weddenbonus nieuws

Win nu tot 2x zoveel met verhoogde BetFIRST CL odds!

Speciaal voor de Champions League Duels tussen Man. City – Real Madrid en Atletico – Bayern biedt BetFIRST sterk verhoogde quoteringen aan. Plaats je weddenschappen en win tot 2x zoveel met uiterst flexibele voorwaarden! Nieuwe klanten wedden daarnaast ook nog eens € 70 risicovrij bij deze bookmaker voor Nederlanders en Belgen!

 

Verhoogde quoteringen bij Man. City – Real Madrid

  • Wed op eerst scorend team. Verdubbelde quotering bij goal uit vrije trap.
  • Wed op exacte score. Verdubbelde quotering bij alle correcte voorspellingen.
  • Wed op Real Madrid wint en Man. City scoort niet. Odd van 7.00 i.p.v. 4.30.

 

Verhoogde quoteringen bij Atletico – Bayern

  • Wed op eerst scorend team. Verdubbelde quotering als zij 2x scoren.
  • Wed op exacte score. Verdubbelde quotering bij alle correcte voorspellingen.
  • Wed op Atletico wint en Bayern scoort niet. Odd van 7.00 i.p.v. 4.15.

 

BetFIRST Hoge CL Odds © BetFIRST

 

Klik op deelnemen en plaats je BetFIRST Champions League Bets

Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen van de verhoogde BetFIRST odds profiteren. Ga naar de BetFIRST Promotiepagina, klik op deelnemen en plaats je weddenschappen. Per duel telt € 25 pre-match inzet mee voor de verhoogde odds promotie. Je zult de odds op de website terugvinden in de reguliere hoogte. De extra winst uit de verhoogde odds betaalt BetFIRST binnen 72 uur uit en hoef je hierna slechts 1x in te zetten op een quotering van 1.70 om vrij te spelen. Hiermee is dit een zeer Champions League Bonus promotie!

 

Nog geen klant bij BetFIRST? Wed € 70 risicovrij!

Als je nog geen klant bij BetFIRST bent kun je genieten van een geweldige welkomstbonus. Met de BetFIRST Bonus krijg je in geval je eerste weddenschap verliezend is, je inzet tot € 60 terug! Het terug ontvangen bedrag hoef je hierna slechts 1x op een quotering van 1.20 of hoger in te zetten om vrij te spelen. Daarnaast is met de BetFIRST Mobiel Bonus ook je eerste mobiele weddenschap tot € 10 risicovrij. Het terug ontvangen bedrag hoef je ditmaal slechts 1x op een 1.70+ quotering in te zetten. Beide bedragen ontvang je terug door een e-mail te sturen naar support.nl@betfirst.be met als onderwerpen ´Lucky Weddenschap´ en ´Gratis Mobiele Weddenschap´. Zowel Nederlanders als Belgen kunnen zich aanmelden en storten kan onder andere met iDeal en Bancontact. Aanmelden bij BetFIRST kan direct via onderstaande claim de bonus banner!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed op Bekerfinale en krijg € 25 cadeau van William Hill!
volgend artikel
Nu: € 25 Circus inzet terug bij goals Bakambu of Coutinho!