Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
jackscasino nieuws

Achtste finales Copa Libertadores wedden

In Europa is er bijna geen voetbalwedstrijd meer te vinden waar je op kunt wedden, maar gelukkig is er nog de Copa Libertadores in Zuid Amerika. Daar kun je nu wedden op de achtste finales met bovendien een mooie promotie

Wat is de Copa Libertadores?

De CONMEBOL Libertadores, oftewel de Copa Libertadores de América is een jaarlijks terugkerend voetbaltoernooi georganiseerd door CONMEBOL sinds 1960. Je kunt het zien als de Champions League voor Zuid Amerika aangezien dit een clubtoernooi is. Elk land telt vier deelnemers, met een een uitzondering voor Brazilië en Argentinië die respectievelijk zeven en zes deelnemende teams hebben. Na een groepsronde volgende de achtste finales en volgt het knock-out systeem tot er een winnaar is. De finale wordt op 29 oktober van dit jaar gespeeld in Estadio Monumental Isidro Romero Carbo in Guayaquil, Ecuador. Tot 7 juli vinden de achtste finales plaats, waarna er een maand later de kwartfinales worden gespeeld. Daar kun je nu al op inzetten bij de bet sites Nederland

Hoe kun je wedden op de Copa Libertadores?

Met de achtste finales in volle gang is dit het juiste moment om weer even op voetbal te wedden. Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden nu alle Europese voetbalcompetities in de zomerstop zitten en daarom is het ook zo fijn om weer eens op een voetbalmatch in te zetten. Zeker als je daar nog eens een mooie bookmaker bonus bij kunt pakken. Bij Jack’s is er nu namelijk een 20% profit boost voor bet combinaties bij de Copa Libertadores.

Dat houdt in in dat bij een combinatie bet van minimaal twee wedstrijden 20% extra winst kunt pakken. De promo duurt tot 1 juli dus we raden je aan om niet te lang te wachten. Een prachtige wedstrijd om deze bonus mee te verzilveren is Corinthians tegen Boca Juniors. Corinthians-SP is hier favoriet met 2.28 en 3.60 voor Boca. Deze wedstrijd wordt gespeeld op woensdagnacht. Een andere mooie partijd is Velez Sarsfield tegen River Plate. Die vindt een dag later plaats. Voor wedden op Velez Sarsfield krijg je 3.70 terwijl je 2.10 krijgt voor River Plate. Bovendien is het ook mogelijk te wedden op de eindwinnaar van de Copa Libertadores en bijvoorbeeld de topscorer van het toernooi. 

De favorieten bij Jack's voor de Copa Libertadores
© Jack’s 28-06-2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wie zijn de favorieten om de Copa Libertadores te winnen?

Bij voetbal in Zuid Amerika kan het alle kanten op. Toch lijken er drie grote favorieten te zijn. Zo krijg je voor een eindoverwinning van Palmeiras-SP 4.50 en zie je met 4.75 net iets meer voor een overwinning van Atlético Mineiro. River Plate sluit de top drie af met 5.50. Julián Álvarez lijkt de ultieme kandidaat om de topscorers trofee te pakken met 2.40 keer je inzet. Rafael Navarro van Palmeiras staat op de tweede plek met 3.00. Er zijn deze week een hoop mooie wedstrijden in de Copa Libertadores en de profit boost is bovendien prima te combineren met de Jack’s welkomstbonus. Haal daar dus je voordeel uit en meld je gelijk aan.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De beste odds om te wedden op Wimbledon 2022
volgend artikel
50 keer je inzet als de Oranje dames het EK winnen