weddenbonus nieuws

Krijg € 15 inzet terug bij verloren Arsenal – Atletico Weddenschap!

Vanavond staat de eerste ronde van de halve finales in de Europa League op het programma waaronder de kraker tussen Arsenal en Atletico Madrid. Bestaande klanten bij Circus kunnen nu € 15 risicovrij inzetten op dit duel terwijl op nieuwe Nederlandse en Belgische klanten € 15 zonder storting en een 100% tot € 250 storting wacht. Lees nu meer!
 

Hoe krijg ik € 15 Gratis bij Circus als nieuwe klant?

  • Klik op een van onze Circus aanmeld buttons en schrijf je gratis in.
  • Direct na je aanmelding staat er € 5 gratis wedtegoed voor je klaar.
  • Valideer je gsm nummer in je accountgegeven en krijg nogmaals € 5.
  • Download ten slotte de Circus App, log in en je € 15 gratis is compleet.
  • Zet bonusgeld 30x in op 1.60(+) odds om om te zetten in echt geld.

 

Circus.be Bonus © Circus

 

Pak aanvullend 100% tot € 250 Stortingsbonus!

Naast bovenstaande Gratis Inschrijfbonus krijg je ook nog eens een 100% tot € 250 bonus op je eerste storting. Storten kan onder andere met iDeal, Bancontact, Visa/Mastercard, Skrill en PaySafeCard. Ook dit bonusgeld zet je om in echt geld door 30x in te zetten op 1.60(+) odds. Aan het vrijspelen van je bonusgeld is geen tijdslimiet verbonden bij Circus. Eveneens rankt Circus prima in ons Betting Sites overzicht en we kunnen een aanmelding aanraden.
 

Wed € 15 risicovrij op Arsenal – Atletico Madrid

Als bestaande klant van Circus kun je nu € 5 – € 15 pre-match enkelvoudig op het duel tussen Arsenal en Atletico inzetten. Als je op je wedslip het groene kader aanvinkt en je weddenschap verloren gaat, ontvang je je inzet tot € 15 terug in de vorm van Free Bets. Arsenal is vanavond de favoriet met een quotering van 2.57, gelijkspel is 3.20 en winst voor Atletico is 2.87. Wat verwacht jij van dit duel? Benut of de € 15 gratis en 100% tot € 250 stortingsbonus of zet risicovrij in op het duel tussen Arsenal en Atletico Madrid. We wensen je reeds veel succes en wedplezier met je weddenschappen bij Circus!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Bayern Munchen - Real Madrid Gokken - € 50 Gratis bij Mr Green!
volgend artikel
Ontknoping in de Jupiler League - Benut € 150 bonus en goede odds!