weddenbonus nieuws

Gokken op Twente – Heracles & Benut € 1200 Gratis van 24Bettle!

Bij Bookmaker 24Bettle wacht maar liefst € 1200 bonus op alle nieuwe Nederlandse klanten. Lees nu meer over deze geweldige actie, start bijvoorbeeld met Wedden op de derby tussen FC Twente en Heracles of een ander duel naar keuze en laat deze kans niet aan je voorbij gaan! Alle details via je onderstaand terug net zoals een FC Twente Heracles Almelo Voorbeschouwing.

Hoe krijg ik € 1.200 Gratis Bonus bij 24Bettle?

  • Meld je aan bij 24Bettle via een van de 24Bettle Bonus Banners op deze website.
  • Stort met bijvoorbeeld Visa/Master, Neteller, Skrill of ga PaySafeCard Wedden.
  • Na je eerste storting krijg je direct van 24Bettle 100% bonus tot in totaal € 240.
  • Na je 2e-5e storting ontvang je 50%, 40%, 30% en 20% bonus tot telkens € 240.
  • Elke bonus speel je reeds vrij door je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten.
  • Inzetten kan op 1.80(+) odds en voor het rondspelen heb je 30 dagen de tijd.

 

24Bettle Bonus © 24Bettle

 

Meld je aan – € 1200 is ongeëvenaard hoog!

Bovenstaande 24Bettle Bonus is er een die je niet snel meer zult tegenkomen. Doorgaans zijn de maximum bonusbedragen die Bonus Bookmakers geven € 50 – € 150 en dit is dan ook een bijzondere kans. Het wedaanbod van 24Bettle is verder prima en ook de quoteringen zijn doorgaans in orde. Waar andere bookmakers soms een inzetlimiet hebben van 50% van je bonusbedrag kun je bij 24Bettle 30% van je totaalsaldo per keer inzetten. Op die manier heb je genoeg tijd om je gehele bonussen vrij te spelen. Start bijvoorbeeld met Gokken op FC Twente Heracles of kies voor andere duels uit het drukke weekendprogramma.

Voorbeschouwing FC Twente – Heracles Almelo

Om het wedweekend goed te beginnen starten wij met een voorbeschouwing op het duel tussen FC Twente en Heracles Almelo. Met 24 punten uit 18 duels voor Twente en 21 punten uit 18 duels voor Heracles ontlopen de ploegen elkaar weinig. Heracles won slechts 1 van haar laatste 9 duels tegen FC Twente en won ook slechts 1 uitduel van de 9 dit seizoen. Twente doet het thuis prima met 4 overwinningen, 3 gelijke spelen en 2 nederlagen. Twente lijkt de beste papieren te hebben, het kent verder ook weinig personele problemen. De quoteringen van dit duel zijn 1.58 voor Twente, 3.75 gelijkspel en 4.65 voor winst Heracles. Denk je dat Twente met 2 doelpunten verschil wint? Dan stijgt de odd naar 2.65!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Special: Wat zegt Trump tijdens inauguratie? Kijk, Voorspel én Win!
volgend artikel
Eredivisie Weekend - Benut alle Mr. Green Actie Mogelijkheden!