Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Wedden op Liverpool – Chelsea met goede odds bij BetCity

Ook in de Premier League staat er een geweldige wedstrijd op het programma. Liverpool neemt het op tegen Chelsea Wedden op Liverpool – Chelsea levert je bij BetCity Nederland bovendien een mooie gratis weddenschap op.

Betcity € 5,00 freebet Liverpool - Chelsea
© Betcity – screenshot van 19-01-2023

Liverpool niet in goeden doen

Met twee achtereenvolgende nederlagen tegen Brentford en Brighton kun je wel zeggen dat de paniek zo langzaam aan is toegeslagen in de Engelse arbeidersstad. De laatste jaren is men in Liverpool niet zo heel veel gewend om te verliezen en al helemaal niet twee keer op rij in de Premier League. Dit seizoen lijkt alles net even niet te lukken bij de Reds.

De paniek en onrust komt niet alleen door de twee nederlagen, maar toch met name om het feit dat Liverpool tegen Brentford en Brighton maar liefst zes goals om de oren kregen. Zelf wisten ze slechts een keer het net te vinden. Op dinsdag wist de ploeg van Jürgen Klopp in de FA Cup wel te winnen. Door een krappe 0-1 zege tegen de Wolves wist Liverpool de vierde ronde te behalen. De Reds hebben de hoop nog niet opgegeven en er is nog een half seizoen te gaan. Toch moeten ze beter gaan presteren dan de laatste weken. Geven de betting sites Liverpool een kans tegen Chelsea, dat zelfs onder de Reds staat?

Chelsea won slechts twee haar de laatste 10 wedstrijden in Premier League

Niet alleen Liverpool draait niet, ook Chelsea zit in de problemen. De Blues staan namelijk op de tiende plek. Sinds het aantrekken van Graham Potter won Chelsea slechts twee van de laatste tien wedstrijden in de Premier League. De wedstrijd tegen Liverpool is dan ook een hele belangrijke. Beide ploegen hebben evenveel punten, maar Chelsea heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. Verliezen kan zorgen dat Chelsea een plekje zakt en daarmee wordt het verschil met de top vijf ook wel heel erg groot.

Voorlopig heeft Potter nog het vertrouwen van het bestuur. De twee Premier League wedstrijden tussen beide ploegen vorig seizoen werden gelijk gespeeld, maar in de FA Cup en EFL Cup finale ging Liverpool er toch met de winst vandoor. Na vier wedstrijden zonder overwinning wist Chelsea in ieder geval van Crystal Palace weer eens te winnen. Bij de bookmakers is Liverpool de grote favoriet met 1.81 voor de zege. Chelsea staat op 4.50 en een gelijkspel levert 4.00 op. Dat zijn goede odds, maar je kunt ook nog een gratis weddenschap pakken bij wedden op Liverpool – Chelsea. Hieronder leggen we je uit hoe je deze bonus kunt verzilveren.

Zo pak je de € 5,00 free bet bij Liverpool – Chelsea van Betcity 

Liverpool – Chelsea is wedstrijd van de week bij Betcity. Dat betekent dat als je wedt op deze wedstrijd, je een gratis weddenschap ontvangt. Deze Betcity bonus ontvang je in drie stappen:

  1. Stort minimaal € 20,00
  2. Selecteer de bonus: “Wedstrijd v/d Week”
  3. Krijg een € 5,00 freebet die je kunt gebruiken op Liverpool – Chelsea.

In tegenstelling tot veel andere bonussen, is deze promotie beschikbaar voor reeds geregistreerde spelers als nieuwe spelers. Heb je nog geen account bij Betcity? Meld je dan direct aan via één van de links op deze pagina.

.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
50 x of 100 Odds Boost Feyenoord vs Ajax - Jack’s Klassieker promotie
volgend artikel
Wedden op Feyenoord vs Ajax met Toto promotie van 25 euro!