storting is een mooie extra. We waarderen het Golden Palace bonus aanbod met 3,5 ster. meer minder

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Registreer je bij Golden Palace, ontvang € 5 gratis zonder storting en profiteer daarnaast met een een storting met een bedrag van minimaal € 10 van de Golden Palace Bonus met Bonus Code GP250 of GPSPORTS.
2
Zet 20x je bonusbedrag op 1.70(+) odds binnen 60 dagen (GP250) of speel een weddenschap op een quotering van 1.70 of hoger en ontvang tot € 40 inzet terug bij verliezende weddenschap (GPSPORTS).
3
Speel je terug ontvangen bedrag 5x rond tegen quoteringen van 1.70 hoger en de bonus en winst is volledig voor jou (GPSPORTS). Ook de € 5 gratis is na 5x rondspelen op 1.70(+) odds volledig voor jou en uitbetaalbaar!

GoldenPalace Review & Ervaringen

GoldenPalace behoort tot de Belgische Bookmakers en is reeds meer dan 50 jaar actief is. Het biedt zowel online sportweddenschappen aan als offline middels haar wedkantoren. Het accepteert niet enkel Belgische klanten, ook Nederlandse klanten zijn van harte welkom. Door de Nederlandstalige website is het speelgemak optimaal. Wat je nog meer bij GoldenPalace kunt verwachten lees je onderstaand.

Categorie Waarde Score
Aanmelden Be Nl ★★★★★
Storten Opties Veel ★★★★
Welkomstbonus 100% tot € 250 ★★★★
Promoties Veel ★★★★
Wed Aanbod Groot ★★★★
Mobiele App Android, iOS ★★★
Odds Marge 5,5% ★★★★
Limieten Hoog ★★★★★
Uitbetaal Opties Veel ★★★
Contact Email ★★★★
Totaalscore 8,0/10

 

GoldenPalace Account maken en Geld Storten

Door op een van de GoldenPalace buttons op onze website te drukken kom je direct op de website van GoldenPalace. Rechtsboven kun je vervolgens op ´word nu lid´ drukken en het aanmeldformulier invullen. Nadat je dit hebt gedaan kun je overgaan tot het maken van een storting. Bij GoldenPalace kun je storten met Bancontact, Visa, Mastercard, PaySafeCard en HiPay. Aan een storting zijn geen kosten verbonden.

GoldenPalace Welkomstbonus en Promoties

Bovenstaand heb je kunnen lezen dat GoldenPalace je de keuze geeft uit twee verschillende welkomstbonussen. Dit naast de € 5 Gratis Wedden die je kunt krijgen zonder storting. Naast deze bonussen voor nieuwe klanten heeft GoldenPalace ook regelmatig promoties voor bestaande klanten. Doordat het sponsor van Sint Truiden en Antwerp FC is combineert het vaak duels van deze ploegen met een bonus. Daarnaast geeft het vaak prijzen weg in wedcompetities. Heb jij bijvoorbeeld de meeste combinatieweddenschappen goed in een bepaalde week ding je mee voor prijzen.

GoldenPalace Welkomstbonus
© GoldenPalace

GoldenPalace Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Met 20 verschillende sporten waar jij op kunt inzetten is het wedden aanbod niet heel uitgebreid. Wat wel uitgebreid is zijn de hoeveelheid selecties waar je per wedstrijd op kunt wedden. Voor voetbalwedstrijden zijn dit vaak meer dan 500 verschillende selecties! Ook biedt GoldenPalace live weddenschappen aan. Wedden kan zowel via je desktop als mobiel. Voor mobiele weddenschappen heeft het haar mobiele website geoptimaliseerd en verschillende versies voor de verschillende besturingssystemen. Een mobiele GoldenPalace app is helaas niet beschikbaar.

GoldenPalace Quoteringen en Limieten

Met een quoteringen marge van zo´n 5% tot 6% biedt GoldenPalace gemiddelde quoteringen aan die je ook bij de meeste andere bookmakers zult terugvinden. Limieten krijg je niet snel opgelegd bij GoldenPalace waardoor je zoveel kunt inzetten als je zelf kiest. Dit is zeker een voordeel!

GoldenPalace Uitbetaling en Contact

De enige uitbetaling optie die GoldenPalace biedt is een bankoverschrijving. Binnen enkele werkdagen kun je het aangevraagde bedrag op je rekening verwachten. Aan een uitbetaling zijn geen verdere kosten verbonden. Qua klantenservice biedt GoldenPalace je de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar support@goldenpalace.be of het wedformulier in te vullen. Ook is GoldenPalace bereikbaar via Social Media.

GoldenPalace Conclusie

GoldenPalace heeft verschillende goede punten maar ook nog enige verbeterpunten. Zo kan het aanbod aan stortingsmethodes nog uitgebreid worden, het aanbieden van iDeal, Neteller en Skrill zou de toegankelijkheid vergroten. In dat geval kan men ook meer uitbetaalopties aanbieden. Ook zou men de hoeveelheid sporten waar je op kunt wedden nog kunnen uitbreiden. De hoeveelheid selecties per wedstrijd waar je op kunt spelen is echter gigantisch groot. Ook zijn de quoteringen fair, is de (mobiele) website uitstekend en geniet je van voldoende promoties. GoldenPalace is hiermee een prima bookmaker.