BetFIRST Review & Ervaringen

BetFIRST behoort tot de Beste Bookmakers en is reeds jarenlang actief is. Ook is BetFIRST voorzien van alle benodigde licenties om online kansspelen aan te bieden en is daarmee zeer betrouwbaar. De website, die onder andere beschikbaar in het Nederlands, verwelkomt dagelijks vele wedders en blinkt uit met een uitgebreid sportwedden aanbod, mooie quoteringen en tal van andere extra’s. Lees onderstaand onze ervaringen met BetFIRST in de BetFIRST Review of meld je direct aan!

 

Categorie Waarde Score
Aanmelden Europa ★★★★★
Storten Opties Veel ★★★★★
Welkomstbonus Zie Site
Promoties Veel ★★★★
Wed Aanbod Groot ★★★★
Mobiele App Android, iOS ★★★★★
Odds Marge 5,1% ★★★★
Limieten Hoog ★★★★★
Uitbetaal Opties Veel ★★★★★
Contact Chat Tel ★★★★★
Totaalscore 9,2/10

 

BetFIRST Account maken en Geld Storten – Toegankelijk wedden met Bancontact

Nieuwe klanten kunnen door op een van de bonus banner op onze website te klikken een account aanmaken. Je komt direct bij het registratieformulier terecht en na het invullen hoef je enkel nog maar op registeren te drukken om je registratie te voltooien. Vervolgens kun je geld storten via een van de vele betaalopties. Betalingsmetodes zijn onder andere Bancontact / Mister Cash, Skrill, Neteller, PayPal, Hipay en een PaySafeCard. Storten kan reeds vanaf € 10. Zeker de Bancontact optie maakt het een geweldige Bookmaker Belgie optie! Probeer vandaag nog BetFIRST uit.

BetFIRST Aanbiedingen en Promoties – wekelijkse aanbiedingen

Omwille van een wettelijke Belgische richtlijn kunnen we de BetFIRST bonus niet bespreken, voor alle informatie verwijzen we je naar hun site rechtstreeks. Dit is een unieke online bookmaker maar daarmee houdt het bij BetFIRST niet op. Wekelijks heeft BetFIRST nieuwe acties en onderstaand vind je een greep uit deze acties terug. Vooral de Lucky boost promotie is heel aantrekkelijk, waarbij je elke week verhoogde odds hebt op bepaalde matchen. Kijk ook eens naar hun Lucky Sports Club, waar je 5 euro gratis elke week kan winnen door in te zetten op je favoriete team. Verder heb je nog de Combo Boost, waardoor je op combinatie weddenschappen tot 50% meer kan verdienen. BetFIRST heeft ook zijn eigen Bet Builder functie in de vorm van hun MultiWAY + promo. Als laatste aanbieding lichten we de super handige cash-out functie even toe. Tijdens een wedstrijd kan je dan vroegtijdig al je bet settlen tegen een klein percentage die dan van je winst afgaat.

 

BetFIRST Lucky Boost
© BetFIRST

 

BetFIRST Wedden – Van Eredivise en Champions League tot live en mobiel wedden met BetFIRST App

BetFIRST kent een zeer groot aanbod aan weddenschappen op alle mogelijke sporten naar keuze waarbij ook de quoteringen aantrekkelijk zijn. Je kunt zowel pre-match je weddenschappen afsluiten als live. Hierbij ben je niet beperkt tot het wedden via de reguliere website maar ook kun je de mobiele website hanteren. Om het gebruiksgemak te vergroten biedt BetFIRST ook de mogelijkheid om de BetFIRST app te downloaden. Dit kan voor Android via de Google Play Store, voor iOS via de Play Store of je downloadt de app via de reguliere BetFIRST website. Wat voor markten zijn er zoal bij BetFIRST? Elke traditionele sport heeft natuurlijk een uitgebreid wedaanbod zoals bij de meeste andere bookmakers. Ook kan je nog op minder bekende sporten zoals E-sports, darts, tafeltennis en tal van andere wedden. Naast de hoogste afdelingen van voetbal kan je trouwens ook op lagere klasse inzetten.

BetFIRST Uitbetaling en Contact – Veilig, snel en live chat beschikbaar

Via de kanalen waarmee je kunt storten, kun je ook je uitbetaling verrichten. Ga simpelweg naar je account en klik op uitbetalen. Uitbetalen kan via bijvoorbeeld Neteller of Skrill maar ook rechtstreeks geld over maken naar je bank is mogelijk. BetFIRST ziet er op toe dat je betaling gevalideerd wordt en veilig gebeurt. Mocht je ergens assistentie bij nodig hebben kun je BetFIRST contacteren via het telefoonnummer +32 (0) 78480597, mailen naar support.nl@betfirst.be of de klantenservice contacteren via de live chat. Indien je nog niet kon gebruik maken van de BetFIRST klantendienst, onze ervaringen ermee waren altijd goed. Ook uitbetalingen verliepen altijd redelijk snel en zonder problemen.

BetFIRST Conclusie – Wacht niet met aanmelden en profiteer direct!

Met BetFIRST heb je één van de beste betting sites gevonden waarbij je alles vindt wat een bookmaker je te bieden heeft. BetFirst is allereerst betrouwbaar en je aanmelding is snel voltooid net als je storing met onder andere Bancontact. Vervolgens profiteer je direct van geweldige quoteringen en kun je aanvullend een van de vele andere promoties benutten. Het wedaanbod is zeer groot en wedden kan onder andere met de BetFIRST App. Als je overgaat tot uitbetalen, gebeurt dit veilig en staat de klantenservice altijd voor je klaar om je te assisteren met al je vragen!