Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Zebet nieuws header

Feyenoord – Slavia Praag odds kwartfinale Conference League

Het is 21 jaar geleden maar Feyenoord staat weer in de kwartfinale van een Europees toernooi. De Rotterdammers nemen het in eigen huis op tegen Slavia Praag in de eerste kwartfinale.

Feyenoord en Slavia kennen elkaar al uit de groepsfase

De scouting van Feyenoord had dit keer een relatief makkelijke taak. Voordat Feyenoord in de knock outfase van de Conference League terecht kwam, speelde het ook al tegen Slavia. Net als in de poule speelt Feyenoord eerst in eigen huis. De vorige keer werd er in de Kuip met 2-1 gewonnen door doelpunten van Kokcu en Bryan Linssen. De goals van de Rotterdammers vielen al binnen 25 minuten spelen, maar daarna kwam Feyenoord maar matig voor de dag. Uiteindelijk werd het 2-1 voor Feyenoord. 

In Praag had Feyenoord genoeg om zich te plaatsen voor de achtste finales. Nadat Guus Til al in de eerste helft de rode prent gepresenteerd kreeg, had Feyenoord het Feyenoord lastig en kwamen ze zelfs op achterstand. Uiteindelijk was Cyriel Dessers het goudhaantje en zorgde hij met een treffer in de 93e minuut voor het benodigde gelijkspel. Wat doet de druk van de kwartfinale met Feyenoord en hoe denken de bet sites iDeal over deze wedstrijd? Je leest het zo als we de Feyenoord – Slavia Praag odds bespreken.

Slavia Praag komt met reserveploeg

Na de wedstrijden tegen Feyenoord moest Slavia Praag het twee keer opnemen tegen Fenerbahce om zich uiteindelijk te kunnen plaatsen voor de achtste finales. Slavia won twee keer van Fener, maar had het vervolgens knap lastig tegen LASK in de achtste finale. Dar leek het de eerste wedstrijd niet op, want toen werd met 4-1 gewonnen. Ook de tweede wedstrijd ging voortvarend van start, maar in een knotsgekke wedstrijd won LASK in Oostenrijk met 4-3 van Slavia en pakte de Tsjechen maar liefst twee rode kaarten.

Die rode kaarten komt Slavia duur te staan want in Rotterdam ontbreken dus Oussou en Plavsic.Lukas Masopust is een van de spelers die niet in actie komt op donderdagavond, maar ook Jan Boril, Petr Sevcik, Taras Kacharaba en Ivan Schranz zullen niet op het veld verschijnen. Het wordt dus puzzelen voor oefenmeester Jindřich Trpišovský Het is tijd om te laten zien wie van de weddenbonus bookmakers de beste odds heeft bij deze wedstrijd.

Feyenoord Slavia Praag wedden Conference League 07-04-2022
©ZEbet – 06/04/2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Feyenoord – Slavia odds van Zebet

Van alle bookmakers heeft Zebet de beste odds om te wedden op Feyenoord – Slavia Praag. Daarnaast is ook de Zebet Bonus de moeite waard. Feyenoord is in eigen huis favoriet. Je krijgt nu 1.68 als Feyenoord wint. De odds voor winst van Slavia Praag staat op 4,60 en dat geeft de verhoudingen tussen de kansen van beide ploegen wel aan. Een gelijkspel levert je vier keer je inzet op. Je vindt zowel de odds als de lekkere bonus via de onderstaande link.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De beste odds bij Chelsea - Real Madrid
volgend artikel
Formule 1 GP Australië wedden op zondag