Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Bet365 Odds & Bet Boost voor WK Darts 2023

#AD Het WK Darts is in volle gang en Bet365 is een van de bookmakers waar je de beste odds en bonussen kunt vinden. De finale wordt gespeeld op drie januari en hier bespreken we goede wedmogelijkheden, aankomende wedstrijden en natuurlijk de Nederlanders op het WK Darts.

Wie wint het WK Darts 2023?

Aan het WK Darts 2023 doen bij aanvang van het toernooi 96 spelers mee. Omdat het toernooi afgelopen zaterdag al begon, zijn de eerste spelers al uitgeschakeld. De eerste twee rondes wordt er gespeeld met het “best of 5” principe, waarbij de speler die het eerste drie sets wint, doorgaat naar de volgende ronde.

De top 32 spelers van de PDC kwalificeerde zich automatisch voor het WK. Daarbij doen ook de hoogstgeplaatste 32 spelers van de Pro Tour Order of Meri en 32 qualifiers mee. Vorig jaar won Peter Wright, maar voor deze editie zien we op de Bet365 app dat Michael “Mighty Mike” van Gerwen de topfavoriet is om het toernooi te winnen. Zoals je in het overzicht hieronder kunt zien, is er een aanmerkelijk verschil tussen MVG en de rest van de spelers qua odds en kansen om het WK te winnen.

  

WK Darts Favorieten outrights Bet365
© Bet365-21-12-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om te wedden op Nederlandse darters

Maar liefst 12 Nederlanders stonden ingeschreven bij het WK Darts en de eersten zijn al naar huis nadat ze verloren in de eerste ronde. Toch zijn er nog aardig wat Nederlanders die nog in actie moeten komen. Bovendien wordt er een hoop verwacht van de Nederlandse delegatie. Michael van Gerwen is dus de topfavoriet voor WK winst, maar ook Raymond van der Voort, Dirk van Duijvenbode en Vincent van der Voort komen deze week nog in actie. De beste odds om te wedden op de Nederlanders hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Stuk voor stuk zijn het geweldige mogelijkheden om te wedden op WK Darts 2023.

Bet365 Bet Boost Jonny Clayton - Danny Van Trijp WK Darts 2023
© Bet365 Bet Boost – screenshot van 21-12-2022

Dirk van Duijvenbode is favoriet tegen Karel Sedlacek in de tweede ronde op donderdag 22 december. Voor winst van Van Duijvenbode krijg je bij Bet365 1.20 terwijl je voor winst van de Tsjech 4,5 keer je inzet krijgt. Ook Vincent van der Voort is in zijn wedstrijd tegen Cameron Menzies favoriet, al is het maar lichtjes. Winst van Fast Vinnie staat op 1.80 tegenover 2.00 voor een overwinning van Cameron Menzies. Danny van Trijp won zijn eerste wedstrijd en moet het nu opnemen tegen Jonny Clayton. Voor winst van Van Trijp pak je 5.50. Ook Raymond van Barneveld is underdog in zijn partij tegen Gerwyn Price. Deze topper wordt gespeeld op 37 december en voor een overwinning van Barney pak je 3.20. Behalve de Nederlanders 

Bet365 Bet Boost bij WK Darten Danny Nopper-David Cameron
© Bet365 Bet Boost – screenshot van 21-12-2022

Bet boosts bij het wedden op darts

Wedden op de (Nederlandse) spelers bij het WK Darten wordt met een Bet365 bonus extra interessant. Niet alleen staat er een welkomstbonus met daarin tot € 100 wedkrediet voor je klaar, maar ook zijn er bet boosts oftewel verhoogde quoteringen bij de wedstrijden. Voor je dus inzet op Nederlands succes op het WK doe je er goed aan om deze bet boosts een te bekijken. Winst van Michael van Gerwen met 3-1 in sets tegen Lewy Williams levert je in plaats van 3.75 bijvoorbeeld 4.33 op. Daarbij is het ook belangrijk om te weten dat deze bet boosts voor zowel nieuwe als reeds geregistreerde spelers beschikbaar zijn! Meld je dus snel aan en pak gelijk de verhoogde odds.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Jacks Casino WK Darts 2023 Freebet van €50
volgend artikel
10 euro gratis weddenschap bij elke ronde van het WK Darts bij Jacks