ladbrokes nieuws

Wedden op Club Brugge – Anderlecht

Het is weer tijd voor een ouderwetse klassieker in België. Club Brugge neemt het op tegen Anderlecht op zondag. Wie gaat er winnen?

Club Brugge zit Union op de hielen

Met vier punten verschil heeft Club Brugge de achtervolging ingezet op Union Saint-GIlloise dat eerste staat. Brugge is het al even niet meer gewend om geen eerste te staan. Daarom dat het gat met Union zo snel mogelijk gedicht moet worden. Daar is Club redelijk in geslaagd maar desalniettemin zijn er nog vier punten verschil. Tegelijkertijd staat Antwerp en iets mindere mate Anderlecht nog dichtbij. Antwerp heeft 36 punten en Anderlecht 34 punten. Het wordt dus spannend zondag. Brugge moet winnen en zal de tweede plek zomaar niet in willen ruien voor de derde. Club Brugge won de laatste vier wedstrijden op rij en pakte er ook een bekerzege bij tegen Genk. Die moest echter wel van ver komen want er waren penalty’s voor nodig. 

Brugge had het lastig in de Champions League en is inmiddels uitgeschakeld. Dat heeft als voordeel dat ze zich nu vol op de competitie kunnen focussen. In tegendeel tot vorig seizoen is Club niet de meest scorende ploeg. Dat is Union, gevolgd door Anderlecht. Ook qua tegengoals staat het niet in de top drie. Werk aan de winkel dus voor Philippe Clement die met een volledig fitte selectie het duel tegen Anderlecht kan aanvangen. De betting sites geven goede odds en kunnen, net als wij, niet wachten op deze kraker aanstaande zondag.

Anderlecht op weg naar de top 3

Het verschil met Club Brugge is vijf punten en alhoewel dat best veel lijkt, kan daar zondag zomaar verschil in komen. Anderlecht krijgt net zoveel goals tegen als Brugge maar scoort meer. Daarnaast zijn de resultaten de laatste weken beter dan Club. Het lijkt dus zomaar eens te kunnen. Door Club Brugge te verslaan komt Anderlecht niet alleen dichter bij, maar neemt ook de druk op Antwerp toe. Anderlecht verloor niet meer sinds 7 november oen Antwerp met 2-0 te sterk was. Daarna is de goede reeks ingezet en het lijkt er niet op dat daar snel een einde aan zal komen. De laatste vijf wedstrijden wists Anderlecht minimaal twee te scoren en dat geeft Paars-Wit dus hoop voor de match tegen Club Brugge.

Behalve Hannes Delcroix ontbreekt er niemand bij Anderlecht, er zijn geen geblesseerden en geen geschorste spelers. We gaan daarom snel kijken wat de beste bookmakers België van deze wedstrijd verwachten en tonen je waar je de beste odds kan vinden.

Odds bij Club Brugge - Anderlecht 19-12-2021

© Ladbrokes

Waar kun je het beste wedden op Club Brugge – Anderlecht

Een rondje langs de Belgische bookmakers leert ons dat Ladbrokes dit keer de beste odds heeft. Club Brugge is favoriet bij de bookies. Een overwinning van Club staat op 1,96 en dat is de helft van wat je krijgt voor winst van Anderlecht. Dat staat namelijk op 3.80. Een gelijkspel levert 3.55 en is dus zeker een interessante optie. In de Ladbrokes review lees je precies hoe goed het wedden bij deze bookmaker is. Lees die dus zeker eens door. Ben je woonachtig in Nederland. Dan is een van de Nederlandse Bookmakers een alternatief!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wint AZ ook van Heracles in de beker?
volgend artikel
Wedden op de Klassieker: Feyenoord - Ajax