BetFIRST Review & Ervaringen

BetFIRST behoort tot de Beste Bookmakers en is reeds jarenlang actief is. Ook is BetFIRST voorzien van alle benodigde licenties om online kansspelen aan te bieden en is daarmee zeer betrouwbaar. De website, die onder andere beschikbaar in het Nederlands, verwelkomt dagelijks vele wedders en blinkt uit met een uitgebreid sportwedden aanbod, mooie quoteringen en tal van andere extra’s. Lees onderstaand onze ervaringen met BetFIRST in de BetFIRST Review of meld je direct aan!

 

Categorie Waarde Score
Aanmelden België ★★★★★
Storten Opties Veel ★★★★★
Welkomstbonus Zie Site
Promoties Veel ★★★★
Wed Aanbod Groot ★★★★
Mobiele App Android, iOS ★★★★★
Odds Marge 5,1% ★★★★
Limieten Hoog ★★★★★
Uitbetaal Opties Veel ★★★★★
Contact Chat Tel ★★★★★
Totaalscore 9,2/10

 

BetFIRST Account maken en Geld Storten – Toegankelijk wedden met Bancontact

Nieuwe klanten kunnen door op een van de bonus banner op onze website te klikken een account aanmaken. Je komt direct bij het registratieformulier terecht en na het invullen hoef je enkel nog maar op registeren te drukken om je registratie te voltooien.

 

Vervolgens kun je geld storten via een van de vele betaalopties. Betalingsmetodes zijn onder andere Bancontact / Mister Cash, Skrill, Neteller, PayPal, Hipay en een PaySafeCard. Storten kan reeds vanaf € 10. Zeker de Bancontact optie maakt het een geweldige Bookmaker Belgie optie! Probeer vandaag nog BetFIRST uit.

 

BetFIRST Bonus Logo
© BetFIRST

 

BetFIRST Aanbiedingen en Promoties – wekelijkse aanbiedingen

Omwille van een wettelijke Belgische richtlijn kunnen we de BetFIRST bonus niet bespreken, voor alle informatie verwijzen we je naar hun site rechtstreeks.

 

Dit is een unieke online bookmaker maar daarmee houdt het bij BetFIRST niet op. Wekelijks heeft BetFIRST nieuwe acties en onderstaand vind je een greep uit deze acties terug. Vooral de vele boosted odds zijn heel aantrekkelijk.

 

Gratis promoties zijn er helaas niet, maar dit komt door de Belgische wetgeving. Verder heb je nog de Combo Boost, waardoor je op combinatie weddenschappen tot 50% meer kan verdienen.

 

BetFIRST heeft ook zijn eigen Bet Builder functie in de vorm van hun MultiWAY + promo. Als laatste aanbieding lichten we de super handige cash-out functie even toe. Tijdens een wedstrijd kan je dan vroegtijdig al je bet settlen tegen een klein percentage die dan van je winst afgaat.

 

BetFIRST Wedden – Van Eredivisie en Champions League tot live en mobiel wedden met BetFIRST App

BetFIRST kent een zeer groot aanbod aan weddenschappen op alle mogelijke sporten naar keuze waarbij ook de quoteringen aantrekkelijk zijn. Je kunt zowel pre-match je weddenschappen afsluiten als live.

 

Hierbij ben je niet beperkt tot het wedden via de reguliere website maar ook kun je de mobiele website hanteren. Om het gebruiksgemak te vergroten biedt BetFIRST ook de mogelijkheid om de BetFIRST app te downloaden.

 

Dit kan voor Android via de Google Play Store, voor iOS via de Play Store of je downloadt de app via de reguliere BetFIRST website.

 

Wat voor markten zijn er zoal bij BetFIRST?

 

Elke traditionele sport heeft natuurlijk een uitgebreid wedaanbod zoals bij de meeste andere bookmakers. Ook kan je nog op minder bekende sporten zoals E-sports, darts, tafeltennis en tal van andere wedden. Naast de hoogste afdelingen van voetbal kan je trouwens ook op lagere klasse inzetten.

