Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Wedden op Ajax – FC Utrecht op zondagmiddag

Hoe kun je de Eredivisie nu betere beginnen dan met een heerlijke wedstrijd tussen twee rivalen. FC Utrecht neemt het op zondagmiddag op tegen Ajax in de Galgenwaard en hier vind je geweldige odds.

Utrecht won in de Arena al van Ajax

Voor FC Utrecht is de wedstrijd tegen Ajax altijd belangrijk. Ajax wordt gezien als de grote rivaal en daarom worden de mouwen net wat meer opgestroopt en hoor je de Bunnikside net even wat luider. NU met een leeg stadion zal dat anders zijn, maar de strijdlust van de Domstedelingen zal er niet minder om zijn. Utrecht begon goed aan de competitie maar kende een terugval en staat nu op de zevende plek. Dat zorgt voor een tweedeling onder de supporters. Een deel vind dat Hake vervangen moet worden terwijl het andere deel, net als grote baas Frans van Seumeren, nog het grootste vertrouwen heeft in Hake. Utrecht ligt al uit de beker en is dus niet tevreden met de zevende plek. Een overwinning op 020 zal de sfeer en het vertrouwen in ieder geval tegen goede komen, maar zit dat er ook in? Wat de betting sites geven voor een overwinning van Utreg zie je zo.

Ajax met Brobbey in plaats van Haller

Bij Ajax beginnen ze het jaar traditiegetrouw met een aantal afwezigen. Dat heeft de maken met de Africa Cup of Nations. Sebastien Haller en Andre Onana ontbreken. Wel is er in de winterstop gewerkt aan de terugkeer van Brian Brobbey. De nog altijd 19-jarige aanvaller vertrok afgelopen zomer transfervrij maar is uiterst ongelukkig bij zijn nieuwe club Leipzig. Nu Haller ontbreekt zou de teruggekeerde zoon zomaar eens in de basis kunnen staan.

 Ajax kende een goede start van de Eredivisie, met grote succes in de Champions League. In de Nederlandse competitie gingen er wel wat punten verloren en dat zorgde ervoor dat het koploperschap verloren ging aan PSV. Aan Erik ten Hag om de achterstand van een punt in te halen en te zorgen voor sensatie in de Champions League. De wedstrijd tegen Utrecht is dan ook belangrijk om het team op de rit te krijgen voor de tweede seizoenshelft. De vorige keer verloor Ajax dus van Utrecht. Ajax heeft altijd wat angst voor FC Utrecht maar zal bij Betcity toch favoriet zijn om de match te winnen.

Ajax Favoriet tegen FC Utrecht in de Galgenwaard op 16/01/2022
© Betcity – 13-01-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wat zijn de odds bij FC Utrecht – Ajax

Utreg mag dan wel de angstgegner zijn van de Amsterdammers, ze krijgen zeker niet de favorietenrol bij de bookmakers Nederland. Bij Betcity krijg je 5.60 als FC Utrecht in eigen huis wint en anderhalf keer je inzet als Ajax met een zege de Galgenwaard verlaat. Een gelijkspel levert ook nog 5.10 op en dat is nog best hoog. Een heerlijke start van de tweede seizoenshelft en deze odds helpen daar zeker bij. Via de link hieronder kun je direct wedden bij Betcity.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Manchester United - Aston Villa in de FA Cup
volgend artikel
Manchester City - Chelsea in de Premier League op zaterdag