BetFIRST Bonus – Cashback Bonus

BetFIRST biedt nieuwe klanten uit Nederland en België een geweldige BetFIRST cashback bonus! Als je eerste weddenschap op een quoteringen naar keuze verloren gaat, ontvang je je inzet tot € 100 terug. Het terug ontvangen bedrag hoef je hierna slechts 1x op een 1.20+ odd in te zetten. Bij winst zijn er geen bonus voorwaarden. Je cashback bedrag kun je opvragen door binnen 7 dagen na je verloren weddenschap een e-mail te sturen naar support.nl@betfirst.be met als onderwerp ´Lucky Weddenschap.´ Een groot voordeel is dat je bij BetFIRST tevens o.a. kunt storten met iDeal en Bancontact en de website in het Nederlandstalig beschikbaar is.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Na registratie via weddenbonus.com bij BetFIRST krijg je een cashback van € 100 op je eerste weddenschap. Simpelweg, als je eerste weddenschap, met een eigen gekozen quotering, verloren gaat, betaalt BetFIRST je inzet terug! Zet hierna dit bedrag 1x in op 1.20+ odd en het is vrijgespeeld. Bij winst van je eerste weddenschap zijn er geen bonus voorwaarden. Het enige dat jij hoeft te doen, is na je verloren wedenschap binnen 7 dagen een e-mail te sturen naar support.nl@betfirst.be met in de titel ´Lucky Weddenschap´. Je kunt kiezen om te wedden op alle weddenschappen naar keuze, de enige weddenschap die niet meetelt is een systeemweddenschap.

Laagste quotering

1.20

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

De BetFIRST Bonus van 100% tot € 100 is een hele goede bonus. Je eerste weddenschap tot € 100 is geheel risicovrij aangezien je je inzet terug ontvangt als je weddenschap verloren gaat. De bonus is daarnaast beschikbaar voor zowel Nederlanders als Belgen en de betalingsopties zijn enorm. Ook biedt BetFIRST nog de BetFIRST Mobiel Bonus waadoor je in totaal van € 110 BetFIRST gratis weddenschap profiteert. Wij geven deze BetFIRST bonus dan ook 4,5 ster!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Hoog cashback bedrag van € 100
  • Geen vereisten aan quotering eerste inzet
  • Storten kan o.a. met iDeal en Bancontact/Mister Cash
  • Website is geheel in het Nederlands beschikbaar
  • Geen bonus als eerste weddenschap winnend is

Voorbeeld

Maak een account aan bij BetFIRST via weddenbonus.com en maak je storting met bijvoorbeeld iDeal of Bancontact/Mister Cash. Een promotiecode BetFIRST of Bonus Code is niet nodig. Plaats je eerste weddenschap op een sportevenement naar keuze met een inzet van bijvoorbeeld € 100. Mocht je weddenschap onverhoopt verloren gaan, stuur je binnen 7 dagen een e-mail naar support.nl@betfirst.be en krijg je je € 100 inzet gratis terug. Zet het bedrag hierna 1x in op een 1.20+ odd en je kunt uitbetalen of doorspelen.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

BetFIRST Review & Ervaringen – Betrouwbaar, Nederlandstalig en € 110 risicovrij wedden!

BetFIRST is een Belgische Sportweddenschappen Aanbieder die reeds jarenlang actief is. BetFIRST is voorzien van alle benodigde licenties om online kansspelen aan te bieden en daarmee betrouwbaar. De website, die onder andere beschikbaar in het Nederlands, verwelkomt dagelijks vele Nederlandse en Belgische wedders, mede door de unieke € 110 risicovrij wedden promotie. Lees onderstaand onze ervaringen met BetFIRST in de BetFIRST Review en vergezel je landgenoten!

Categorie Waarde Score
Aanmelden 🇳🇱 🇧🇪 ★★★★★
Storten Opties Veel ★★★★★
Welkomstbonus 100% tot € 100 ★★★★
Promoties Veel ★★★★
Wed Aanbod Groot ★★★★
Mobiele App Android, iOS ★★★★★
Odds Marge 5,1% ★★★★
Limieten Hoog ★★★★★
Uitbetaal Opties Veel ★★★★★
Contact 📧 💬☎️ ★★★★★
Totaalscore 9,2/10

 

BetFIRST Account maken en Geld Storten – Toegankelijk wedden met iDeal en Bancontact

Nieuwe klanten uit Nederland en België kunnen door op een van de bonus banner op onze website te klikken een account aanmaken. Je komt direct bij het registratieformulier terecht en na het invullen hoef je enkel nog maar op registeren te drukken om je registratie te voltooien. Vervolgens kun je geld storten via een van de vele betaalopties. Betalingsmetodes zijn onder andere iDeal, Bancontact / Mister Cash, Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal, Hipay en een PaySafeCard. Storten kan reeds vanaf € 10.

BetFIRST Welkomstbonus en Promoties – € 110 gratis wedden en wekelijks aanbiedingen

Bovenstaand beschreven we reeds hoe je bij BetFIRST risicovrij € 110 kunt wedden. Dit is een unieke Bonus maar daarmee houdt het bij BetFIRST niet op. Wekelijks heeft BetFIRST nieuwe acties en onderstaand vind je een greep uit deze acties terug. Eén van deze acties is de BetFIRST Prono Foot. Aanvullend bij je aanmelding ontvang je voor € 10 aan Prono Foot punten die je kunt inzetten op het Prono Foot Spel waarbij je kans maakt op een jackpot van € 15.000 en mooie prijzen!

BetFIRST Welkomstbonus
© BetFIRST

BetFIRST Wedden – Van Eredivise en Champions League tot live en mobiel wedden met BetFIRST App

BetFIRST kent een zeer groot aanbod aan weddenschappen op alle mogelijke sporten naar keuze waarbij ook de quoteringen aantrekkelijk zijn. Je kunt zowel pre-match je weddenschappen afsluiten als live. Hierbij ben je niet beperkt tot het wedden via de reguliere website maar ook kun je de mobiele website hanteren. Om het gebruiksgemak te vergroten biedt BetFIRST ook de mogelijkheid om de BetFIRST app te downloaden. Dit kan voor Android via de Google Play Store, voor iOS via de Play Store of je downloadt de app via de reguliere BetFIRST website.

BetFIRST Uitbetaling en Contact – Veilig, snel en live chat beschikbaar

Via de kanalen waarmee je kunt storten, kun je ook je uitbetaling verrichten. Ga simpelweg naar je account en klik op uitbetalen. Uitbetalen kan via bijvoorbeeld Neteller of Skrill maar ook rechtstreeks geld over maken naar je bank is mogelijk. BetFIRST ziet er op toe dat je betaling gevalideerd wordt en veilig gebeurt. Mocht je ergens assistentie bij nodig hebben kun je BetFIRST contacteren via het telefoonnummer +32 (0) 78480597, mailen naar support.nl@betfirst.be of de klantenservice contacteren via de live chat.

BetFIRST Conclusie – Wacht niet met aanmelden en profiteer direct!

Met BetFIRST heb je een bookmaker gevonden waarbij je alles vindt wat een bookmaker je te bieden heeft. BetFirst is allereerst betrouwbaar en je aanmelding is snel voltooid net als je storing met onder andere iDeal en Bancontact. Vervolgens profiteer je direct van € 70 risicovrij wedden en kun je aanvullend een van de vele andere promoties benutten. Het wedaanbod is zeer groot en wedden kan onder andere met de BetFIRST App. Als je overgaat tot uitbetalen, gebeurt dit veilig en staat de klantenservice altijd voor je klaar om je te assisteren met al je vragen!