 

BetFIRST mobiel menu
© BetFIRST

 

 

BetFIRST Uitbetaling en Contact – Veilig, snel en live chat beschikbaar

Via de kanalen waarmee je kunt storten, kun je ook je uitbetaling verrichten. Ga simpelweg naar je account en klik op uitbetalen. Uitbetalen kan via bijvoorbeeld Neteller of Skrill maar ook rechtstreeks geld over maken naar je bank is mogelijk.

 

BetFIRST ziet er op toe dat je betaling gevalideerd wordt en veilig gebeurt. Mocht je ergens assistentie bij nodig hebben kun je BetFIRST contacteren via het telefoonnummer +32 (0) 78480597, mailen naar support.nl@betfirst.be of de klantenservice contacteren via de live chat.

 

Indien je nog niet kon gebruik maken van de BetFIRST klantendienst, onze ervaringen ermee waren altijd goed. Ook uitbetalingen verliepen altijd redelijk snel en zonder problemen.

 

Betfirst iDEAL is momenteel geen optie – Kijk naar onze lijst goksites met iDEAL.

 

BetFIRST Bonus FAQ

Indien je nog niet genoeg informatie hebt over bookmaker BetFIRST dan hebben we nog een aantal vraag en antwoord situaties die jou misschien kunnen helpen. Dit kan gaan over zaken als de BetFIRST Bonus, en promoties.

 

Waarom kunnen jullie de BetFIRST bonus niet bespreken?

Dit komt door een nieuwe Belgische richtlijn waarbij informatie over de specifieke bonus van bookmakers enkel op hun eigen website besproken mag worden. Alle gelicenseerde bedrijven zoals BetFIRST moeten dus de wetgeving navolgen of potentiele boetes riskeren. Natuurlijk vind je de informatie gewoonweg via onze link op de BetFIRST promoties pagina zelf op hun site.

 

Wat is de beste BetFIRST promotie?

Het hangt af van wat voor dingen jou interesseren. Voor mijn persoonlijke voorkeur is de BetFIRST Combo Boost één van de beste promoties die je kan vinden met dagelijkse odds boosts op sport.

 

Bij combinatie weddenschappen krijg je tot 50% meer BetFIRST Bonus!
© BetFIRST

 Is er een BetFIRST Cash out feature?

Bij BetFIRST kan je heel gemakkelijk je bet uitcashen nog voor de wedstrijd afloopt. Met een geweldige slider functie kan je zelfs kiezen hoeveel van je weddenschap je wilt laten uitcashen om je potentiele winst veilig te stellen. Het is dus heel makkelijk om pakweg 50% van je bet uit te cashen, en de andere 50% te laten staan!

 

Vele Bookmakers hebben tegenwoordig een Bet Builder functie, biedt BetFIRST dit ook aan?

Net zoals andere bookmakers kan je bij BetFIRST ook je eigen bets bouwen. Iedere bookmaker heeft hiervoor zijn eigen naam, en bij BetFIRST kozen ze voor de BetFIRST Multiway+ optie. Hiermee kan je dus op dezelfde markt verschillende bets plaatsen in een combinatieweddenschap. De odds worden automatisch aangepast nadat je een additionele weddenschap selecteert.

 

BetFIRST Conclusie – Wacht niet met aanmelden en profiteer direct!

Met BetFIRST heb je één van de beste betting sites gevonden waarbij je alles vindt wat een bookmaker je te bieden heeft.

 

BetFirst is allereerst betrouwbaar en je aanmelding is snel voltooid net als je storting met onder andere Bancontact. Vervolgens profiteer je direct van geweldige quoteringen en kun je aanvullend een van de vele andere promoties benutten.

 

Het wedaanbod is zeer groot en wedden kan onder andere met de BetFIRST App. Als je overgaat tot uitbetalen, gebeurt dit veilig en staat de klantenservice altijd voor je klaar om je te assisteren met al je vragen!