Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

50 keer je inzet als de Oranje dames het EK winnen

De Oranje Leeuwinnen gaan tussen 6 en 31 juli op zoek naar de het prolongeren van het Europees Kampioenschap en als dat ze lukt kun jij wel 50 keer je inzet winnen. Hoe je dat doet, lees je hieronder

Speelschema EK Voetbal Vrouwen

Op 6 juli begint in Engeland het EK vrouwenvoetbal en Oranje geldt als een van de favorieten om het EK te winnen. Toch zal het niet gemakkelijk worden. Dat kon je al zien aan de oefenwedstrijd tegen het Engeland van Sarina Wiegman. Nederland won op dinsdagavond wel met 3-0 van Wit-Rusland en zette zo alvast een goede stap richting het EK. Na de 5-1 nederlaag tegen Engeland van vorige week was dat ook wel nodig. Op 9 juli komen de Oranje Leeuwinnen voor het eerst in actie in Groep C op het EK. Dan is Zweden de eerste tegenstander. De groepsfase duurt tot 18 juli  In de groep komt Nederland Portugal tegen in de tweede wedstrijd en sluit het de groepsfase af tegen Zwitserland. Nederland heeft geen gemakkelijk poule, maar zou normaliter toch de knock-out fase moeten kunnen behalen. 

Als Oranje winnaar of tweede wordt in de groep, komt het op op 22 juli uit tegen de nummer één of twee uit groep D. Daarin zitten België, Frankrijk , Italië en IJsland. We hebben bij het wedden op het EK ook een mooie weddenbonus voor je gevonden, waar je zo meer over leest.

Favorieten voor het EK 2022 in Engeland

Oranje verdedigt de titel op dit EK maar is toch niet de grote favoriet. We komen ze bij veel van de iDeal bookmakers namelijk pas tegen op de vierde plek. Tussen de topfavorieten staan Spanje en Engeland. Ook Frankrijk staat nog boven Nederland bij veel bookmakers. De top vijf wordt afgesloten door Duitsland. Na het verlies van Engeland zijn de odds voor een eindoverwinning van Nederland flink ingezakt. Toch maakt Oranje volgens Wiegman, nu coach van de Engelse ploeg, nog altijd kans op de zege. 

Bij Circus geloven ze daar ook wel in aangezien ze nu een speciale promo hebben waarbij je wel 50 keer je inzet krijgt als je voorspelt dat Nederland het EK wint. Hieronder zullen we ook de reguliere odds bespreken zodat je daadwerkelijk begrijpt hoeveel dit je daadwerkelijk kan opleveren.

Odds winnaar EK Damesvoetbal 2022
© Circus – 29-06-2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om mee te wedden op het EK voetbal voor vrouwen

Bij de bookmakers is Spanje de grote favoriet en bij Circus zien we dat je 4.50 krijgt als je vandaag inzet op een eindoverwinning van de Spaanse ploeg op het EK. Engeland volgt met een minimaal verschil en staat op 5.00 voor een overwinning. Een overwinning van Frankrijk levert je al zes keer je inzet op en de odds van Nederland staan ook op 6.0. De laatste ploeg in de top vijf is Duitsland waar je zeven keer je inzet voor krijgt. Met de speciale Circus bonus pak je nu maar liefst 50 keer je inleg als je inzet op “Nederland wint het EK”. Wil je gelijk gebruik maken van deze odds, meld je dan aan bij Circus via de link hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Achtste finales Copa Libertadores wedden
volgend artikel
Voorbeschouwing, favorieten en odds bij de Tour de France 2022