Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.


Houd je wel van een combinatieweddenschap op zijn tijd? Dan hebben we nu een geweldige bonus voor je gevonden. De Betcity Combo boost zogt namelijk voor een winstverhoging naarmate je meer weddenschappen plaatst. Dat kan uiteindelijk wel oplopen tot wel 50% extra winst! Hoe deze Combo Boost precies werkt en wat de voorwaarden zijn, ontdek je op deze pagina.

Wat is de Combo Boost van Betcity precies?

De Combo Boost is een Betcity bonus in de vorm van een beloning voor het nemen van extra risico. Hoe meer weddenschappen je combineert, hoe harder je winst oploopt als je weddenschap uitkomt. Je dient minimaal vier weddenschappen te selecteren met elk odds van 1.30 of hoger. Hoe meer weddenschappen je selecteert, hoe hoger je odds oplopen. Het grote voordeel van deze promotie is dat zowel nieuwe als bestaande spelers er gebruik van kunnen maken. Bovendien wordt de Combo Boost gelijk aangeboden zodra je vier weddenschappen selecteert en hoef je geen speciale bonus te activeren. Bij het plaatsen van minimaal vier kwalificerende weddenschappen ontvang je  de Combo Boost optie direct op je wedbriefje. Heb je al je weddenschappen juist voorspeld? Dan win je tot wel 50% extra!

Voorwaarden 

De voorwaarden bij de Betcity Combo Boost zijn voordelig, al is het natuurlijk wel belangrijk dat je ze altijd even goed controleert. Een belangrijke voorwaarde is dat je tot maximaal € 10.000 kunt winnen uit de Combo Boost. Dat houdt ook in dat je maximaal € 1.000 mag inzetten. We gaven hierboven al even aan dat de minimale odds per weddenschap minstens 1.30 moet zijn. De winstverhoging, de naam zegt het al, is alleen van toepassing op je winst en dus niet op je oorspronkelijke inleg. Daarbij is het ook vanzelfsprekend dat als je de Combo Boost niet activeert, je ook geen aanspraak kunt maken op de betreffende winstverhoging. Let dan ook goed op bij deze weddenbonus dat je de Combo Boost in je wedbriefje selecteert zodra deze optie opduikt. De maximale extra winst is 50% die je krijgt bij het combineren van 12 weddenschappen.

Pak de Betcity Combo Boost in drie stappen

Heb je een paar mooie wedstrijden op het oog en wil je gelijk met de Betcity Combo Boost inzetten? Dan zie je hieronder hoe je dat kunt doen. Je kunt deze bonus in drie simpele stappen pakken en dit stappenplan toont je precies hoe je deze bonus pakt.

Stap 1: log eerst in bij Betcity, of maak een account aan als je nog nooit eerder bij deze bookmaker gespeeld heb. Op deze pagina vind je een knop om je direct aan te melden.

Stap 2: Plaats minimaal vier weddenschappen met minimale odds van 1.30 per bet. Er is geen minimum inzet, maar je kunt in totaal maximaal € 1.000 inzetten. Zodra je vier of meer kwalificerende weddenschappen plaatst, komt de Betcity Combo Boost mogelijkheid direct naar voren op je wedbriefje. Klik deze aan om van de bonus te profiteren.

Stap 3: Nadat de laatste weddenschap is afgehandeld, ontvang je de verhoogde winst van de Combo Boost. Dat houdt in dat je tot wel 50% extra winst kunt pakken met een maximale uitkering van € 10,000!

oplopende odds bij de Betcity Combo Boost
©Betcity – Combo Boost percentages

Voorbeeld

Je hebt een account bij Betcity aangemaakt en besluit een tientje in te zetten op vier Eredivisiewedstrijden. Ten eerste houd je rekening met de minimum odds van 1.30 en vervolgens kies je jouw wedstrijden. Bij PSV – Cambuur wed je op winst van PSV voor 1.86. Feyenoord – Ajax wordt volgens jou een gelijkspel voor 3.50, FC Utrecht – Heerenveen wordt door Utrecht gewonnen en dat levert je 2.20 op. Tenslotte pak je winst van Feyenoord tegen Vitesse nog mee voor een gelijkspel aan 3.60. 

Na het selecteren van deze vierde weddenschap wordt de Combo Boost zichtbaar in je wedbriefje. Je klikt op de Combo Boost en ziet je vier odds nu met 5 procent verspringen. De 1.86 wordt 1.95 en de 3.50 bij Feyenoord – Ajax loopt op naar 3.68. Ook de 2.20 gaat omhoog naar 2.32 en het gelijkspel van Feyenoord tegen Vitesse is ineens 3.78 waard. Je hebt nu plots veel hogere odds en kunt nu € 557,45 winnen in plaats van de oorspronkelijke € 515,59!

Conclusie

De Betcity Combo Boos is zo’n bonus die je niet kunt laten liggen. Deze bonus is namelijk prima te combineren met de Betcity 20 euro free bet en zelfs als je al vaker gespeeld hebt is de Combo Boost alsnog te activeren. Daarnaast is het altijd lekker om verhoogde odds tegen te komen zonder dat je daar veel voor hoeft te doen. Als je wel vaker combinatieweddenschappen plaats, raden we je aan om wanneer mogelijk deze bonus mee te pakken. Het kan je uiteindelijk tot wel 50% meer winst opleveren. Tenslotte is ook de maximum winst van € 10.000 zeker niet misselijk en zijn de voorwaarden uitstekend! Een aanrader dus.