Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

40 keer je inzet als Ajax wint van Benfica in Portugal

Ajax speelt in Portugal op woensdagavond de eerste van twee achtste finales tegen Benfica. Winen de Amsterdammers de lastige uitwedstrijd? Dan krijg je maar liefst veertig keer je inzet!

Benfica tweede achter Bayern München in de groepsfase

Vooraf was iedereen het er wel over eens dat de twee koplopers in groep E Bayern München en Barcelona zouden worden.Toch kon Benfica verrassen en versloegen ze Barcelona en speelden ze een keer gelijk. Ook Dynamo Kiev werd verslagen en daarom eindigde niet Barça, maar Benfica op de tweede plek en zien we ze nu terug in de achtste finale.TOch zijn de resultaten onder Benfica coach Verissimo niet altijd even geweldig. Van de laatste tien wedstrijden werden er vijf wedstrijden van de eerste tien onder Verissimo gewonnen, maar sinds oktober weet Benfica toch altijd wel in eigen huis te scoren. Benfica staat derde en heeft twaalf punten achterstand op koploper Porto. Het kampioenschap is dus al uit zicht maar dat is dan ook de reden dat Benfica zich vol op deze wedstrijd zal richten om een goede uitgangspositie voor de return in Amsterdam te bemachtigen.

Verissimo heeft wel een flink aantal spelers die ontbreken voor de wedstrijd tegen Ajax. Nicolas Otamendi, Joao Mario, Rafa Silva, Alex Grimaldo en Julian Weigl ontbreken namelijk allemaal. De online bookmakers Nederland hebben goede odds voor een overwinning van Benfica en die pakken we even later bij, net zoals de betcity bonus. Eerst bespreken we natuurlijk nog Ajax.

Ajax blijft maar winnen

De resultaten van Ajax in de Champions League zijn verbluffend met zes overwinningen in de groepsfase en slechts vijf tegengoals terwijl ze zelf twintig keer het net wisten te vinden. Op Bayern na is Ajax de meest productieve club in de Champions League dit seizoen en dat willen ze graag zo houden. Ook Sébastien Haller aast op een record. Niet alleen scoorde hij in elk van de groepswedstrijden, ook is hij de huidige topscorer en heeft hij er een meer dan Lewandowski. 

Van Ajax is inmiddels wel bekend dat ze al tien wedstrijden op rij ongeslagen zijn. Door de goede resultaten wordt er hard aan coach Ten Hage getrokken, maar die geeft voorlopig nog geen ruimte voor speculaties over zijn volgende club. Alles bij Ajax lijkt gericht te zijn op het winnen van het kampioenschap, de KNVB Beker en zo hoog mogelijk eindigen in de Champions League. Van de bet sites Nederland hebben we Betcity gekozen omdat je hier dus maar liefst 40x je inzet pakt als Ajax wint. Hieronder zie je hoe dat werkt.

40 keer je inzet als Ajax winst van Benfica
© Betcity

De beste odds bij Betcity

Nieuwe spelers kunnen met de odds Boost nu veertig keer hun inleg pakken als Ajax wint. Er is wel een maximum inzet van € 1,00 op deze weddenschap, maar desalniettemin is dit een prachtige notering. De reguliere odds geven 1.72 voor de Amsterdammers en 4.70 voor een thuisoverwinning van Benfica. Voor een gelijkspel staat de quoteringen op 4.10. Als je meer wilt weten over deze bookmaker, vergeet dan niet om onze Betcity ervaringen eens door te lezen. Direct naar deze mooie odds gaan doe je daar op de knop hieronder te klikken.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Manchester City - Tottenham wedtips en voorbeschouwing
volgend artikel
Wedden op RKC Waalwijk - FC Twente op vrijdag