BetFIRST Bonus – eerste stortingsbonus

BetFIRST biedt aan al haar nieuwe klanten een geweldige BetFIRST stortingsbonus! Je ontvangt bij het storten een BetFIRST Bonus van 100% bonus tot maximaal € 200. Je hoeft hierna enkel het stortings- en bonusbedrag 2x in te zetten om je bonus vrij te spelen. Alle weddenschappen op 1.40(+) odds tellen mee en je hebt 30 dagen de tijd. Een groot voordeel is dat je bij BetFIRST tevens o.a. kunt storten met iDeal en Bancontact en de website in het Nederlands beschikbaar is.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 200,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Na registratie via onze website bij BetFIRST kun je overgaan tot het maken van een storting met bijvoorbeeld iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard of PayPal. Als niet-Belgen storten via Neteller of Skrill, vervalt de bonus. In de andere gevallen, ontvang je na de storting een BetFIRST Bonus van 100% tot maximaal € 200. Een € 200 storting levert je dus € 200 bonus op. Hierna hoef je enkel je stortings- en bonusbedrag 2x in te zetten op odds van 1.40(+) binnen 30 dagen en is je bonus reeds vrijgespeeld!

Laagste quotering

1.40

Tips

Als niet-Belgen storten via Neteller of Skrill vervalt de welkomstbonus. Belgen kunnen wel gebruik maken van deze methodes.

Geldig in de volgende landen

België, Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

De BetFIRST Bonus van 100% tot € 200 is een hele goede bonus. Allereerst is het bonuspercentage van 100% hoog en de maximum bonus van € 200 uitzonderlijk hoog. Wat nog het allerbeste is, zijn de flexibele bonus voorwaarden. Zo hoef je je stortings- en bonusbedrag maar 2x in te zetten, tellen odds reeds mee vanaf 1.40 en heb je 30 dagen de tijd. Deze bonus verdient dan ook ongetwijfeld 5 sterren!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonuspercentage
  • Hoog bonusbedrag
  • Slechts 2x inzetten van storting en bonus volstaat
  • Minimum quotering van 1.40
  • Storten met iDeal en Bancontact is mogelijk
  • Geen

Voorbeeld

Maak een account aan bij BetFIRST via weddenbonus.com en maak een storting met bijvoorbeeld iDeal of Bancontact/Mister Cash. Stel je stort € 200, dan betekent dit dat je een 100% bonus van € 200 ontvangt en een totaalsaldo van € 400 hebt. Je hoeft nu enkel je stortingsbedrag 2x (2x 200 = € 400) en bonusbedrag 2x in te zetten (2x 200= € 400) op odds van 1.40(+) binnen 30 dagen en erna is je bonus vrijgespeeld!

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

BetFIRST Review & Ervaringen – Betrouwbaar, Nederlandstalig en € 200 stortingsbonus!

BetFIRST is een Belgische Sportweddenschappen Aanbieder die reeds jarenlang actief is. BetFIRST is voorzien van alle benodigde licenties om online kansspelen aan te bieden en daarmee betrouwbaar. De website, die onder andere beschikbaar in het Nederlands, verwelkomt dagelijks vele Nederlandse en Belgische wedders, mede door de unieke 100% tot € 200 stortingsbonus. Lees onderstaand onze ervaringen met BetFIRST in de BetFIRST Review en vergezel je landgenoten!

Categorie Waarde Score
Aanmelden Europa ★★★★★
Storten Opties Veel ★★★★★
Welkomstbonus 100% tot € 200 ★★★★
Promoties Veel ★★★★
Wed Aanbod Groot ★★★★
Mobiele App Android, iOS ★★★★★
Odds Marge 5,1% ★★★★
Limieten Hoog ★★★★★
Uitbetaal Opties Veel ★★★★★
Contact Chat Tel ★★★★★
Totaalscore 9,2/10

 

BetFIRST Account maken en Geld Storten – Toegankelijk wedden met iDeal en Bancontact

Nieuwe klanten kunnen door op een van de bonus banner op onze website te klikken een account aanmaken. Je komt direct bij het registratieformulier terecht en na het invullen hoef je enkel nog maar op registeren te drukken om je registratie te voltooien. Vervolgens kun je geld storten via een van de vele betaalopties. Betalingsmetodes zijn onder andere iDeal, Bancontact / Mister Cash, Skrill, Neteller, PayPal, Hipay en een PaySafeCard. Storten kan reeds vanaf € 10.

BetFIRST Welkomstbonus en Promoties – €200 stortingsbonus en wekelijks aanbiedingen

Bovenstaand beschreven we reeds hoe je kunt profiteren van de 100% tot € 200 stortingsbonus. Dit is een unieke Bonus maar daarmee houdt het bij BetFIRST niet op. Wekelijks heeft BetFIRST nieuwe acties en onderstaand vind je een greep uit deze acties terug. Eén van deze acties is de BetFIRST Prono Foot. Aanvullend bij je aanmelding ontvang je voor € 10 aan Prono Foot punten die je kunt inzetten op het Prono Foot Spel waarbij je kans maakt op een jackpot van € 15.000 en mooie prijzen!

Bonus Betfirst
© BetFIRST

BetFIRST Wedden – Van Eredivise en Champions League tot live en mobiel wedden met BetFIRST App

BetFIRST kent een zeer groot aanbod aan weddenschappen op alle mogelijke sporten naar keuze waarbij ook de quoteringen aantrekkelijk zijn. Je kunt zowel pre-match je weddenschappen afsluiten als live. Hierbij ben je niet beperkt tot het wedden via de reguliere website maar ook kun je de mobiele website hanteren. Om het gebruiksgemak te vergroten biedt BetFIRST ook de mogelijkheid om de BetFIRST app te downloaden. Dit kan voor Android via de Google Play Store, voor iOS via de Play Store of je downloadt de app via de reguliere BetFIRST website.

BetFIRST Uitbetaling en Contact – Veilig, snel en live chat beschikbaar

Via de kanalen waarmee je kunt storten, kun je ook je uitbetaling verrichten. Ga simpelweg naar je account en klik op uitbetalen. Uitbetalen kan via bijvoorbeeld Neteller of Skrill maar ook rechtstreeks geld over maken naar je bank is mogelijk. BetFIRST ziet er op toe dat je betaling gevalideerd wordt en veilig gebeurt. Mocht je ergens assistentie bij nodig hebben kun je BetFIRST contacteren via het telefoonnummer +32 (0) 78480597, mailen naar support.nl@betfirst.be of de klantenservice contacteren via de live chat.

BetFIRST Conclusie – Wacht niet met aanmelden en profiteer direct!

Met BetFIRST heb je een bookmaker gevonden waarbij je alles vindt wat een bookmaker je te bieden heeft. BetFirst is allereerst betrouwbaar en je aanmelding is snel voltooid net als je storing met onder andere iDeal en Bancontact. Vervolgens profiteer je direct van € 200 stortingsbonus en kun je aanvullend een van de vele andere promoties benutten. Het wedaanbod is zeer groot en wedden kan onder andere met de BetFIRST App. Als je overgaat tot uitbetalen, gebeurt dit veilig en staat de klantenservice altijd voor je klaar om je te assisteren met al je vragen!